2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba güzel anneler nasılsınız

ben çok iyiyim dün 5 de randevum vardı . güzel meleğimi gördüm:asigim:

benim miniğimde 1970 gr 42 cm olmuş..

sürekli burnunu tutuyordu ne anlama geliyo çözemedim
ohaoldumsmile

benim yaramaz 25. haftada dönmüştü hala da başaşağıya duruyor ayaklar kaburgalarıma yakın kafası sürekli rahime baskı yapıyor ama ben 2-3 hafta hiç kalkmadan yattım başta korkuyordum şimdi alıştım ne de olsa 7 buçuk ayı devirdik diyorum ama yine de az yürüyorum yavaş hareket ediyorum tedbirli olmakta fayda var.

burnunumu tutuyo şirine yerim ben onu gözün aydın sonbaharcım ben hala tekmeleri aşağıda hissediyorum başı yukarda demekmi niye dönmedi acaba hala:sm_confused:

kızlar hamilelik psikolojisi çok farklıymışaldatmalar bu dönemde artıyo diyolar ya bize doktor tam yasaklamadı ama yinede kardeş gibiyiz birde bir yazı okudum burada doktor cinselliği yasaklamamış karıkoca yinede tedbirli davranıyormuş ama 8 ayda bir şey olmaz herhalde deyip birlikte olmuşlar ilişkiden 1 saat sonra doğum sancısı başlamış kadının ve bebek erken doğmuş bir sorun yokken eşime anlattım zaten korkuyordu şimdi hiç bahsetmiyor yani hamilelik garip bir şey karı koca kardeş gibi oluyor

Bana da iri göründüğünü söyleyenler oldu birkaç kişi.Okuldaki arkadaşlarım ise sadece karnın çıktı ama arkadan bakan hamile olduğunu anlamaz diyor.Ben bir de 13 kg aldım.Ama sonuçta herkesin vücut yapısı farklıdır ve erkek bebeklerin de karnı daha sivrileştirdiğini söylerler.Ben hiç takmıyorum söylenenleri.Dr.un ne söylediğ önemli bence.Gayet sağlıklı olduğunu ve çok rahat normal doğum yapabileceğimi söyledi dr.um.Bence sen de takma.Önemli olan sağlıklı bebeklerimizin olması öyle değil mi?Allah bebeklerimizi zamanında ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

evet şekerimmm bende doktor ilk başlarda yasakladı bebek aşağıda die sonra serbest dedi ama ben çok korktum konsantre olamdım bir türlü daha sonra gene yasak ladı ben gene geri çekildim herif 8aydır boşş:):) ben hiç aramıyorum aklıma bile gelmior ama erkekler öyle deil malesef
benm herif arada söyleniorrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya orda bebek var ayıp değilmi çocukun terbiyesi bozulsnnn

aldatma falan olmaz diye düşünüyorum kocalar şirin ve muhtaç canlılar... bebek için o kadar coşku dolu o kadar heyecanlıyken yapmazlar günahlarını almayalım hatta şeytanın bize vesvese vermesine izin vermeyelim. aynı bizde öle kardeş gibiyiz yapacak bişey yok 2 göbekli insan ne yapabilirki cevap hiçbişey kaydirigubbakcemile3o yüzden bizimde olmuyor
:roflol:

ya kızlar aldatan erkekte allah korkusu olmuor bence hele hamile bir kadını zaten öyle adamdam düzgün babada olucağını sanmıorummm .........................
gerçi erkeklerin bazı huyları varki aldatsada bunları yapmasa dedirtiyorr

sana katılıyorum canım bizimki aldatmaz harkez aldatır der ben yapsam başıma bir şey gelir der hep çok korkar kötü niyetli insanlardan kötü huylara gelince evet öyle erkeklerde çok var hiç sevmiyorum öyle insanları güzel insanı vasıflara sahip olmakda zorr aslında yani adam temiz titiz olucak çok geveze olmıycak evine eşine düşkün çalışkan olucak ağır başlı olucak anlayışlı olucak kaç erkekte var bu özellikler allaha şükür ben eşimden asgaride memnunum

kızlar bu günlerde forumlarda sanal aldatma konusu çok yaygın yani nette vakit geçiren kocalar sizlerde yaşıyormusunuz böyle sorun

Slm kızlar
Biz de geldik,
NAsılsınız biziyiyiz Allaha şükür,
Hava çok güzel artık yaz tamamen geldi.
Bugün yatağını kuruoruz bebeğimizin bakalım nasıl olacak?

Selam canım.Yatağı kurunca fotolarını koyarsın.Güle güle kullanın.

bnm kocamın nette çok işi olurr ama işi gereği.... herşeyden çok iyi anlar ama face falan hiç bılmez başkalarından duyar :) o sürekli porgramlara bakar o yüzden sanaldan aldatmaz:) ama gerçekte yaaprmı bilemm erkek milleti

:umursamaz: ya neti sanalı boşverin aldatan heryerde aldatır karakteri oturmamıştır gözü açtır ne biliyim.. olgunlaşmamıştır. herkes kocasını en iyi kendisi tanır. bu konu anlaşılan kafalara takılmış kızlar atalım böle kaka konuları kafamızdan. aklinialirimsmile emin olun aldatmazlar onlar koca ya akşam olunca ayakları poposuna vura vura koşarcasına eve gelen kocalarımız. şüphelenmek bile onlara hakaret olur diye düşünüyorum ohaoldumsmile
hem salla aldatan karşısındakini değil kendini aldatır pis adamlar o aldatanlar
kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın pis adamlar o aldatanlar boş verelim böyle şeyleri yazan kadınları okuyunca üzülüyorum onların haline okumiym en iyisi

güzelim sonbaharın dediği gibi insan eşini geçen yıllarla birlikte tanıyor ben 8. seneme giricem evlilikte kocamın seceresini bilirim evliliğin yeni ise tanıyamazsın tabi eşini benim eşim çekingen bir tip bu konularda öyle gözü açılmış değil yani o nnedenle güveniyorum ona sende tanırsın mutlaka eşinia.s

ben şüphlenmiorummm aslada kıskanç değilimdir ....
ama lakinnn ben hiçbir erkeğe güvenmemmm en safına bileee

kızlar ben dayanamadım yıkadım tüm eşyalarını ütüler de bitmek üzere allh tüm aldıklarımız sağlıkla kullanmamızı nasip etsin kızlar

kızlar bundan sonra hamile bir bayan olursa çevremde ona çok iyi davranıcam insan ilgi bekliyor çevresinde bazen diyorumki şöyle güzel yemekler yapan bir tanıdığım olsa yada naz yapabileceyim biri ne iyi olur çevremde kimse yok ne bir akraba ne bir arkadaş sadece eşim var oda akşam yorgun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…