2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarr yaaa oğluşumun kime benzeyeceğini o kadar merak ediyorum ki inşallah renkli gözlü olur hep öle isterdim de:) tabi en başta sağlıklı olması geliyo ama bunlarıda düşünmeden edemiyo insan

kızlarr yaaa oğluşumun kime benzeyeceğini o kadar merak ediyorum ki inşallah renkli gözlü olur hep öle isterdim de:) tabi en başta sağlıklı olması geliyo ama bunlarıda düşünmeden edemiyo insan

ben de huyuu merak ediyorum eşime mi bana mı çekçek diye.ben biraz tezcanlıyım eşim tembel ben pimpirikliyim eşim rahat ben zor uyurum eşim hayatını uyuyarak geçiriyo ben gezmeyi çok severim eşimi bıraksan 1 ay evden çıkmaz bakalım bizim oğlan nasıl olacak.eşim diyo bana çekçek görceksin ben diyorum belli olmaz. en başta sağlıklı olsun tabiiki inşallah. bunlar işin gırgırı.

teşekkürler canım inşallah bakalım bi doktora daha göstermişler o da ameliyat demiş. yapacak bişi yok.

flowercim sana yazdım görmedin sanırı folik asit yetersiz olursamı oluyormuş rahatsızlık ben 8 hafta sonra fark rttim hamile olduğumu sonra 1 ay kullandım folik asit

eet canım bunlarda tatlı meraklar ben hep herkesin en güzel huylarını alsın diye dua ediyorum inşallah da öle olur

ayy hiç sorma her yeni bir hafta ya geçtiğimde seviniyorum valla 1 hafta daha geçti diye...bebeğinde tombiş galıba ..maşallah..32. haftaya göre kilosu çok iyi bence..yerim ben onuuu

doktor da gayet iyi tömbiş bir bebek dedi bakalım sağlıklı olsunda. valla bende çocuğum bana benzesin istiyorum ama kısmet

kızlar ben bebişimin babası gibi esmer kıvırcık saçlı olmasını isterim zaten yıllardır hayranı olduğum arp asllı fransız şarkıcı rachid taha nın ismini koyucam nasip olursa taha diye birde esmer olursa çok hoş olur ben açık kumralım gözlerim ele ama eşim bayağı esmer

benim eşimde buğday tenli gibi ama kaşı gözü ağzı burnu çok güsel kocam diye demiyorum yani:):):) kirpikleride çok uzun eşimin ama saçları pek gür değil o yüzden göz rengini ve saçı benden alsın gerisi babasına benzesin::):)

Kızlar ben birazdan çıkıcam yeğenimin ablamın oğlunun yarın akşam doğum günü var ona hediye alıcam sonrada çarşıya çıkıcam annemle bişiler bakıcaz...Herkese iyi haftasonları diliyorummm..Kendinize ve bebişlere iyi bakınnn...

Kızlar bugun kızımın odasına halı bakmak için dısardaydım.. inanılmaz sıcaktıııı... bir ara bayılıcam sandım.. zaten düşük tansıyon sorunum varr kafamçokkarıştı neyseki ufak tefek işlerimiz kaldı.. zamanında halletmem süper oldu yani.. yerimseniben
Sankı hep böyle kalacakmışım gıbi geliyor.. hep hantal, cabuk yorulan, koca göbekli biri olarak -tatlicadiarzu- Hayırlısıyla kızımı kollarıma alıp eski aktif gunlerıme biir donseydimm.. sengözlerimebaksanab
İçimden ev işi falanda yapmak gelmiyor.. hani derlerya evi b...... göturuyor dıye aynen o durumdayım anlıcanız sırnaşık şey

ALLAH yardımcımız olsun ..

flowercim sana yazdım görmedin sanırı folik asit yetersiz olursamı oluyormuş rahatsızlık ben 8 hafta sonra fark rttim hamile olduğumu sonra 1 ay kullandım folik asit

canım görmedim evet folik asit eksikliğinden oluyor diyolar ama kardeşimin eşi de folik asit içmişti yani. hem de hamilelikten önce 5 ay hamilelikten sonra da 3 ay içmişti. yani biraz kısmet. ama şimdi haber geldi ben de bir beyin cerrahıyla görüştüm ameliyatı çok basitmiş bu nöral tüp defekti dedikleri şey değilmiş yeğenimin ki omurga kenarında oluşmuş kistik bir yapı varmış enfeksiyon kapıp risk oluşturabilir diye ameliyat olması gerekiyormış ama basitmiş ameliyatı yani biraz olsun içim rahatladı.

kızlar bugün bizim lise arkadaşları toplanıyorlar uzun zamandan beri görmediğim insanlar gelecek ben de gelicem dedim ama eşim izmire gitti ben de yanlız gitsem mi gitmesem mi kararsızım yaa akşam 7 buçukta taksimde buluşçaklarmış.

valla kaçırma derim eve gidip ne yapıcaksın ah ahh bu fırsat bende olucaktıda bak görsn neler ederdimmm git şekerim gitt

evdeyim zaten bugün izinliydim. taksime gitmeye cesaret edemiyorum yanlız ama işe gidiyorum sonuçta.

çokmu ağırlaştın ki canımm sana çok uzakmı tamm bilemedim şimdii... yani mesafe iş yerin kadar sa gitt hergun işe tek başına gidip geliorsun ama 2 saat falansaa hiç gerek yok okadr yolculuğa istanbulda her yer bi yerde çünküü bizim burda en uzak mesafe 25 dak . küçük bir yer olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…