merhabalar herkese...ben dün gittim kontrole dr dönmüş bebek dedi korkuttu beni çok dikkalı ol dönmesi doğuma az kaldı demek diyo ama daha 34.haftaya yeni girdik..2kilo 650 gr 2 hafta daha durssa bari oğlum...size de söylüyomu dr bebeklerin kilosunu ne alemdeler?
canım benim ben çok şükür iim ya bebişimin kordonu hala kolye gb boynunda çat muaynesini yapmadı şimdilik kuzum benim ama bi tatlıydı ki teyzesi gözlerini açıyo kapatıyo dr bak sana göz kırptı diyo yerimseniben
ALLAHIM esirgesin cümlesini zaman gittikçe azalıyor :Saruboceq:[/QUOT
linacım gözün aydın canım bende gidicem ama 15 gün sonra doktor birbuçuk ay sonraya gün vermişti merak ediyorum çok
merhaba güzel anneler nasılsınız
ben çok iyiyim dün 5 de randevum vardı . güzel meleğimi gördüm:asigim:
benim miniğimde 1970 gr 42 cm olmuş..
sürekli burnunu tutuyordu ne anlama geliyo çözemedim ohaoldumsmile
dün akşam beyoğlunda lise arkadaşlarıyla buluşma vardı bi arkadaşımla beraber gittim nevizadede bir meyhaneye gittik oğlumu meyhaneye götürdüm yani anlıyacağınız. gıy gıy dinledi bol bol. ama içki içmedim tabiiki. orda doktor bir arkadaş ta vardı. amerikada master yapıyor. amerikada isteğe bağlı seeryan yasakmış o geçen sene doğurdu oğlunu normal doğumla doğurmuş doğumdan 1 saat sonra duş aldım kendi kendime diyor. benim sezeryan istediğimi duyunca sakın dedi kafamı karıştırdı bu arada karnımın normale göre çoook büyük olduğunu söyledi ben doğuma giderken bile karnım bu kadar büyük değildi senin daha 2 aya yakın var düşünemiyorum seni 2 ay sonra dedi.böyle deyince insanlar biraz canım sıkılıyor. ama herkes aynı şeyi söylüyor.
kızlar hamilelik psikolojisi çok farklıymışaldatmalar bu dönemde artıyo diyolar ya bize doktor tam yasaklamadı ama yinede kardeş gibiyiz birde bir yazı okudum burada doktor cinselliği yasaklamamış karıkoca yinede tedbirli davranıyormuş ama 8 ayda bir şey olmaz herhalde deyip birlikte olmuşlar ilişkiden 1 saat sonra doğum sancısı başlamış kadının ve bebek erken doğmuş bir sorun yokken eşime anlattım zaten korkuyordu şimdi hiç bahsetmiyor yani hamilelik garip bir şey karı koca kardeş gibi oluyor
kızlar hamilelik psikolojisi çok farklıymışaldatmalar bu dönemde artıyo diyolar ya bize doktor tam yasaklamadı ama yinede kardeş gibiyiz birde bir yazı okudum burada doktor cinselliği yasaklamamış karıkoca yinede tedbirli davranıyormuş ama 8 ayda bir şey olmaz herhalde deyip birlikte olmuşlar ilişkiden 1 saat sonra doğum sancısı başlamış kadının ve bebek erken doğmuş bir sorun yokken eşime anlattım zaten korkuyordu şimdi hiç bahsetmiyor yani hamilelik garip bir şey karı koca kardeş gibi oluyor
ya kızlar aldatan erkekte allah korkusu olmuor bence hele hamile bir kadını zaten öyle adamdam düzgün babada olucağını sanmıorummm .........................
gerçi erkeklerin bazı huyları varki aldatsada bunları yapmasa dedirtiyorr
Slm kızlar
Biz de geldik,
NAsılsınız biziyiyiz Allaha şükür,
Hava çok güzel artık yaz tamamen geldi.
Bugün yatağını kuruoruz bebeğimizin bakalım nasıl olacak?
:umursamaz: ya neti sanalı boşverin aldatan heryerde aldatır karakteri oturmamıştır gözü açtır ne biliyim.. olgunlaşmamıştır. herkes kocasını en iyi kendisi tanır. bu konu anlaşılan kafalara takılmış kızlar atalım böle kaka konuları kafamızdan. aklinialirimsmile emin olun aldatmazlar onlar koca ya akşam olunca ayakları poposuna vura vura koşarcasına eve gelen kocalarımız. şüphelenmek bile onlara hakaret olur diye düşünüyorum ohaoldumsmile
hem salla aldatan karşısındakini değil kendini aldatır pis adamlar o aldatanlar kaydirigubbakcemile3
bnm kocamın nette çok işi olurr ama işi gereği.... herşeyden çok iyi anlar ama face falan hiç bılmez başkalarından duyar :) o sürekli porgramlara bakar o yüzden sanaldan aldatmaz:) ama gerçekte yaaprmı bilemm erkek milleti
güzelim sonbaharın dediği gibi insan eşini geçen yıllarla birlikte tanıyor ben 8. seneme giricem evlilikte kocamın seceresini bilirim evliliğin yeni ise tanıyamazsın tabi eşini benim eşim çekingen bir tip bu konularda öyle gözü açılmış değil yani o nnedenle güveniyorum ona sende tanırsın mutlaka eşinia.s
ben şüphlenmiorummm aslada kıskanç değilimdir ....
ama lakinnn ben hiçbir erkeğe güvenmemmm en safına bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?