insallah aglayarak dogarlar senin durumun daha da zor ikiz tasiyorsun tabii, ama merak etme emerler.Gecen sene arakadasimin dogumuna girmistim bebek dogdu 10dk sonra ustunu giydirip emzireye verdiler sanki daha once biliyormus gibi annesinin memesine bir yapisti emmeye calsiyor sok oldum, cok ilgincti.Senin sezeryan olacagi icin birkac gun surebilir duzene girmesi ama katildigim bir egitimde sakin emzirmekten vazgecmeyin sutum yok diye, ne kadar cok emerlerse o kadar sutunuz our diyordu.
Ennnnnnn fazla taş çatlasa 3-4 hafta dayanabilirim hamileliğe sanırım..Şimdiden yürümek zorlaştı bana...Ki sadece wc ye kalkıyorum..Hafta sonu ciğer geliştirici iğneyi tekrarlayacağız 12 saat arayla...Hep karnımda bir taraflarını çıkartıyorlar..poposu mu ayağı mı bilemiyorum artık..Ama ikisinin de kafası aşağıda..Gerçi kafalar aşağıda ya da yukarda anlamı olmıcak ,çünkü sezaryan doğacak sıpalarım..Tek istediğim şu saatten sonra doğarlarsa ağlayarak doğsunlar..Çünkü ağlaması akciğerlerinin geliştiği anlamına geliyor..bir de emme reflekslerinin olmasını diliyorum Allahımdan..:Saruboceq:
Ohhhh çook şükür 33. haftamızda bitti34. haftamıza gırdık.. ALLAHIM sona ulaştır hayırlısıyla bizi :Saruboceq: Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip ett :Saruboceq:
sezeryanda emmeyecek ya da süt olmayacak diye birşey yok ki zaten..Böyle yanlış bir düşünce var..Tabii kişiden kişiye değişir haklısın.
Ben oğlumu da sezeryanla dünyaya getirdim ilk dakikadan itibaren sütüm de gayet boldu oğlum da cok cok diye emmişti ilk andan itibaren..
Umarım bunda da öyle olur..
Haklisin kisiden kisiye degisiyormus fakat normal doguma gore daha uzun surebiliyormus sutun gelmesi.iyi sen sansliymissin insallah kizinda da oyle olur.
Şimdi bile göğüs ucunu kontrol ettim beyazımsı bir sıvı görünüyor..Aslında şimdi sıkmamak lazımmış çünkü kasılmalara neden oluyormuş..Allah korusun..Hamileliğin sonlarına doğru hurma yemek sütü arttırıyor ,oksidasin hormonu salgılayarak doğumun kolaylaşması sağlanıyormuş..Ama asla hamileliğin sonlarına gelmeden yenmemeli hurma..
Ohhhh çook şükür 33. haftamızda bitti34. haftamıza gırdık.. ALLAHIM sona ulaştır hayırlısıyla bizi :Saruboceq: Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip ett :Saruboceq:
GÜnaydınnnn
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri
gunaydın canımm ...
sen tatildesin ve erkenci annlerdensinn.....
bendeee çalışan erkenci annelerden .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?