2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun canımmm..... çok sevindimmm bebekler hep kısmetleriyee ...
eşin ne iş yapıor bukadr geç allah yardımcısı olsun sende tek başınasın evde o saatlere kadar çok zor ya

bende de aynı bel ağrısı var çok berbat bişey
canım bel fıtığın mı var benim başlangıç aşamasındaydı hamile kalmadan önce
kilo alınca ilerledi sanırım aynen bende de felç olacakmışım yürüyemeyecekmişim gibi ağrı oluyor
bacağıma da vuruyor ağrısı

canım annemkız kardeşim bana 5 dakika
zaten kıtyafetleri de annem yıkadı ütüledi
ama çanta almadım diye bekliyo hepsi
odamız da gelmedi

ya ben kıskanırım ama :) ben senden korkağım ya ondannnn......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bnm kontrol ayın 1inde canımmm sen izinleri halletinmii

çok sevindim canım hayırlı olsun ohh ne güzel çocukta yaparım kariyer de diyosun ve maşallah yapıyorsun da alkisalkisalkis

ya ben kıskanırım ama :) ben senden korkağım ya ondannnn......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bnm kontrol ayın 1inde canımmm sen izinleri halletinmii

evet şekerim çok şükür sorun yok
yerimseniben
ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
bu aşamadan sonra ne yapacağım=??

hayırlı olsun canımmm..... çok sevindimmm bebekler hep kısmetleriyee ...
eşin ne iş yapıor bukadr geç allah yardımcısı olsun sende tek başınasın evde o saatlere kadar çok zor ya

çok sağol cnım yaa ben de öyle sevindim ki çok lazım olan bir zamanda geldi
rabbim kimseyi darda bırakmıyor

amin canım eşim mağazada yöneticilik yapıyor
paslaştığı kişi rahatsız olduğu için gelmemiş
müdürü de 4 te çıkacakmış
tabii bizimki kalmak zorunda kaldı
mağaza 10 da kapanıyor 10.45 de evde oluyor
ben zaten evde durmuyorum annemlere gidiyorum eşim yokken o gelip ordan alıyor beni
evde korkuyorum nedense

çok sevindim canım hayırlı olsun ohh ne güzel çocukta yaparım kariyer de diyosun ve maşallah yapıyorsun da alkisalkisalkis

çok sağol öyle demiyordum ama öyle olmuş hiç beklemiyordum
yani zaten izne de çıkacağım diye yani bilirsin hamilelere falan pek terfi vermezler
bir de yetiştirmeye çalıştık dediler öyle mutlu oldum ki

ay iyi ediorsun bence oh annelere git tabı ne yapıcn evde doğumda yaklaşıorr ...
geçiçi bir süreç tirr oğluşunuz babasınada uğur getirrir merak etmee

elindeki evrağıı mali müşavirinize vericeksin sgkya o bildirecek şekerim

peki hastaneden aynı tarihli vizite kağıdı istiyorlar
onu nasıl yapıcaz ki
önce gidip vizite kağıdı alıp sonra hastane sonra tekrar kağıı vermek için işyerine mi gidicez

ay iyi ediorsun bence oh annelere git tabı ne yapıcn evde doğumda yaklaşıorr ...
geçiçi bir süreç tirr oğluşunuz babasınada uğur getirrir merak etmee

inşallah canım ben babasından bekliyordum bana kısmetmiş
benim canım oğlum uğurlu geldi bize
Hepimizin evlatları da öyle
insanın evinin havası bile değişiyor

bana da bayaa sıkışık ve zor bi iş verdiler ben de hemen yaptım sonra dedim patrona bu halde bile işinize yarıyorum dimi dedim patron da sen işimize yaramaz mısın yaa sen olmasan biz naparız sen bizim başımızın tacısın ama en ufak kendini kötü hissettiğin an sölemene bile gerek yok hemen çık git dediler bakalım inşallah süt iznini toplu isticem onda da sorun çıkarmıcak gibi görünüyor öyle olursa aralık sonuna kadar oğlumla vakit geçiricem inşallah.

peki hastaneden aynı tarihli vizite kağıdı istiyorlar
onu nasıl yapıcaz ki
önce gidip vizite kağıdı alıp sonra hastane sonra tekrar kağıı vermek için işyerine mi gidicez

canım ben buzmana kadar hiçç vizite kağıdı ile gitmedim hataneye ssklıyım ve hep kimliğimle muayne oldum raporu verirkende istemedilerr

ya kızlar hastane çantasına neler koymayı planlıyorsunuz_???? CADIARZU

bir konu açmıştım canım http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/365579-ihtiyac-listemiz-hastane-cantamiz.html
bir siteden bulmuştum listeyi şunlar var
ben arkadaşın listesini bozmadan yanına notlarımı yazdım
o küçük harflerle yazmış ben de büyük harflerle yazdım

ÇANTA HAZIRLIĞI

Anne için

-1 adet pike takımı (hastane çarşaflarında yatmak istemeyenler) – KOYMAYA GEREK YOK
-yatak koruyucu – GEREK YOK
-2 adet emzirmeye uygun gecelik,1 ad. Sabahlık,2 ad. pijama takımı – HALA ALICCAZZ
-pijamaya uygun; 4 adet çorap – SADECE ÇORAP LAZIM
-1 adet terlik – ALMAMIZ LAZIM
-yelek, hırka, patik, yün içlik (geceliğin altına giymek için) (doğumdan sonra çok üşüyormuşsun) – SADECE PATİK YETERLİ BELKİ BİR DE ŞAL
-3 adet emzirme atleti, 2 adet emzirme sütyeni, 5 adet külot – HALA ALMADIK
-disposeble külot (tek kullanımlık) (hasta bezi için) – ANLAMADIM ALSAK MI ALMASAK MI?
-Göğüs ucu pedi, kremi (lansinoh’u sürdükten sonra göğsün yıkanmasına gerek yok doğal) – PED ALDIK KREM EKSİK
-1 paket klasik orkid ped ve hasta pedi (bebeğin bezide olur) – ORKİD GECE PEDİ ALDIK
-tarak,diş fırçası-macunu,bakım ürünleri olabilir – EVDEKİLERİ KOY UFAK MACUN ALINABİLİR
-antibakteriyel el temizleme jeli – EL TEMİZLEME MENDİLİ
-Sütü artırıcı humana still tee – BUNU DA ALMALIYIZ
-Eve dönüş için emzirmeye uygun kıyafet – EŞOFMAN ALTI VE DÜĞMELİ TSHİRT
-Ayna - OK

Bebek için

-2 takım hastane çıkış seti (elcik ve şapkaları içinde), 2 adet pijama ayaklı – ALINDI HEPSİ
-2 iç zıbın takımı, 2 adet alttan çıtçıtlı body (bebeğin göbeğinden kan gecebilir diye fazla eşyalar. Hastanede giydirmek için zıbın istiyorlarmış) - ALINDI
-2 adet patik, 2-3 adet çorap – ALINDI
-3-4 adet önlük – 1 TANE DAHA ALALIM - BUGÜN ALDIK
-havlu bebek mendilleri, çok amaçlı kullanım için ince tülbentlerden birkaç adet - ALINDI
-2 adet yelek,1 adet hırka – OK
-bebek için çarşaf (battaniyesiyle hastane çarşafına koymamak için) – EVET MANTIKLI
-2 adet penye battaniye , 1 ad. yün battaniye (çıkış için) – OK
-Alt değiştirme örtüsü yastıklı - kumaş olan ve alt değiştirme örtüsü – OK
-Yenidoğan bebek bezi – PRİMA ALDIK
-Pişik kremi , ıslak mendil 2 paket – ISLAK MENDİL ALMALIYIZ
-emzirme yastığı (ay şeklinde olan) – GEREK YOK
-1 adet emzik – OK
-1 yenidoğan biberonu – OK
-sterilizatör (süt gelmezse biberonla vermek gerekirse diye alınabilir yanına, biberonu temizlemek için) – BUNU DA MI ALICAZ YANIMIZZA
-anakucağı (eve dönüş için) – MAVİLİMİZ VAR

Diğerleri

-kamera,fotoğraf makinası – OFF HALA ALAMADIK
-Konuklara ikramlık bebek şekeri,çikolata – BAKMAMIZ LAZIM GECİKMEDEN
-ıslak mendil, kolonya – KOLONYAMIZ VAR ZATEN MENDİL ALIRIZ
-çay kaşığı, plastik kaşık-çatal, tabak, bardak – GEREK YOK
-Tuvalet kağıdı,kağıt havlu,sıvı sabun – KESİNLİKLE LAZIM SIVI SABUN ÇOK DA GEREKLİ DEĞİL HASTANEDE VARDIR HERALDE

ne güzel cümleler dimi insanı nasıl mutlu ediyo böyle bir zamanda
süt iznini de iste canım sonuçta hakkın var

kızlar biberonlarla ilgili bi soru sorçuştum fikrinizi merak ediyoru.

bence steril edip kullanabilirsin neden olmasın ki
emzikleri değiştirdin mi tamamdır
ilk zamanlar için 1 tane alırsın mesela
sonraları kullanırsın hiç de birşley olmaz

merhabalar herkese...ben dün gittim kontrole dr dönmüş bebek dedi korkuttu beni çok dikkalı ol dönmesi doğuma az kaldı demek diyo ama daha 34.haftaya yeni girdik..2kilo 650 gr 2 hafta daha durssa bari oğlum...size de söylüyomu dr bebeklerin kilosunu ne alemdeler?

slm herkese
35.haftaya da girdik sonunda.çok heycanlıyım.doğumu düşünüyorum sürekli.baban gelmeden doğma sakın diye tembihliyorum oğluma.bakalım ne kadar söz dinliyo:)

arkadaşlar benim su gibi akıntım oluyo bikaç gündür.çok yoğun değil ama endişelendim yine de.sizde de var mı öyle bi durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…