2010 Temmuz Anneleri : )

nasılsınn ne yaptınn ...
kontrol nasıldı çatı muaynesi oldunmu bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım benim ben çok şükür iim ya bebişimin kordonu hala kolye gb boynunda çat muaynesini yapmadı şimdilik kuzum benim ama bi tatlıydı ki teyzesi gözlerini açıyo kapatıyo dr bak sana göz kırptı diyo yerimseniben
ALLAHIM esirgesin cümlesini zaman gittikçe azalıyor :Saruboceq:

oyy maşallah biz daha yüzünü doğrudüzgün göremedik

kızlar ben ne alabildim nede hazırlayabildimmm ...............
ay ne yapıcamm bilmiorummmm...... yarın çıkar alırım artıkk

Kız dogurucaksın aaa hala ne aldım ne hazırladım dıyorr kaydirigubbakcemile3
Yarın halledersin inş... ama dahada uzatma nolur nolmazzz

ALLAHIM İNŞAALLAH bende 37. haftamdan sonra dogum yapıp kızıma kavusurummm :Saruboceq:
Okadr ağırlaştım ki .. geceler desen kabussss .... hele bu gece gözumu kırpmadım..
uyudum uyandım havale gecırıyorum sandım..
nasıl basık bır hava.. kramplar ayrı.. saga dön, sola dön ayrıı bilmiyorumkismile

Eşyalar alınmış yıkanıp ütülenmişse sorun deıl, beşigi kurmak esyaları cantaya koymak bir kaç saatlik iş.. a.s ALLAH yardımcımız olsun .. :Saruboceq:

canım benim üzülme rahatını düşündüğüm için bebeğime 4+1 yer yaptım dersin keyif içinde gezinsin meleğin yerimseniben

evet gece hava çok kötüydü nemli nemli
zaten bir taraftan öbür tarafa dönmek eziyet gibi bişey
gittikçe zorlaşıyor ama yine de vaktinde doğsunlar bir kaç haftalık sıkıntıdan bişey olmaz

diyorum ben senin kız senin gibi süslüüü....
acıyorummm babasına anasına yetişemiordu şimdi kızı çıktı beraber kullanırsınız takılarınızı süslü pakizeler siziii...
ii olmasına çok sevindim camımmm dooplerdemi baktılarrr kordona tekrarr şekerimm sanırım kordon var die sana çatıya bakmıcak hiç ...... hayırlısı olsun canımmm ay kız seninki sezeryan olursa 2 haftan kaldı 38 de alıorlar demii kilosunu ii tut bari zayıf olmasın

Kız dogurucaksın aaa hala ne aldım ne hazırladım dıyorr kaydirigubbakcemile3
Yarın halledersin inş... ama dahada uzatma nolur nolmazzz

canım sorma öyle bir işyerım varki hafta sonu bileeee cumartesi ful çalışıorum pazar günüde istediklerimi bulamm die çıkasım bile gelmiorrr benn sanırımm öyle doğurucam :)

ayy ne gusel yaaa son'a yaklaşıyoruzzz hihoyyyt rüya gibiiiii :CüvCüv:
Bende kızımın bır kere gorebıldım oda yandan.. dr. her gitiitiğimde yok kafası aşada.. yok dönmemiş.. benimi sallıyor bu acaba bilmiyorumkismile

kızlar eksik neleriniz kaldı herşeyiniz hazır mı
ben daha hastane çantasını bile hazırlamadım da bilmiyorumkismile

canım ben hastane çantamız hariç herşeyi hazırladım çok şükür,çok keyifli bir işmiş ya
bi kızımın odasına perdesi gelecek o kadar
bgn hastane çantamızı da hazır ederim artık arabada kalsın demişti doktorumuz acil bir durum olursa diye eyvahedigeldismile

canım yaa çok tatlısın bence de annesine çekecek şirinem benimmm
dün farkettim dr akın beni korkutmasın diye net olamadı adam da haklı zaten pimpirikin tekiyim birşey dese doğurana kadar hastaneden çıkmam kaydirigubbakcemile3

korkmaa canımmm... epi sezeryan yapar sanırım senüü .. eğer kordondan dolayıysaa anammm 2 hafta sonra seferizzzzzz ışılııı ayyy maşallahhhh....
perdesini nasıl aldınnn ....

kızlar moralim bozuldu eşim gelecekti 2 de
çalışıyor bugün
çıkamayacakmış zten 1 günümüz vardı onu da böyle rezil ettiler
kaç gündür bu şekilde çalışıyor
dün de erken geleceği için gece 4 e geliyodu yattığımızda
şimdi ggece 10.30 da gelecek

maşşallah sen herşeyi tamamlamışsın
ne güzel ben de hazırlasam içim rahat edecek daha çok işimiz var malesef

canim bana da ebe bebegin basi asagi donmus ama yuzu yukarida gibi henuz dedi, onun icin bol bol yurumeye calisiyorum, benim ki gayet hareketli simdilik.

bnm yüreyecek halim kalmıo tabanlarım şiş ödemmidir nedir tabanlarım acıyor çok.belim kalçam fazla ayakta kalınca sanki felç olacakmışım gibi agrı kayma hissediyorum.

bunu yeni öğrendim eğer bebişler çok gazlı olursa işimiz zor. ben 32. haftadayım benimki şimdilik epey hareketli... senin ki annecim ben gelmeye hazırlanıyorum diyor sana

valla öle cnm hiç bişi deil gazlı olması en çok korkutuyor beni gaz dmk uykusuz geceler dmk.umarım kızım erken çıkıp gelmez gecen hafta nst ye girdim hiçbi kasılma yoktu bu hafta 2-3 kez adet sancısı gibi bişi hissettim.bugun kontrolumuz var gitcez bakalım yine.artık her hafta gidiyoruz.umarım erken gelmez ikizler burcu olsun hiç istemiyorum.ama korkutugunda başına gelirmiş derler :)) hayırlısı artık

maşşallah cnm senin oglan baya yapılı olacak dmk.ben üzülüyorum kızım minyon olacak diye 34 haftalıktı 2400gr 42.5 cm di ben 178im babamız 183 neden böle oldu bilmiom babannemiz baya kısa bide teyzemiz onlaramı benzicek acaba

bebeğin sana naz yapıyor şekerim güzelliğini sona saklıyor bayanssulusmile
ben çok şükür görebildim kızımı dr bana benzetiyor bi çıksın da bakalım gerçekten banamı benzeyecek sengözlerimebaksanab
biliyormusun tatlım bu günleri özleyeceğiz sanırım şimdi ağırlaştığımız için bize çabucak geçse de bebeğim gelse yanıma dediğimiz günleri keşke biraz daha içimde kalsaymış meleğim diye değiştireceğiz o gelsede dediğimizin yerine yani ben öyle düşünüyorum bebeğim içimde hareket halindeyken öyle huzurlu oluyorum ki tarif edemem tabii yanımızda olması ayrı bir güzel olacaktır ama bu hallerde çok özel rabbim ağız tadıyla zamanında sağlıkla tamamlatmamıza yardımcı olsun :Saruboceq:

maşşallah sen herşeyi tamamlamışsın
ne güzel ben de hazırlasam içim rahat edecek daha çok işimiz var malesef

canım yakınında annen kardeşin akraban yok mu bu kocalara kalsa işimiz biz de doğuma gideriz hemşire sorar ne giydircez diye o zaman gider alır yani. hepsi son dakkacı. ben ütülemeye başladım bugün. yıkandı bebişin kıyafetleri. yaa kızlar bana çok veren oldu yani ben diyim 100 tane siz deyin 200 tane badi var. giydiremeyeceğim kadar çok. her gelen eve 1 bavul bebek kıyafeti verdi. ben 3-4 tane aldım ona bile pişman oldum bir de hediye gelecek. hepsi giyilmiş markaları kesilmiş ama hepsi de yeni ve güzel. ayırt edemiyorum hangisi ne zsaman olur. artık deneme yanımla yapıyoz bişiler ama ütüle ütüle bitmiyo yani.sabahtan beri ütü yapıyorum küçücüğk hepsi.

bn birde ev taşıcammm :) hehehe zamnlama nasıl ama müthiş demii

mikemmel zamanlamaaa :)
ben de taşınacaktım geçen aya kadar
zaten işlerimin gecikmesi de hep bu yüzden
masraf olmasın diye vazgeçtik sonra

bu arada kızlar dün izne ayrıldım
terfi yazım geldi şok geçirdim
hamileyken böyle birşey beklemiyordum açıkçası
oğlumun kısmeti işte
her bebek kısmetiyle gelirmiş

korkmaa canımmm... epi sezeryan yapar sanırım senüü .. eğer kordondan dolayıysaa anammm 2 hafta sonra seferizzzzzz ışılııı ayyy maşallahhhh....
perdesini nasıl aldınnn ....

ayy esma yaa beni sen daha çok heyecanlandırdın eyvahedigeldismile
inşallah hayırlısı ile geçer zaman meleklerimizi severizz opuyorumnanaktan
bu arada gerçekten ben sen den önce doğuracam gelirsin ben sana anlatırım herşeyi eee tecrübe işi kızım bu yerimseniben
juju senin kontrol ne zaman ?

şimdi bi kız arkadaşım aradı napıyosun nası gidiyo dedi. valla dedim o kadar kız arkadaşm var bi gelin de yardım edin ütü yapılcak bisürü iş var. kız da tamam sen çağır geliriz dedi. gelsin yardım etsinler teyze olcaklar:)) neyse annem de var gerçi hallederiz. ama hastane çantası daha hemen hazırlayamıcam. bir de bebe bezi mama filan almadım. bikaç eksik daha var kozmetik cinslerinden. bir de kızlar bişi sorcam. benim yeğenim görümcemin kızı filan bana biberon verdi bisürü. 1 tane de ben almıştım. onlar da yeni fazla kullanılmamış emziklerini attım yeni aldım ama insanlar diyo ki biberonları da at kullanma. başkasının çocuğunun kullandıklarını kullanma ama yesyeni biberonlar atim mi kaynaınca kullanılmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…