2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebek şekerine karar vere bildiniz mi
ben düşünüyorum ben mi yapsam emeğim geçse güzel prensesime :hulya:
elimden de geliyor aslında ama ii sonuç alamamaktan da çekiniyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlaropuyorumnanaktan

Bugün kontrolümüz var,bakalım herşey yolundamı.Kan verdim sabah inşallah değer düşmüştür.

Canım bende nette baktım çok güzel modeller var.Aslında kapı süsünü,şekerlerimizi,altın yastığımızı,sepetimizi hepsini kendim yapmak istiyorum.Elimdende geliyor.Ama malzemeleri almaya gidemediğim için,birini yollasam herşeyide beğenmem kendim görmemlazım.Heralde hazır alıcam netten bende.bilmiyorumkismile

hakkaten kaydirigubbakcemile3 1,5 sene önce de kendisi doğum yaptı ama benden bi hayır göremedi malesef ( çok düşüncesiz hissettim şimdi kendimi :)

Yaa bu kopnuda çok benziomuşuz.
Aynen benimki de 2,5 sene önce doğum yapmıştı bende kızcağıza hiç bişi yapmamıştım.
ama o zman bişi bilmiyodum ki bu konuyla ilgili.
bebeğe hediyemizi takmıştık,bi de ben sevimli bi bebek giysisi almıştım bi de yenidoğan bebek bezi okadar yani.
Bilsem ben de yapardım bişeylerç.
Şimdi onlar tecrübeli oldukları için yardımcı olmak istiyolar.
Abla sayılırlar yaa yapsınlar ne var.:))
Biz küçüküz.

aynen öyle. o zamanlar ilgimizi çeken şeyler başkaydı şimdi başka. hoşgörsünler artık :)
2. çocukta telafi ederiz :))

Bu konudada ben çok düşünceliyimdir kızlar.
Ben hamile kaldım,eltim hiç sormadı bile bir eksiğin varmı diye,7 yaşında kızı var,onun küçülmüşlerini ayırmış bize öyle söylüyor bide.Bende istemem dedim ben fazlasıyla aldım.

Şimdi kendide hamile ama eşim saolsun bizim kızın herşeyini abisine sizin kızınız olursa almayın hepsini veririz demiş.:umursamaz:

Canım nettenmi aldın.B ende gördüm kampanyayı.Peki getirdilermi,göründükleri gibi güzellermi

canım ben istanbulda oldugun için gittim aldım ama güzellerdi sen bılırsın bı ara konuş içme sinmesi önemli ben bazı seyleri degıstırıp kampanya yı bıraz astım
ben zaman var dıye bıberon modelini sectim içine badem sekeri ve etrafına tül kondu.sepet olarak hasır büyük bebek arabası sectım süslediler altın yastıgını ay olanıyla degıstırdım kapı süsü leylek sectim bıde 100 tane seker olarak anlastım hepsine 160 tl ödedm sen bı konuş için esinsin

Kızlaaar Gunaydınn opuyorumnanaktan gece geç saatlere kdr uyuyamayınca malum yeni uyandım kaydirigubbakcemile3
benımde kızımın eksiği olarak kapı susu ve şekerleri kaldı.. birde odasının halısı var tabii.. onlarıda hallettimi hayırlısıyla.. tek eksik kızım olucakk :asigim:

Canım bende istanbuldayım.Ama eminönüne gitmek gibi bir durumum yok,

Eşimi yollasam onunlada zevklerimiz çok farklıdır,o çok sade olanları sever,bende kokoş olanları severim.

günaydın cnm benimde şuan bir tek halısı var odaya ait olarak. eşim bomboş odanın ortasına sermiş çok komikti. gittim topladım dedim halı tozlanmasın pislenmesin. bizde odamızı belisten aldık ama 10 haziranda getirecekler. perdesinide 6 haziranda getirecekler. yani biz daha bekleyeceğiz.

Canım bende istanbuldayım.Ama eminönüne gitmek gibi bir durumum yok,

Eşimi yollasam onunlada zevklerimiz çok farklıdır,o çok sade olanları sever,bende kokoş olanları severim.

aileden kimse yoksa ilgilenebilicek netten bakıcaksın canım o zaman ama esim gitsen sana resim cekip gönderse sen arasından secsen olmaz mı bı ikna etsen esini istersen simdi cıkmama gerekıyo annemde kuran var oraya gıdıcemde yarına aldıklarımın resmını yolluyum bı bak

Güle güle kullanın canım İNŞALLAH:Saruboceq: gercekten Belisteki bebek odaları şahane.. hepsi bir birinde güzel... desene en gec 11 hazıranda senin meleğin odasını gorsez aslında bebek odasını hazırlamak için tam zamanı.. ben cok acele ettiimm :lepi: hergun kızımın odasına giripp saatlerce orda kalmak oylece bakmak cok zor.. günler dahada yavaşlayoorr boshayallersmile

ama biz< öğretmenler maaşımızı alıyoruz zaten bu sürede.
Maaş artı bu parayı mı alıcaz acaba?
dur ben ttenfüste arkadaşlara bi sorayım.
İyimiş bu.kaydirigubbakcemile2

canım doğum parasıyla süt parası ssklılar için.biz alamıyoruz onları. bi de rapor almaya gideceksen doktorunu bi ara önce istersen.32+0 olmadan yazmıyolar raporu.benim doktorum 1 gün önce bile yazmadı.başka arkadaşlar da öyle söylemişti okulda. bi de ben özel hastaneden aldım çalışamaz raporumu.bi sorun çıkmadı.
senin dersler yoğun değil mi?kaç saat haftada? ben dayanamadım ayrıldım hemen 32 de.dersler beni daraltıyodu artık.şimdi çok rahatım.

24 saatim var aslında yoğunum.
Ama branşım rahat bilgisayarcıyım.
Sınıfım güzel klimalı falan.
Bakalım ekim ayını da kurtarmak için çalışayım diyorum.
Zor olucak ama ne yapalım artık.
Önümüzdeki yıl ilk dönemi raporlarla falan kapatabilmek için ekim ayını da kurtarmam lazım canım yaa o yüzden çalışmalıyım.
Sıcaklar da bastırdı işimiz zor.
sen iyi yapmışsın peki bi dahaki yıl izin kullanmıcakmısın

ben de önümüzdeki sene 1. dönemi raporla filan kapatmayı düşünüyorum inş.olmazsa da ücretsiz izne ayrılıcam.ben meslek dersi öğretmeniyim de canım okul çok yoğun.dersler de öyle.seneye benim derslerimi azaltsalar bile maaş karşılığı 20 saat girmek zorundayım.nası olcak hiç bilmiyorum.son çare ücretsiz izin...

benim atölyeler 4. katta. lavabolar 1.katta. bi de son zaman defile işlerimiz filan vardı.çokk yoğunduk.iznimi kullanmasam o yorgunluğa katlanamazdım.mecburen ayrıldım biraz da.yoksa ben de çalışırdım heralde 37ye kadar.

anladım tatlım sen kız meslek lisesindeysen tabi zor olur.
benim rahat yaa 24 saat ve ilköğreetim.
İdarem de anlayışlı allaha şükür çocuklarda üzmüyolar halimi görüp acıyolar herhalde.
İyiyiz maşallah.

Ücretsiz izne ayrılma imkanın varsa ayrıl tabi canım yaa.
Benim o imkanım pek olamayacağı için sabırla çalışıyorum işte.
Heyet raporuyla 1.dönemi kapatabilsek süper olucak bakalım.

Yemeğe gidiorummm,
ama yemek yemicem uyucam öğlen arasında,
poğaça yemiştim midem çok ekşiyoooooooooooooo((((((((((

günaydın kızlar..çalışan anneler için ne zor yaaa.bakıcı sorunu izin emzirme.allah yardımcınız olsun..ama çevremden göruyorum allah yardımcınız olur mutlaka..arkadaşlarımdan biliyorum..çok endişelenırlerdi ama sonında mutlaka doğru çözümü buluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…