- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
slm kızlarrr nasılsınız
canım ben çok memnunum memleketten ben hatay iskenderundayım burda insanlar çook sosyal ama yerine düşersenn .... benm cevrem çook iyidi işim gereği taşınmak zorunda kaldım işyerıme uzak die şimdi oturduğum yer merkez değill o yüzden komşuluk yok hiçç ... yoksa yerine düşersen ne kafa insanlar var kiracıysan taşın derin valla yada kkda sana yakın gördüğün senin civarda olan insanlarla görüşş yanlız olmak çok kötü inşallah taşındığımda kafa dengi insanlar olur etrafımda
yok canım kendi evimiz istediğimiz fiyata satamıyoruz zara etmeyelim diye taşınamıyoruz eşim emlakçı zaten o piyasayı biliyor birde canım burda çarşı nasıl biliyormusun adım başı türkü barlar falan var yazın dangır dungur geceye kadar çarşının oeksi yanı var rahmetli kayınvalidenin evi çarşıdaydı yazın gazino gibiydi evi
iyi gibi
Nasıl iyi gibi hayırdır kujum nen var?
anlat dök içini
ama ben gidiom evde okurum artık.
Öff var ya bu hafta sonu tembellik yapıcam belki pazar pikniğe gideriz.
Hiç iş yapmıcam sefam olsun böyle yataktan çıkmıycam.
Hadi hepinizi öpenzi ben gidenzi,
Mucukos mucukoss
İyi hafta sonlarıııııııııııııııııııııııııı...
ohhh ne güzel keyif yap şöyle bugün canım hiçbişe istemiyo hiç enerjik değilim haftayada sınavlarım var bide onun stresi offfff hayat çok zorsenağlama
Nasıl iyi gibi hayırdır kujum nen var?
anlat dök içini
ama ben gidiom evde okurum artık.
Öff var ya bu hafta sonu tembellik yapıcam belki pazar pikniğe gideriz.
Hiç iş yapmıcam sefam olsun böyle yataktan çıkmıycam.
Hadi hepinizi öpenzi ben gidenzi,
Mucukos mucukoss
İyi hafta sonlarıııııııııııııııııııııııııı...
aynen bende hiç enerjik değilimmm...
dun nasıl mutluydum ev aldım die
bugun içimde bişe yook içimden hiçbişe yapmak gelmıorr
herşeyden herkezden nefret ediorum gibi millete acayip bakıorummm ne oluyor bana anlamıorum
bebeğim 2 hafta önce tersti şimdi normal doğum pozisyonu almış 40 cm ve 2.200 gr gayet sağlıklı haziran sonuna kadar çalışabilir raporumuzu da aldık
bebeğim 2 hafta önce tersti şimdi normal doğum pozisyonu almış 40 cm ve 2.200 gr gayet sağlıklı haziran sonuna kadar çalışabilir raporumuzu da aldık
yeğenim doğduğunda belinin arkasında bi çukur vardı. 3 aylıkken emar çekildi şu anda bişi görünmüyo dediler 9 aylıkken birdaha gelin dediler dün gitti ikinci emarı çektirdi ameliyat olması lazım demiş doktor. izmirde bir prof. bu nöral tüp defekti diyolar ya hani folik asit için diyolar bize de olmasın diye.onun en hafif haliymiş ama mikrop kaparsa felç olabilirmiş ilerde sağlık problemlerine sebep olabilirmiş biz de bu konuda uzman başka beyin cerrahları araştırıcaz. ben şimdi ayrıntılı ultrason için gittiğim profu arıycam ona sorucam.bakalım hayırlısı gerçekten ameliyat olması gerekiyor mu diye ama küçücük daha insan çok üzülüyor. Allah bizim bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.:Saruboceq:
maşallah bebeğine canım kaç haftalıksın
gözün aydın canım maşallah bebişine..dönmüş olmasına da sevındım..akıllı bebiş desene..
Maaşallah bebeğine sağlıcakla gelsin inş.annesii..:Saruboceq:
amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. ay şimdiden sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?