2010 Temmuz Anneleri : )

canım hoşgeldiniz. kaşınmalar azalmadı malesef. minicik sivilceler var göbeğimde, sanırım alerjiden dolayı kaşınıyor. ya sıcaktan oldu, ya da bebe yağı kullanmıştım ilk kez o yüzden. cumartesi doktor randevum var, gittiğimde sorcam. yediğim bir şey dokunmuş olsa başka yerlerde de olurdu, ama sadece karnımda var.

bebeklerimiz uğurlu geldi hepimize, sırayla taşınıyoruz :) tşaıma şirketiyle anlaştık aslında. annem ve kayınvalidem de halledecek yerleştirmeyi ama insan rahat duramıyor ki yine.inşallah hayırlısıyla o stres de biter de sadece kızımı beklemek kalır.

hoşgeldin papatyacım.
haftaiçi dinlenebilirsin inşallah. bu ara hepimiz aynı dertten şikayet ediyoruz. keşke şöyle ayaklarımızı uzatıp kitap okuyabilsek ama işlerden fırsat olmuyor ki...

fıstık yeşili ve turuncu demek senin de umutluu:) bizim odamız evlendiğimizdne beri o renk ve ben bayılıyorum değiştirmek istemedim.çok enerjik,insanın içi açılıyor bu iki renkle bence.hiçbir zaman mavi yapmak istemedim.hem turuncu renk zeka gelişimi için faydalıymış:) evet çok şeker gerçekten de yataklar.ama bazen diyorum acaba şöyle minik bir beşik de alsam mı ilk ayları için gereksiz mi olur?
bir de dony,dondolino tarzı ürünlerden alanlar var mı arkadaşlar?????süper kararsızım bu konuda!400 tl vermek çok mantıklı gelmiyor ama heves de ediyorum.6 aya kadar falan yatabiliyorlarmış sanırım beşik olarak.

kızlar doğum yapacağınız yere karar verdinizmi???ben tam karar vermiştim..ama bugünlerde yakın çevrem beni etkiler oldu..özel bir hastanede düşünüyordum.ama herkes delımısın diyoo..o kadar para verene kadar git devlette doğum yap paranada istediğin şeyi alırsın diyor..devlette tanıdıklarımda var aslında.hatta sezaryanıma kuzenım gırıyor.ayy kafam karıştı???

cnm bende ilk aylarda sepette yatırıcam bebegi yanımda olsun die ama çokta gereklı degil hatta gereklı degil kaydirigubbakcemile3 ben kuranında şık olur die düşündüm bide park yatak odamı daraltır die düşündüm ilk aylar için sepeti biliyosun park yatak taşınabilen bişe hafifte odanda yerin varsa hiç gerek yok cnm.bende senın gibi kıza pembe erkege mavi işlerini sevmem herşeyi unısex oldu minik kuşumun

allah iilik versin cnm bende iim o şişmeler bende de oluyo çok sarkıttıgım zaman ayaklarımı süreklı uzatmak gerekıyo aslında şişmemesi için canım tek derdimiz şişkinlik olsun allah başka sıkıntı vermesin de zamanında gelsin minnoşlar :Saruboceq:

ne işliosun canım sen harıl harıl...ben herşeyi yaptım sıkılıyorum artık..bebek şekerlerini mi çoğaltsam acaba..50 tane ördüm ama yetermiki??

ben anca böyle birşeyler işleyebilirim, lakin hiç anlamam böyle şeylerden :roflol:
ama annem saolsun senin gibi küçük bebek hırkaları örüyor şeker niyetine.
birde kapı süslerini falan kendimiz yaptık. o kadar ucuza mal ettik ki .. çok da güzel oldu...

canım bence 50 tanenin biraz daha üstüne çık. hem oyalanırsın hemde ne olur ne olmaz belki yetmez falan temkinli olmakta fayda var...

canının sıkılması normal ama boşver güzelim inşallah öyle güzel bir doktor bulursun ki iyi ki o gitmişte doktorumu değiştirmişim dersin. Allah kolaylık versin.

saol güzelim amin inşallah Allah hepimizin miniklerine sağlıklı günler nasip etsin :Saruboceq:
hep dua ediyorum. gün geçtikçe korku da giriyor insanın içine eyvahedigeldismile

haklısın aslında ...bebek şekerine devam o zaman...annenın yaptıklarının resmını yukleyebılırmısın canım yaa..fikir olur bnm için..ben daha çok elbıse yaptım..am çok şeker oldular yaa...kapı süsünüde aynen kendım yaptım..bırde prımaları koymak için bez torbası diktim kapitoneden..süper oldu..diğer kızımada yapmıştım..süper kolaylık..annenın elınden gelıosa yaptır vallaa işine yarar.sana resım yollarım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…