2010 Temmuz Anneleri : )

sırnaşık şey
valla süpersin ama bu zaten senin hakkın çalışmasanda prim ödüyorsun sonuna kadar para almayı hakediyorsun

canım yaa çok sağol önerin için. bende dove un bi kremi var, üzerinde body silk nemlendirici yüz ve vücut kremi yazıyor. o mu acaba? hatta şirkette yanımda krem, birazdan gidip deniyim. inşallah iyi gelir.

çoook sıkılıyorumm bugun hemn bitsin eve gidip uyumak istiyorummm..............
mafoldumben

umarım dayanabiliriz 1 ay daha var sonuçta

Yaaa sorma ben daha çalışabilir raporumu almadım pzt. gidicem doktora.
Acaba izne mi çıksam diye düşünüyorum çok yorgun hissediyorum kendimi ama yaaaaaaaaaaa((((((((((((((
Bugün çokm uykususzum akşam misafirim vardı hizmet etmek zorunda kaldım.
Ahh ya beni benimle başbaşa bıraksalar herşey çok güzel olacak da başımdan kimse eksilmiyor.((

selam doktordan geldim..

çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:

maşallah kuzucuğuna canım benim prensesine RABBİM sağlık versin...

kızlar bebişlere hangi şampuan takımı aldınız ben chıcco düşünüyorum

canım ben Dalin aldım ve bir de sebamet hasas ciltler için çok iyi olduğunu biliyorum..

canım benim bebişin hıçkırdığını hiç hissetmedim ama ablamın hamileliğinde ablam farkederdi aynı tempoda hemen hemen aynı noktada ritmik pıt pıt diye hareketler oluyordu

canım ben o modeli biliyorummm çok çok tatlıı ALLAHIM iyi günlerinizde kullandırsın

ALLAH seni kızlarına kızlarını da sana bağışlasın sağlıkla mutlulukla bir arada olun canım benimm

canımm çatlıcak vucud kaşınsada kaşınmasda çatlıor o yüzden sıkma canınııı malesef genle ilgili en pahalı kremler fayda etmıor o yüzden düşünem bunları

Esma az önce hastaneyi aradım dr ile görüşmek için çalışa bilir Raporunu sen almışmıydın bilemiyorum ama biran önce almamız gerekiyormuş zaten benim o rapora göre 1 hftm kalmış gb ama nasıl bir işlem yapacağız onu merak ediyorum cezası olmasın da

dr a söyle canım kaşıntı için ayrıca bi merhem veriyormuş kuzenim kullandı çok rahatladı...

selam doktordan geldim..

çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:

Merhaba canımm...Oyy oyyy maaşallah defne bebeğe kocaman olmuş annesi senin kızınn...Hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin rabbim inş..

[B]Medacım maaşallah senin bebişine de...hayırlısı ile gelsinler inş..Onlar sağlıklı olsunlarda kilo alırlar inş..

Selammm hoşgeldin...Bebişler büyüyorlar yaa maaşallah canımm...
Günleriniz hep güzel geçsin inş..

Gözünüzaydın olsun canım..Allah analı babalı büyütsün.Dualarımız sizinle...Sağlıcakla çıksın inş.kızların evlerine yerleşsinler...Bol boolda süt olsun inş..

Doğum ücreti dediğin miktar ne kadar oluyo canım?
Biz de alabiliyormuyuz ki acaba?

tabi tabi kızlar bu hakkımızı kaçırmayalım

doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta toplam 4 ay izinliyiz ya, işte bu süre içerisindeki maaşımızın 3 de 2 si kadar bir ücret veriyor devlet doğum parası olarak + 70 tl gibi bide süt parası var. bende tam öğrenemedim ama muhasebecinin bana tek dediği mutlaka raporu al sgk ya bildircez sizde bağlı olduğunuz kurumlarda bir araştırın.

Dün 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım. Yani haziran sonu işi bırakacam Allah kısmet ederse...ınşallah zaman çabucak geçer...

valla şu halde misafir falan kabul edemem kimse gelmesin çekemem yani

ama biz< öğretmenler maaşımızı alıyoruz zaten bu sürede.
Maaş artı bu parayı mı alıcaz acaba?
dur ben ttenfüste arkadaşlara bi sorayım.
İyimiş bu.kaydirigubbakcemile2

kızlar saat çabuk geçsin ya öğlen oğlumu görücem sabırsızlanıyorum
saat kaçta cnm benimki 5 de
canım yaa çok sağol önerin için. bende dove un bi kremi var, üzerinde body silk nemlendirici yüz ve vücut kremi yazıyor. o mu acaba? hatta şirkette yanımda krem, birazdan gidip deniyim. inşallah iyi gelir.
evet froyacım aynısı yazıyor bende olan dove kremde. hemen gidip sürebilirsen ne iyi. bırak çamaşırlarına bulaşsın hiç sıkıntı yapma benim günde 2 kere bulaşıyor alıştım artık yapışık yapışık geziyorum yapack bişi yok ama cidden ben kaşıntıda faydasını gördüm umarım sana da yararlı olur

Dün 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım. Yani haziran sonu işi bırakacam Allah kısmet ederse...İnşallah zaman çabucak geçer...

AMİNNNNNNNNNNNNNNN
Yalnız biz böyle izne ayrılmıyoruz ya aklıma ne geliyo benim kızlar biliomusunuz.
Allah korusun Rüzgar erken gelirse haziran da falan ne doğum öncesini ne doğum sonrasını kullabilirim çünkü o zman doğum sonrasının hepsi yaz tatiline gelir eee öncesi de aktarılamıyo zaten erken olunca.

Ayy inşallah zmanında gelir benim oğluşum

Bu arada herkese kocamannn günaydınlarrrr.....
Herkes iyidir inş..Geçmişe daldımm biraz...
Bizde iyiyiz çok şükür..Dün apar topar çıktım işte eve gittim.
Kızımın odası gelmiş...Yerleştirdiler çook güzel olduu yaaa...
Gidip gidip bakıyoruzzz görmemişler gibi...
Yatak odasına koymak için aldığımız beşikte geldii ona bayılmıştım zaten...
Rabbim gülyüzlerini görmeyi nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…