çokmu ağırlaştın ki canımm sana çok uzakmı tamm bilemedim şimdii... yani mesafe iş yerin kadar sa gitt hergun işe tek başına gidip geliorsun ama 2 saat falansaa hiç gerek yok okadr yolculuğa istanbulda her yer bi yerde çünküü bizim burda en uzak mesafe 25 dak . küçük bir yer olduğu için
ben çıkıorum kızlar hepineze ii akşamlar size iyi tatiller ama ben yarın çalışıorummm :) hade hoşçakalınnn minnişlerinizle ssağlıkla kalınn
31+6 dayız..Sıpalarımın ikisi de 1.600 kg civarı çıktılar...:çok üzgünüm:
41-42 cm .ler...
niye üzgünsün canım az mı sence?
ikizlere göre bence çok iyi maşallah sübhanallah.
selam arkadaşlar, bayağıdır giremiyordum, sanırım duydunuz ben doğum yaptım.
kızlarım 1500gr ve 1440 gr doğdu, şimdi küvezdeler.
daha ne kadar süre kalacaklar belli değil ama durumları iyi.
oksijen desteği var, solunuma hiç bağlanmadılar.
ama henüz emme güdüleri yok, sonda ile besleniyorlar.
halimize çok şükür diyorum valla, arkadaşlar sizden dua bekliyorum.
Umarım sizinkiler benimkiler kadar acele etmezler.
tam suyumun geldiği gece isimlere karar vermiştik, Bilge ve Feride.
şimdi tüm gün süt peşindeyim haliyle.
günlük 200cc ancak geliyor şu aralar umarım artar((
şimdilik çok kalamıcam arkadaşlar, merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Allaha çok şükür iyiyiz.
tekrar gelmeye çalışırım, Allah hepinize sağlıklı ve vaktinde doğumlar nasip etsin arkadaşlar kendinize iyi bakın...
dr da ikizlere göre gayet iyi diyor ama küçük geldiler bana...
31+6 dayız..Sıpalarımın ikisi de 1.600 kg civarı çıktılar...:çok üzgünüm:
41-42 cm .ler...
amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. ay şimdiden sabırsızlanıyorum
selam kızlar bisde bugün oğluşumuzu gördük..pek tatlıydı 31.hafta bitmek üzere maşallah 1900 gr.
bide esniyodu çok tatlıydı.
bi sorun yok allaha şükür
kramplarıma magnezyum dias. verdi
hıçkırık meselesine gelince cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim,öyle kalp atışı gibi pıt pıt arada bir oluyo demek o hıçkırık :)
maşallah.. ne güzel bir duygu onu görmek değil mi ben de pazartesi gideceğim doktora sanki iki gün geçmeyecekmiş gibi geliyor :) şu pıt pıtlar bende de oluyordu nasıl hareket ediyor bu oğlan diyordum kendime :) demek hıçkırıkmış yerimseniben
evvet o pıt pıtlar segirmeler hıçkırık oluyormuş ve anne kırnında çok hıçkıran bebekler gazlı oluyor diyorlar sizde biliyormusunuz bunu?
35. haftadayım bebeğimin başı aşagıda kanala girmeye hazırlanıyormuş.2-3 gundur çok az hareket hissediyorum sizin hareketleri nasıl bebeişlerin? arada bir topuk çıkartıyor okdr diyebilirim acaba sıgmıyormu artık içime?
evvet o pıt pıtlar segirmeler hıçkırık oluyormuş ve anne kırnında çok hıçkıran bebekler gazlı oluyor diyorlar sizde biliyormusunuz bunu?
35. haftadayım bebeğimin başı aşagıda kanala girmeye hazırlanıyormuş.2-3 gundur çok az hareket hissediyorum sizin hareketleri nasıl bebeişlerin? arada bir topuk çıkartıyor okdr diyebilirim acaba sıgmıyormu artık içime?
Ennnnnnn fazla taş çatlasa 3-4 hafta dayanabilirim hamileliğe sanırım..Şimdiden yürümek zorlaştı bana...Ki sadece wc ye kalkıyorum..Hafta sonu ciğer geliştirici iğneyi tekrarlayacağız 12 saat arayla...Hep karnımda bir taraflarını çıkartıyorlar..poposu mu ayağı mı bilemiyorum artık..Ama ikisinin de kafası aşağıda..Gerçi kafalar aşağıda ya da yukarda anlamı olmıcak ,çünkü sezaryan doğacak sıpalarım..Tek istediğim şu saatten sonra doğarlarsa ağlayarak doğsunlar..Çünkü ağlaması akciğerlerinin geliştiği anlamına geliyor..bir de emme reflekslerinin olmasını diliyorum Allahımdan..:Saruboceq:
Ennnnnnn fazla taş çatlasa 3-4 hafta dayanabilirim hamileliğe sanırım..Şimdiden yürümek zorlaştı bana...Ki sadece wc ye kalkıyorum..Hafta sonu ciğer geliştirici iğneyi tekrarlayacağız 12 saat arayla...Hep karnımda bir taraflarını çıkartıyorlar..poposu mu ayağı mı bilemiyorum artık..Ama ikisinin de kafası aşağıda..Gerçi kafalar aşağıda ya da yukarda anlamı olmıcak ,çünkü sezaryan doğacak sıpalarım..Tek istediğim şu saatten sonra doğarlarsa ağlayarak doğsunlar..Çünkü ağlaması akciğerlerinin geliştiği anlamına geliyor..bir de emme reflekslerinin olmasını diliyorum Allahımdan..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?