mikemmel zamanlamaaa :)
ben de taşınacaktım geçen aya kadar
zaten işlerimin gecikmesi de hep bu yüzden
masraf olmasın diye vazgeçtik sonra
bu arada kızlar dün izne ayrıldım
terfi yazım geldi şok geçirdim
hamileyken böyle birşey beklemiyordum açıkçası
oğlumun kısmeti işte
her bebek kısmetiyle gelirmiş
bnm yüreyecek halim kalmıo tabanlarım şiş ödemmidir nedir tabanlarım acıyor çok.belim kalçam fazla ayakta kalınca sanki felç olacakmışım gibi agrı kayma hissediyorum.
valla öle cnm hiç bişi deil gazlı olması en çok korkutuyor beni gaz dmk uykusuz geceler dmk.umarım kızım erken çıkıp gelmez gecen hafta nst ye girdim hiçbi kasılma yoktu bu hafta 2-3 kez adet sancısı gibi bişi hissettim.bugun kontrolumuz var gitcez bakalım yine.artık her hafta gidiyoruz.umarım erken gelmez ikizler burcu olsun hiç istemiyorum.ama korkutugunda başına gelirmiş derler :)) hayırlısı artık
maşşallah cnm senin oglan baya yapılı olacak dmk.ben üzülüyorum kızım minyon olacak diye 34 haftalıktı 2400gr 42.5 cm di ben 178im babamız 183 neden böle oldu bilmiom babannemiz baya kısa bide teyzemiz onlaramı benzicek acaba
canım yakınında annen kardeşin akraban yok mu bu kocalara kalsa işimiz biz de doğuma gideriz hemşire sorar ne giydircez diye o zaman gider alır yani. hepsi son dakkacı. ben ütülemeye başladım bugün. yıkandı bebişin kıyafetleri. yaa kızlar bana çok veren oldu yani ben diyim 100 tane siz deyin 200 tane badi var. giydiremeyeceğim kadar çok. her gelen eve 1 bavul bebek kıyafeti verdi. ben 3-4 tane aldım ona bile pişman oldum bir de hediye gelecek. hepsi giyilmiş markaları kesilmiş ama hepsi de yeni ve güzel. ayırt edemiyorum hangisi ne zsaman olur. artık deneme yanımla yapıyoz bişiler ama ütüle ütüle bitmiyo yani.sabahtan beri ütü yapıyorum küçücüğk hepsi.
ayy esma yaa beni sen daha çok heyecanlandırdın eyvahedigeldismile
inşallah hayırlısı ile geçer zaman meleklerimizi severizz opuyorumnanaktan
bu arada gerçekten ben sen den önce doğuracam gelirsin ben sana anlatırım herşeyi eee tecrübe işi kızım bu yerimseniben
juju senin kontrol ne zaman ?
mikemmel zamanlamaaa :)
ben de taşınacaktım geçen aya kadar
zaten işlerimin gecikmesi de hep bu yüzden
masraf olmasın diye vazgeçtik sonra
bu arada kızlar dün izne ayrıldım
terfi yazım geldi şok geçirdim
hamileyken böyle birşey beklemiyordum açıkçası
oğlumun kısmeti işte
her bebek kısmetiyle gelirmiş
ya ben kıskanırım ama :) ben senden korkağım ya ondannnn......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bnm kontrol ayın 1inde canımmm sen izinleri halletinmii
hayırlı olsun canımmm..... çok sevindimmm bebekler hep kısmetleriyee ...
eşin ne iş yapıor bukadr geç allah yardımcısı olsun sende tek başınasın evde o saatlere kadar çok zor ya
evet şekerim çok şükür sorun yok
yerimseniben
ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
bu aşamadan sonra ne yapacağım=??
çok sevindim canım hayırlı olsun ohh ne güzel çocukta yaparım kariyer de diyosun ve maşallah yapıyorsun da alkisalkisalkis
çok sağol cnım yaa ben de öyle sevindim ki çok lazım olan bir zamanda geldi
rabbim kimseyi darda bırakmıyor
amin canım eşim mağazada yöneticilik yapıyor
paslaştığı kişi rahatsız olduğu için gelmemiş
müdürü de 4 te çıkacakmış
tabii bizimki kalmak zorunda kaldı
mağaza 10 da kapanıyor 10.45 de evde oluyor
ben zaten evde durmuyorum annemlere gidiyorum eşim yokken o gelip ordan alıyor beni
evde korkuyorum nedense
elindeki evrağıı mali müşavirinize vericeksin sgkya o bildirecek şekerim
ay iyi ediorsun bence oh annelere git tabı ne yapıcn evde doğumda yaklaşıorr ...
geçiçi bir süreç tirr oğluşunuz babasınada uğur getirrir merak etmee
çok sağol öyle demiyordum ama öyle olmuş hiç beklemiyordum
yani zaten izne de çıkacağım diye yani bilirsin hamilelere falan pek terfi vermezler
bir de yetiştirmeye çalıştık dediler öyle mutlu oldum ki
peki hastaneden aynı tarihli vizite kağıdı istiyorlar
onu nasıl yapıcaz ki
önce gidip vizite kağıdı alıp sonra hastane sonra tekrar kağıı vermek için işyerine mi gidicez
ya kızlar hastane çantasına neler koymayı planlıyorsunuz_???? CADIARZU
kızlar biberonlarla ilgili bi soru sorçuştum fikrinizi merak ediyoru.
bana da bayaa sıkışık ve zor bi iş verdiler ben de hemen yaptım sonra dedim patrona bu halde bile işinize yarıyorum dimi dedim patron da sen işimize yaramaz mısın yaa sen olmasan biz naparız sen bizim başımızın tacısın ama en ufak kendini kötü hissettiğin an sölemene bile gerek yok hemen çık git dediler bakalım inşallah süt iznini toplu isticem onda da sorun çıkarmıcak gibi görünüyor öyle olursa aralık sonuna kadar oğlumla vakit geçiricem inşallah.
kızlar biberonlarla ilgili bi soru sorçuştum fikrinizi merak ediyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?