doğru söylüyorsun zaten herşeyi makineye atmak gibi bir huyum var en son yolluğumun biraz rengi değişti ama olsun mis gibi kokuyor :))))
aynen canım yıka yıka usandım aldığım sabun tozlarını bitirdim..ama mis gibi bebişş kokuyolar yaaa.ona ait herşeyi zevkle yıkadım vallaaa.yerım ben prensesimi..
haklısın aslında ...bebek şekerine devam o zaman...annenın yaptıklarının resmını yukleyebılırmısın canım yaa..fikir olur bnm için..ben daha çok elbıse yaptım..am çok şeker oldular yaa...kapı süsünüde aynen kendım yaptım..bırde prımaları koymak için bez torbası diktim kapitoneden..süper oldu..diğer kızımada yapmıştım..süper kolaylık..annenın elınden gelıosa yaptır vallaa işine yarar.sana resım yollarım istersen
canım bebişin kıyafetlerini sadace sabun tozuyla mı yıkadın yumuşatıcı kullandın mı?
yumuşatıcı kullanmamamız lazım arkadaşlar.
sağol canım bilmeyince zor tabi sabun tozunu biliyorum ama marketlerde bebkler için yumuşatıcılar satılıyor ondan kafam karıştı ama onlar büyüyünce kullanılır herhalde.
yaşasın artık izindeyiz :sm_cool: bugün kontrolümüz vardı oğlum 45 cm ve 1950 gr olmuş. çok iyi hissediyorum kendimi. 3 hafta sonra çağırdı doktor nst ye gireceksin hadi. hayırlısıyla ve zamanında gel mis kokulu bebeğim...
kızlar benim dogum yaptıgımı biliyosunuz en azından biraz tecrübeliyim zor gunler yaşadım veee cok şükür gecti hepsi bana sormak istediyiniz bişey varsa cevablaya bilirim oğluşum şimdilik uyuyor sizleri cok merak ettim o yüzden girdim.kızlar sizlere hic tşk edememişdim allah hepinizin yardımcısı olsun dualarınız ıcın saolun sizleri cok seviyorum benimde dualarım hep sizinle
kızlar benim dogum yaptıgımı biliyosunuz en azından biraz tecrübeliyim zor gunler yaşadım veee cok şükür gecti hepsi bana sormak istediyiniz bişey varsa cevablaya bilirim oğluşum şimdilik uyuyor sizleri cok merak ettim o yüzden girdim.kızlar sizlere hic tşk edememişdim allah hepinizin yardımcısı olsun dualarınız ıcın saolun sizleri cok seviyorum benimde dualarım hep sizinle
tabi yüklerim güzelim ama annem manisada. bir daha ki gidişimde çeker yüklerim.
sende müsait bir zamanda bez torbanın fotoğrafını çekip gönderir misin? annemin elinden gelir herhalde... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?