2010 Temmuz Anneleri : )

yok mesafe işyeri kadar taksiyle 10 dakka ama beyoğlu sonuçta cuma akşamı ana baba günü gibi olur taksimden buluşulacak kafeye kadar yürümek lazım. gece bir de. yanlızım. yürüme mesafesi beni düşündürüyor ama şimdi konuştum bi arkadaşla illa gel diyor bakalım.

ben çıkıorum kızlar hepineze ii akşamlar size iyi tatiller ama ben yarın çalışıorummm :) hade hoşçakalınnn minnişlerinizle ssağlıkla kalınn

31+6 dayız..Sıpalarımın ikisi de 1.600 kg civarı çıktılar...:çok üzgünüm:

41-42 cm .ler...

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun
Güle güle büyüt kızlarını isimleri de çok güzelmiş annesi
bir an önce anne babalarını görmek istemişler demek ki Allah ikisine de uzun ömür versin

31+6 dayız..Sıpalarımın ikisi de 1.600 kg civarı çıktılar...:çok üzgünüm:

41-42 cm .ler...

Benim 31+ 6 da kızım 1.945 cıktı.. düşünki tek gebelik ve benım aldıgım 25 kıloya karşın boshayallersmile
Bence senin ikizlerin kilosu cok iyi canım.. ALLAH saklasın

selam kızlar bisde bugün oğluşumuzu gördük..pek tatlıydı 31.hafta bitmek üzere maşallah 1900 gr.
bide esniyodu çok tatlıydı.
bi sorun yok allaha şükür
kramplarıma magnezyum dias. verdi
hıçkırık meselesine gelince cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim,öyle kalp atışı gibi pıt pıt arada bir oluyo demek o hıçkırık :)

maşallah.. ne güzel bir duygu onu görmek değil mi ben de pazartesi gideceğim doktora sanki iki gün geçmeyecekmiş gibi geliyor :) şu pıt pıtlar bende de oluyordu nasıl hareket ediyor bu oğlan diyordum kendime :) demek hıçkırıkmış yerimseniben

evvet o pıt pıtlar segirmeler hıçkırık oluyormuş ve anne kırnında çok hıçkıran bebekler gazlı oluyor diyorlar sizde biliyormusunuz bunu?
35. haftadayım bebeğimin başı aşagıda kanala girmeye hazırlanıyormuş.2-3 gundur çok az hareket hissediyorum sizin hareketleri nasıl bebeişlerin? arada bir topuk çıkartıyor okdr diyebilirim acaba sıgmıyormu artık içime?

Son düzenleme:

canim bana da ebe bebegin basi asagi donmus ama yuzu yukarida gibi henuz dedi, onun icin bol bol yurumeye calisiyorum, benim ki gayet hareketli simdilik.

Ennnnnnn fazla taş çatlasa 3-4 hafta dayanabilirim hamileliğe sanırım..Şimdiden yürümek zorlaştı bana...Ki sadece wc ye kalkıyorum..Hafta sonu ciğer geliştirici iğneyi tekrarlayacağız 12 saat arayla...Hep karnımda bir taraflarını çıkartıyorlar..poposu mu ayağı mı bilemiyorum artık..Ama ikisinin de kafası aşağıda..Gerçi kafalar aşağıda ya da yukarda anlamı olmıcak ,çünkü sezaryan doğacak sıpalarım..Tek istediğim şu saatten sonra doğarlarsa ağlayarak doğsunlar..Çünkü ağlaması akciğerlerinin geliştiği anlamına geliyor..bir de emme reflekslerinin olmasını diliyorum Allahımdan..:Saruboceq:

bunu yeni öğrendim eğer bebişler çok gazlı olursa işimiz zor. ben 32. haftadayım benimki şimdilik epey hareketli... senin ki annecim ben gelmeye hazırlanıyorum diyor sana

canım Allah sabır ve kolaylık versin. insallah iki yavrunuda sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

insallah aglayarak dogarlar senin durumun daha da zor ikiz tasiyorsun tabii, ama merak etme emerler.Gecen sene arakadasimin dogumuna girmistim bebek dogdu 10dk sonra ustunu giydirip emzireye verdiler sanki daha once biliyormus gibi annesinin memesine bir yapisti emmeye calsiyor sok oldum, cok ilgincti.Senin sezeryan olacagi icin birkac gun surebilir duzene girmesi ama katildigim bir egitimde sakin emzirmekten vazgecmeyin sutum yok diye, ne kadar cok emerlerse o kadar sutunuz our diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…