2010 Temmuz Anneleri : )

yok canım kendi evimiz istediğimiz fiyata satamıyoruz zara etmeyelim diye taşınamıyoruz eşim emlakçı zaten o piyasayı biliyor birde canım burda çarşı nasıl biliyormusun adım başı türkü barlar falan var yazın dangır dungur geceye kadar çarşının oeksi yanı var rahmetli kayınvalidenin evi çarşıdaydı yazın gazino gibiydi evi

anladım canımm ...
yokmu burda balıkesirli olan tanış kaynaş gez toz valla bayılırım bennn arkadşlarla çıkmaya ahh ahhhh nerde o eski günlerrr :sinifsinif: :sinifsinif:

Nasıl iyi gibi hayırdır kujum nen var?
anlat dök içini

ama ben gidiom evde okurum artık.

Öff var ya bu hafta sonu tembellik yapıcam belki pazar pikniğe gideriz.

Hiç iş yapmıcam sefam olsun böyle yataktan çıkmıycam.

Hadi hepinizi öpenzi ben gidenzi,

Mucukos mucukoss

İyi hafta sonlarıııııııııııııııııııııııııı...

ohhh ne güzel keyif yap şöyle bugün canım hiçbişe istemiyo hiç enerjik değilim haftayada sınavlarım var bide onun stresi offfff hayat çok zorsenağlama

ohhh ne güzel keyif yap şöyle bugün canım hiçbişe istemiyo hiç enerjik değilim haftayada sınavlarım var bide onun stresi offfff hayat çok zorsenağlama

aynen bende hiç enerjik değilimmm...
dun nasıl mutluydum ev aldım die
bugun içimde bişe yook içimden hiçbişe yapmak gelmıorr
herşeyden herkezden nefret ediorum gibi millete acayip bakıorummm ne oluyor bana anlamıorum

dayanamassın senn.yaparsın bişeler..en azından alışverişe çıkarsın..bebişine alırsın bişiler...biz kım yatakta uzun uzun yatmak kim kızlar

al benden de o kadar yaa halbuki hava cıvıl cıvıl börtü böcek kuşlar ama benim dağlarıma kar yağıyo sanki ortada bişe yok yani kendi kendime bunalımlardayım kafama takcak stres yapcak şey arıyorum mıknatıs gibiyim bugün

bebeğim 2 hafta önce tersti şimdi normal doğum pozisyonu almış 40 cm ve 2.200 gr gayet sağlıklı haziran sonuna kadar çalışabilir raporumuzu da aldık

Canım çok geçmiş olsun...inş.bir an önce tedavisi başlar ve sorun çözülmüş olur..Allah yardımcınız olsun....

amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. ay şimdiden sabırsızlanıyorum

ayy hiç sorma her yeni bir hafta ya geçtiğimde seviniyorum valla 1 hafta daha geçti diye...bebeğinde tombiş galıba ..maşallah..32. haftaya göre kilosu çok iyi bence..yerim ben onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…