2010 Temmuz Anneleri : )

Ohhhh çook şükür 33. haftamızda bitti 34. haftamıza gırdık.. ALLAHIM sona ulaştır hayırlısıyla bizi :Saruboceq: Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip ett :Saruboceq:

sezeryanda emmeyecek ya da süt olmayacak diye birşey yok ki zaten..Böyle yanlış bir düşünce var..Tabii kişiden kişiye değişir haklısın.

Ben oğlumu da sezeryanla dünyaya getirdim ilk dakikadan itibaren sütüm de gayet boldu oğlum da cok cok diye emmişti ilk andan itibaren..

Umarım bunda da öyle olur..

Bence onlar kendileri kurtardılar sen endişelenme..yerimseniben:Saruboceq:

Ohhhh çook şükür 33. haftamızda bitti 34. haftamıza gırdık.. ALLAHIM sona ulaştır hayırlısıyla bizi :Saruboceq: Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip ett :Saruboceq:

32 bitti 33 e girdik... Allahım sabır ,sağlık,hayırlısını ver... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Haklisin kisiden kisiye degisiyormus fakat normal doguma gore daha uzun surebiliyormus sutun gelmesi.iyi sen sansliymissin insallah kizinda da oyle olur.

Şimdi bile göğüs ucunu kontrol ettim beyazımsı bir sıvı görünüyor..Aslında şimdi sıkmamak lazımmış çünkü kasılmalara neden oluyormuş..Allah korusun..Hamileliğin sonlarına doğru hurma yemek sütü arttırıyor ,oksidasin hormonu salgılayarak doğumun kolaylaşması sağlanıyormuş..Ama asla hamileliğin sonlarına gelmeden yenmemeli hurma..

benim de uykum var..Eşim gelicek hastaneye..Hafta sonu refakatçim....boshayallersmile

Tatlı rüyalar herkese...

Hurmayi hamileligin basinda yiyordum sonra yememem gerektigini ogrendim simdi cok ama cok nadir yoyorum 3-4 tane.Ama sonlara dogru cok yiyecegim;-))ananasin da dogumu kolaylastirdigini duydum, ne kadar dogru bilmem?

günlerimiz aynı ben de buğun bitirdim 33 ü dr randevumuz vardı bugün dönmüş benim oğlan 2kilo 650 gr dedi temmuz başına alırız diyo sezeryan benimki bu 2. oğlum olacak kısmetse senin doğum nasıl normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…