2010 Temmuz Anneleri : )

doğru söylüyorsun zaten herşeyi makineye atmak gibi bir huyum var en son yolluğumun biraz rengi değişti ama olsun mis gibi kokuyor :))))

aynen canım yıka yıka usandım aldığım sabun tozlarını bitirdim..ama mis gibi bebişş kokuyolar yaaa.ona ait herşeyi zevkle yıkadım vallaaa.yerım ben prensesimi..

aynen canım yıka yıka usandım aldığım sabun tozlarını bitirdim..ama mis gibi bebişş kokuyolar yaaa.ona ait herşeyi zevkle yıkadım vallaaa.yerım ben prensesimi..

canım bebişin kıyafetlerini sadace sabun tozuyla mı yıkadın yumuşatıcı kullandın mı?

tabi yüklerim güzelim ama annem manisada. bir daha ki gidişimde çeker yüklerim.
sende müsait bir zamanda bez torbanın fotoğrafını çekip gönderir misin? annemin elinden gelir herhalde... a.s

yaşasın artık izindeyiz :sm_cool: bugün kontrolümüz vardı oğlum 45 cm ve 1950 gr olmuş. çok iyi hissediyorum kendimi. 3 hafta sonra çağırdı doktor nst ye gireceksin hadi. hayırlısıyla ve zamanında gel mis kokulu bebeğim...

sağol canım bilmeyince zor tabi sabun tozunu biliyorum ama marketlerde bebkler için yumuşatıcılar satılıyor ondan kafam karıştı ama onlar büyüyünce kullanılır herhalde.

ne demek şeker.. ben de ayşe önerin bebek bakımıyla ilgili kitabında okumuştum kullanılmaması gerektiğini. bir de eşyalarının etiketlerini kesin diyordu. onu da unutmamak lazım.

kızlar benim dogum yaptıgımı biliyosunuz en azından biraz tecrübeliyim zor gunler yaşadım veee cok şükür gecti hepsi bana sormak istediyiniz bişey varsa cevablaya bilirim oğluşum şimdilik uyuyor sizleri cok merak ettim o yüzden girdim.kızlar sizlere hic tşk edememişdim allah hepinizin yardımcısı olsun dualarınız ıcın saolun sizleri cok seviyorum benimde dualarım hep sizinle

maşallha canım bebişine bende yarın gidicem doktora.meraktan ölüyorum...
nst için 3 hafta bekleme canım yaa.sağlık ocaklarında da dinliyorlar kalp atışını..ben bundan sonra haftada bır gıtmeyi düşünüyorum..biraz pimpirikliyim galiba.son haftalar önemli cnm.
yumuşatıcı kullanmadım..pek önermıyorlar.gerekte kalmıyor zaten.roxy aldım dalanın..mis gibi kokuyoo..tavsiye ederiim.

oyacım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına maşallah bebişine de sana da zor günleri atlattınız Allahın izniyle inşallah bundan sonra daha da iyi olursunuz
ben de kayınvalidem yüzünden son 15-20 gündür çok stres yaptım çok üzüldüm valla korkuyorum bebişime bişi olursa diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

canıım gözünaydın..iyi haberlerinizi almak ne güzel..çok merak ettik sizi..senin oliş aceleci çıktı..resimlerini eklesene merak ettim bak
hastanede olmassa olmaz lazım olan ne vardı..bu hastane çantası konusunda fikir verebilirsin..

slm kızlar... hemen hemen herkes bebişin yAtaklarını beşiklerini almış...

Uyku setlerını kullanmadan önce yıkayacakmısınız ??? kararsız kaldım ben bilmiyorumkismile

tabi yüklerim güzelim ama annem manisada. bir daha ki gidişimde çeker yüklerim.
sende müsait bir zamanda bez torbanın fotoğrafını çekip gönderir misin? annemin elinden gelir herhalde... a.s

öğleden sonra sana özelden atarım şekerim..çıkacagım şimdi.bebek şekeri de atayım örnek belki hoşuna gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…