2010 Temmuz Anneleri : )

ama biz< öğretmenler maaşımızı alıyoruz zaten bu sürede.
Maaş artı bu parayı mı alıcaz acaba?
dur ben ttenfüste arkadaşlara bi sorayım.
İyimiş bu.kaydirigubbakcemile2

Maaş artı siğorta doğum parası veriyor bide sendika hakkımız olarak kurum 220 tl doğum parası ödüyor ayrıca valilikten süt parası alınıyor diye biliyorum. Babalarda doğum parası alıyor.50 tl gibi..Bildiğim bu kadar.

hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı güzel günlerde kullanın insallah.

Günaydınn canım evett çok şükür bu haftayı da bitiriyoruz hayırlısı ile...
Hay allah yaa yeterli mi gelmiyor acaba kremlerin...Bende daha önceden bebe yağı kullanıyordum ama hiç fayda etmedi çok kötü olmuştu göbeğim pul pul ve kaşıntıdan uyuyamıyodum...Sonra bitti bebe yağımız benimde evde Acıbadem Sütüm vardı onu sürmeye başladım acaba iyi gelirmi diye..Maaşallah diyeyim ogün bugündür ne bir kaşıntım var nede en ufak bir çatlağım...İstersen dene derim 4.-TL bişiydi ben aldığımda eczanelerde satılıyor...

İyi günlerde kullansın prensesin..İşlerin çoğunu bitirdin artık dinlenme zamanı.

mirmirmirmir
canım benimmm hayırlı olsun opuyorumnanaktan
insan o odadan çıkmak bile istemez eminim Hayırlı Uğurlu olsun en iyi zamanlar da kullanmayı nasip etsin Rabbim

güle güle kullanın inşallah iyi , mutlu , sağlıklı huzurlu günlerde...
opuyorumnanaktan

Günaydın canım benim.
iyi günlerde kullanırsınız inşallah odanızı.güzel olmuştur tabii. asıl içine prenses gelsin de annesi bak o zaman nasıl olcak.
canım sen nerden almıştın odasını ve beşiğini? biz odasını ayşenden sipariş ettik ama beşiğini henüz almadık.
acıbadem sütünü de deniyim güzelim. sonbahar dove kullanmamı önerdi sağolsun,elimin altında vardı zaten krem. ilk önce onu süreyim bakalım. ben de 5.aydan beri nerdeyse mustela kullanıyorum, şimdi bu kaşıntılardan dolayı akşam mustela, gündüz de bebe yağı sürüyordum ama kaşıntı için hiç işe yaramadılar. sizin önerilerinizi denicem. eksik olmayın valla kızlar ya..

İyi günlerde kullansın prensesin..İşlerin çoğunu bitirdin artık dinlenme zamanı.

mirmirmirmir

canım benimmm hayırlı olsun opuyorumnanaktan
insan o odadan çıkmak bile istemez eminim Hayırlı Uğurlu olsun en iyi zamanlar da kullanmayı nasip etsin Rabbim

güle güle kullanın inşallah iyi , mutlu , sağlıklı huzurlu günlerde...
opuyorumnanaktan

Çoook teşekkür ederimm kızlar güzel dilekleriniz için...Sormayınn yaa acayip huzur veriyor onlara bakmak...İnş.güzel günlerimizde kullanırızz...

Aminn inş.Froyacımm...Darısı başınıza inş..
Bizde Ayşen Bebe den aldık tatlım odamızı da beşiğimizi de...Herşeyini ordan aldık küveti kovası maşrapası filesi falan dün hepsini birden getirdiler...
İnş.işe yarar kremler sıkıntın azalır canımm...

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın canım inşallah.

kızlar bebek şekerine karar vere bildiniz mi
ben düşünüyorum ben mi yapsam emeğim geçse güzel prensesime :hulya:
elimden de geliyor aslında ama ii sonuç alamamaktan da çekiniyorum

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın canım inşallah.

Saol canımm amin inş..​

Ben karar verdim siparişini de verdimm..Hastanede verilecek olanları Haziran 10 gibi alıcam...Mevlit için olanlarıda Temmuz başında alıcaz inş..
Benim vaktim yok yapmaya ki keşke yapabilsem benim emeğim olmuş olsalar amaa maaleseff...

benim eltim yapacakmış canım hediye olarak. malzemeleri alınca çok kolay yapımı dedi. elinden de geliyorsa hiç düşünme. zevkli olur hem.

Benim eltim alıcak bebek şekerini ve kapı süsümüzü;
Yengemiz gönüllü olarak kendi almak istemiş bi zde teşekkür ettik ne diyelim:))

benim eltim yapacakmış canım hediye olarak. malzemeleri alınca çok kolay yapımı dedi. elinden de geliyorsa hiç düşünme. zevkli olur hem.

Bu eltiler bizi seviolar baksana:)))
Yenge moduna girmek istiyolar herhalde:))

ben mevlit için ulucaminin yanındaki altgeçitte çok güzel tülün içinde hazırlanmış havlular gördüm. 3 tanesi 10 liraydı. onlardan almaya karar verdim. hastane için eltim 50 tane bebek şekeri hazırlıcakmış. eve gelenlere de çikolata veririm, bir de bebek şeklinde badem şekerleri oluyor. onlardan da alınabilir belki.

Bende siparişini verdim 50 adet çarşamba gelecek yetmezse yine getirtirim artık bizimki şeker değil lavantalı olacak..

arkadasım ben seker işini kampanyadan hallettim havuzlu handa sende bı bak istersen bebeksekeri malzemeleri gerisi bildiğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…