benim gibi haziran sonuna kadar çalışmayı düşünen var mı kızlar
Canım çok geçmiş olsun...inş.bir an önce tedavisi başlar ve sorun çözülmüş olur..Allah yardımcınız olsun....
evet canım bende haziran sonuna kadar siz ayın tam olarak kaçında ayrılacaksınız bu arada ..
kızlarr yaaa oğluşumun kime benzeyeceğini o kadar merak ediyorum ki inşallah renkli gözlü olur hep öle isterdim de:) tabi en başta sağlıklı olması geliyo ama bunlarıda düşünmeden edemiyo insan
teşekkürler canım inşallah bakalım bi doktora daha göstermişler o da ameliyat demiş. yapacak bişi yok.
evet canım bende haziran sonuna kadar siz ayın tam olarak kaçında ayrılacaksınız bu arada ..
ben de huyuu merak ediyorum eşime mi bana mı çekçek diye.ben biraz tezcanlıyım eşim tembel ben pimpirikliyim eşim rahat ben zor uyurum eşim hayatını uyuyarak geçiriyo ben gezmeyi çok severim eşimi bıraksan 1 ay evden çıkmaz bakalım bizim oğlan nasıl olacak.eşim diyo bana çekçek görceksin ben diyorum belli olmaz. en başta sağlıklı olsun tabiiki inşallah. bunlar işin gırgırı.
ayy hiç sorma her yeni bir hafta ya geçtiğimde seviniyorum valla 1 hafta daha geçti diye...bebeğinde tombiş galıba ..maşallah..32. haftaya göre kilosu çok iyi bence..yerim ben onuuu
ben 25 haziranda ayrılıcam yani sonuna kadar çalışıcam inşallah bir sorun olmazsa.
kızlarr yaaa oğluşumun kime benzeyeceğini o kadar merak ediyorum ki inşallah renkli gözlü olur hep öle isterdim de:) tabi en başta sağlıklı olması geliyo ama bunlarıda düşünmeden edemiyo insan
kızlar ben bebişimin babası gibi esmer kıvırcık saçlı olmasını isterim zaten yıllardır hayranı olduğum arp asllı fransız şarkıcı rachid taha nın ismini koyucam nasip olursa taha diye birde esmer olursa çok hoş olur ben açık kumralım gözlerim ele ama eşim bayağı esmer
flowercim sana yazdım görmedin sanırı folik asit yetersiz olursamı oluyormuş rahatsızlık ben 8 hafta sonra fark rttim hamile olduğumu sonra 1 ay kullandım folik asit
kızlar bugün bizim lise arkadaşları toplanıyorlar uzun zamandan beri görmediğim insanlar gelecek ben de gelicem dedim ama eşim izmire gitti ben de yanlız gitsem mi gitmesem mi kararsızım yaa akşam 7 buçukta taksimde buluşçaklarmış.
valla kaçırma derim eve gidip ne yapıcaksın ah ahh bu fırsat bende olucaktıda bak görsn neler ederdimmm git şekerim gitt
evdeyim zaten bugün izinliydim. taksime gitmeye cesaret edemiyorum yanlız ama işe gidiyorum sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?