herkese günaydınlar.. bugün uykucuyuz biz ana kız..
froyacım kaşınmalar azaldımı karnında?
bu arada çoğu kişide taşınma telaşı var 2-3 hafta önce bende taşındığım için çok iyi anlıyoum kendinizi yormayın ben hiç şişmezdim taşınırken yoruldum sanırım artık eller ayaklar davul gibi olmaya başladı bide çok rahatsızlanmıştım. sizler kendinize dikkat edin.
misskapris kraftın park yatagını almıs sende le şansa bakın bende aynısından aldım kaydirigubbakcemile3 perdemizde de winne the poohlu duvar süslemeside öyle olucak bebişlerin odaları kızılay dagıtmış gibi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kraft park yatak ve winne the pooh :ecrin_bebek:[/QUOTE
hakkaten öyle olacak sanırım:) winnie çok şeker :)ayrıca bebişimin odası turuncu fıstık yeşili tamamen ve winnie'nin stickerları da hep o tonlarda:) erkek bebek olunca da fazla seçeneğimiz kalmıyor:) çilek'in baby safarisinde kaldı aklım fena halde ama odamız pek uygun değil malesef o güzelim eşyaları koymaya...
misskapris kraftın park yatagını almıs sende le şansa bakın bende aynısından aldım kaydirigubbakcemile3 perdemizde de winne the poohlu duvar süslemeside öyle olucak bebişlerin odaları kızılay dagıtmış gibi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kraft park yatak ve winne the pooh :ecrin_bebek:[/QUOTE
hakkaten öyle olacak sanırım:) winnie çok şeker :)ayrıca bebişimin odası turuncu fıstık yeşili tamamen ve winnie'nin stickerları da hep o tonlarda:) erkek bebek olunca da fazla seçeneğimiz kalmıyor:) çilek'in baby safarisinde kaldı aklım fena halde ama odamız pek uygun değil malesef o güzelim eşyaları koymaya...
cnm benım de park yatagım turuncu fıstık yeşili perdeside turuncu ve yeşil agırlıklı winneli stıckerlerda öle olucak benım kızım olucak ama herşeyini unısex aldım. kraftın park yatagını seçmemın nedeni ışıklı titreşimli müzikli bide o havada sallanan oyuncukları yokmu ne tatlılar dimi ya bayanssulusmile
herkese selam kızlar :hulya:
Günaydınlarrr bizde burdayızz....
Yorucu bir haftasonu geçirdim yine...
Bu işler ne zaman bitecekte ben stresten kurtulacağım ya...
insanların işleri saymasından bıktım artık..Birşeyde denmiyor maalesef....
Avazım çıktığı kadar bağırasım var...Dün halılarımda yıkandı çok şükür...
Bebek odamız silindi anneannemiz içlerine kapitone dikiyor ondan sonra yerleştiricez inş..
Sizler nasılsınızz....
selam nazosan nasılsın cnm opuyorumnanaktan
selam hoşgeldin..:teytey:
fıstık yeşili ve turuncu demek senin de umutluu:) bizim odamız evlendiğimizdne beri o renk ve ben bayılıyorum değiştirmek istemedim.çok enerjik,insanın içi açılıyor bu iki renkle bence.hiçbir zaman mavi yapmak istemedim.hem turuncu renk zeka gelişimi için faydalıymış:) evet çok şeker gerçekten de yataklar.ama bazen diyorum acaba şöyle minik bir beşik de alsam mı ilk ayları için gereksiz mi olur?
bir de dony,dondolino tarzı ürünlerden alanlar var mı arkadaşlar?????süper kararsızım bu konuda!400 tl vermek çok mantıklı gelmiyor ama heves de ediyorum.6 aya kadar falan yatabiliyorlarmış sanırım beşik olarak.
iyidir güzelim sen nasılsın??? çok şükür ayak bileklerimin şişmesi dışında bir sıkıntım yok.
onlar içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
güzelce uyumuşum, bugün iyiyim :dance:
ne işliosun canım sen harıl harıl...ben herşeyi yaptım sıkılıyorum artık..bebek şekerlerini mi çoğaltsam acaba..50 tane ördüm ama yetermiki??
Günaydın arkadaşlar.
Yaa çok sinirliyim.
Hastaneye gittim.Doktorum izinli.1 hafta.Eşi doğum yapmış.Tamam çok normal tabiki eşinin yanında olacak.
Eşi ve kendi de şu an Samsundalar.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl haber bu adam şimdi çocukları da olunca tayin istemeye karar vermiş.
Samsuna tayin istiyomuş.
Yaaa ben bu adama sordum böyle bi durum var mı tayin istemeyi düşünüyormusunuz diye.
Bana yok yok senin doğumunu ben yaptırıcam dedi.
Utanmaz sırf müşteri kaybetmemek için son zamanlarda bana yaptığına bakarmısınız.
Şimdi bu saatten sonra doktor değiştir.
Ve buradaki doktorlar da çok kaprisli eeee kendi doktorun tayin istedi bize kaldın muhabbeti yapıyolarmış.
Öfff son aylarda yaşanacak şey mi bu?
Raporumu almaya gitmiştim onu da alamadım.Öğleden sonraya kaldı randevum.
Yaa çok sinir oldum şimdi.
allah iilik versin cnm bende iim o şişmeler bende de oluyo çok sarkıttıgım zaman ayaklarımı süreklı uzatmak gerekıyo aslında şişmemesi için canım tek derdimiz şişkinlik olsun allah başka sıkıntı vermesin de zamanında gelsin minnoşlar :Saruboceq:
kızlar çantaları makineye atıp yıkayabilirsiniz , ben öyle yaptım..misler gibi oldu..
ben anca böyle birşeyler işleyebilirim, lakin hiç anlamam böyle şeylerden :roflol:
ama annem saolsun senin gibi küçük bebek hırkaları örüyor şeker niyetine.
birde kapı süslerini falan kendimiz yaptık. o kadar ucuza mal ettik ki .. çok da güzel oldu...
canım bence 50 tanenin biraz daha üstüne çık. hem oyalanırsın hemde ne olur ne olmaz belki yetmez falan temkinli olmakta fayda var...
cnm benım de park yatagım turuncu fıstık yeşili perdeside turuncu ve yeşil agırlıklı winneli stıckerlerda öle olucak benım kızım olucak ama herşeyini unısex aldım. kraftın park yatagını seçmemın nedeni ışıklı titreşimli müzikli bide o havada sallanan oyuncukları yokmu ne tatlılar dimi ya bayanssulusmile
biz de kraftın park yatağını aldık turuncu gri galiba aynısı :)) ışıklı titreşimli müzikli ve dönen oyuncaklı bende küçük bir dolap alıp üzerini stickerlarla süslemeyi düşünüyorum. acaba ben de winnie the pooh mu alsam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?