nasılsınn ne yaptınn ...
kontrol nasıldı çatı muaynesi oldunmu bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım benim ben çok şükür iim ya bebişimin kordonu hala kolye gb boynunda çat muaynesini yapmadı şimdilik kuzum benim ama bi tatlıydı ki teyzesi gözlerini açıyo kapatıyo dr bak sana göz kırptı diyo yerimseniben
ALLAHIM esirgesin cümlesini zaman gittikçe azalıyor :Saruboceq:
kızlar ben ne alabildim nede hazırlayabildimmm ...............
ay ne yapıcamm bilmiorummmm...... yarın çıkar alırım artıkk
evet heralde ilk doğuranlardan biri ben olacağım
yazarken bile bir garip oldum :)
6 temmuz aslında ama doktor 26 haziran diyor hayırlısı
eşyalarımız yıkandı ütülendi Allahtan ama çanta bulamadım isteğime göre
artık dışarı çıkıp bakamıyorum da öyle çok yoruluyorum ki
odamız falan hazır değil bebek odamız 9 unda gelecek inşallah
daha boya yapılacak ya da duvar kağıdı sadece bebiş odasına
yatak odasına koymak için aldığımız beşiği de kurmadık bile
çok geç kaldık diye panik oluyorum bazen
onun dışında kozmetikler kaldı temizleme mendilleri beizimizi aldık prima premium care yeni çıkmış
dün akşam beyoğlunda lise arkadaşlarıyla buluşma vardı bi arkadaşımla beraber gittim nevizadede bir meyhaneye gittik oğlumu meyhaneye götürdüm yani anlıyacağınız. gıy gıy dinledi bol bol. ama içki içmedim tabiiki. orda doktor bir arkadaş ta vardı. amerikada master yapıyor. amerikada isteğe bağlı seeryan yasakmış o geçen sene doğurdu oğlunu normal doğumla doğurmuş doğumdan 1 saat sonra duş aldım kendi kendime diyor. benim sezeryan istediğimi duyunca sakın dedi kafamı karıştırdı bu arada karnımın normale göre çoook büyük olduğunu söyledi ben doğuma giderken bile karnım bu kadar büyük değildi senin daha 2 aya yakın var düşünemiyorum seni 2 ay sonra dedi.böyle deyince insanlar biraz canım sıkılıyor. ama herkes aynı şeyi söylüyor.
Kız dogurucaksın aaa hala ne aldım ne hazırladım dıyorr kaydirigubbakcemile3
Yarın halledersin inş... ama dahada uzatma nolur nolmazzz
ALLAHIM İNŞAALLAH bende 37. haftamdan sonra dogum yapıp kızıma kavusurummm :Saruboceq:
Okadr ağırlaştım ki .. geceler desen kabussss .... hele bu gece gözumu kırpmadım..
uyudum uyandım havale gecırıyorum sandım..
nasıl basık bır hava.. kramplar ayrı.. saga dön, sola dön ayrıı bilmiyorumkismile
Eşyalar alınmış yıkanıp ütülenmişse sorun deıl, beşigi kurmak esyaları cantaya koymak bir kaç saatlik iş.. a.s ALLAH yardımcımız olsun .. :Saruboceq:
canım benim ben çok şükür iim ya bebişimin kordonu hala kolye gb boynunda çat muaynesini yapmadı şimdilik kuzum benim ama bi tatlıydı ki teyzesi gözlerini açıyo kapatıyo dr bak sana göz kırptı diyo yerimseniben
Kız dogurucaksın aaa hala ne aldım ne hazırladım dıyorr kaydirigubbakcemile3
Yarın halledersin inş... ama dahada uzatma nolur nolmazzz
kızlar eksik neleriniz kaldı herşeyiniz hazır mı
ben daha hastane çantasını bile hazırlamadım da bilmiyorumkismile
diyorum ben senin kız senin gibi süslüüü....
acıyorummm babasına anasına yetişemiordu şimdi kızı çıktı beraber kullanırsınız takılarınızı süslü pakizeler siziii...
ii olmasına çok sevindim camımmm dooplerdemi baktılarrr kordona tekrarr şekerimm sanırım kordon var die sana çatıya bakmıcak hiç ...... hayırlısı olsun canımmm ay kız seninki sezeryan olursa 2 haftan kaldı 38 de alıorlar demii kilosunu ii tut bari zayıf olmasın
canım ben hastane çantamız hariç herşeyi hazırladım çok şükür,çok keyifli bir işmiş ya
bi kızımın odasına perdesi gelecek o kadar
bgn hastane çantamızı da hazır ederim artık arabada kalsın demişti doktorumuz acil bir durum olursa diye eyvahedigeldismile
canım yaa çok tatlısın bence de annesine çekecek şirinem benimmm
dün farkettim dr akın beni korkutmasın diye net olamadı adam da haklı zaten pimpirikin tekiyim birşey dese doğurana kadar hastaneden çıkmam kaydirigubbakcemile3
canım ben hastane çantamız hariç herşeyi hazırladım çok şükür,çok keyifli bir işmiş ya
bi kızımın odasına perdesi gelecek o kadar
bgn hastane çantamızı da hazır ederim artık arabada kalsın demişti doktorumuz acil bir durum olursa diye eyvahedigeldismile
canim bana da ebe bebegin basi asagi donmus ama yuzu yukarida gibi henuz dedi, onun icin bol bol yurumeye calisiyorum, benim ki gayet hareketli simdilik.
bunu yeni öğrendim eğer bebişler çok gazlı olursa işimiz zor. ben 32. haftadayım benimki şimdilik epey hareketli... senin ki annecim ben gelmeye hazırlanıyorum diyor sana
günlerimiz aynı ben de buğun bitirdim 33 ü dr randevumuz vardı bugün dönmüş benim oğlan 2kilo 650 gr dedi temmuz başına alırız diyo sezeryan benimki bu 2. oğlum olacak kısmetse senin doğum nasıl normal mi?
ayy ne gusel yaaa son'a yaklaşıyoruzzz hihoyyyt rüya gibiiiii :CüvCüv:
Bende kızımın bır kere gorebıldım oda yandan.. dr. her gitiitiğimde yok kafası aşada.. yok dönmemiş.. benimi sallıyor bu acaba bilmiyorumkismile
maşşallah sen herşeyi tamamlamışsın
ne güzel ben de hazırlasam içim rahat edecek daha çok işimiz var malesef
bn birde ev taşıcammm :) hehehe zamnlama nasıl ama müthiş demii
korkmaa canımmm... epi sezeryan yapar sanırım senüü .. eğer kordondan dolayıysaa anammm 2 hafta sonra seferizzzzzz ışılııı ayyy maşallahhhh....
perdesini nasıl aldınnn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?