ben yeni bir çanta almayı düşünmüyorum evde bir çantam var boyutu uygun onu bir güzel silip temizleyip kullanacağım.
Günaydın arkadaşlar.
Yaa çok sinirliyim.
Hastaneye gittim.Doktorum izinli.1 hafta.Eşi doğum yapmış.Tamam çok normal tabiki eşinin yanında olacak.
Eşi ve kendi de şu an Samsundalar.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl haber bu adam şimdi çocukları da olunca tayin istemeye karar vermiş.
Samsuna tayin istiyomuş.
Yaaa ben bu adama sordum böyle bi durum var mı tayin istemeyi düşünüyormusunuz diye.
Bana yok yok senin doğumunu ben yaptırıcam dedi.
Utanmaz sırf müşteri kaybetmemek için son zamanlarda bana yaptığına bakarmısınız.
Şimdi bu saatten sonra doktor değiştir.
Ve buradaki doktorlar da çok kaprisli eeee kendi doktorun tayin istedi bize kaldın muhabbeti yapıyolarmış.
Öfff son aylarda yaşanacak şey mi bu?
Raporumu almaya gitmiştim onu da alamadım.Öğleden sonraya kaldı randevum.
Yaa çok sinir oldum şimdi.
Günaydın arkadaşlar.
Yaa çok sinirliyim.
Hastaneye gittim.Doktorum izinli.1 hafta.Eşi doğum yapmış.Tamam çok normal tabiki eşinin yanında olacak.
Eşi ve kendi de şu an Samsundalar.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl haber bu adam şimdi çocukları da olunca tayin istemeye karar vermiş.
Samsuna tayin istiyomuş.
Yaaa ben bu adama sordum böyle bi durum var mı tayin istemeyi düşünüyormusunuz diye.
Bana yok yok senin doğumunu ben yaptırıcam dedi.
Utanmaz sırf müşteri kaybetmemek için son zamanlarda bana yaptığına bakarmısınız.
Şimdi bu saatten sonra doktor değiştir.
Ve buradaki doktorlar da çok kaprisli eeee kendi doktorun tayin istedi bize kaldın muhabbeti yapıyolarmış.
Öfff son aylarda yaşanacak şey mi bu?
Raporumu almaya gitmiştim onu da alamadım.Öğleden sonraya kaldı randevum.
Yaa çok sinir oldum şimdi.
merhaba misskapris...bizim yatağımızda aynı seninkinden kraft park yatak.yatak koruyucu ve nevresim takımı olarak nerden aldın acaba?ben bir takım aldım ama çok içime sinmedi.
canım ya tayin isteyince oyle hemen hop diye gidebiliyorlarmıymış
canım hiç kafana takma kime niyet kime kısmet..benim birçok arkadaşım da doktorları ya tam o dönemde yurtdışına gittiğinden ya tatile çıktığından hep farklı doktorlaaa doğum yaptırdılar..bu işler kısmet işi..kızmakta haklısın tabi sorduğun halde gidiyor ama belki son anda karar değiştirmiştir sen moralini bozma..
Canım nevresim takımımızı Taçtan aldık biraz büyük gibi ama çarşafını iki kat yapıp serdim kullanıyorum. Nevresimini de henüz yorgana geçirmedim zaten,yaz çocuğu pike takımını kullanırım yazın.Pike takımı da Taçtan aldık o da büyük biraz ama ne yazıkki tam olanı yok canım ben çok araştırdım.Ama köt durmuyo iki kat yapınca fotosunu eklerim bakarsın zaten.
Yataak koruyucu almadık henüz yatağımız da yok çünkü:))O konu da araştırmadayım.Viskolex mi almak lazım sünger yatak mı yoksa kendin böyle ince yünden mni yapmak lazım biilemedik.Araştıryorum işte.
Canım nevresim takımımızı Taçtan aldık biraz büyük gibi ama çarşafını iki kat yapıp serdim kullanıyorum. Nevresimini de henüz yorgana geçirmedim zaten,yaz çocuğu pike takımını kullanırım yazın.Pike takımı da Taçtan aldık o da büyük biraz ama ne yazıkki tam olanı yok canım ben çok araştırdım.Ama köt durmuyo iki kat yapınca fotosunu eklerim bakarsın zaten.
Yataak koruyucu almadık henüz yatağımız da yok çünkü:))O konu da araştırmadayım.Viskolex mi almak lazım sünger yatak mı yoksa kendin böyle ince yünden mni yapmak lazım biilemedik.Araştıryorum işte.
bu arada yatak olarak viskolex aldım ben.tam park yataklara uygun vardı yatağı aldığım yerde.yün rahat olmaz bence.
saol canım bilgiler için:) ben de yatağa uygun bir uyku seti ve pike takımı aldım.uyku setinin yatak koruyucularını vs yatağa koyup, pike takımını sermeyi düşünüyorum ben de.renkleri biraz ayrı telden olacak ama napalım artık.gri-fıstık yeşili olanı benimki kraftın yatağının, yatak koruyucu fıstık yeşilli ama pike takımı mavili! yatak aynı seninkinden sanırım.titreşimli,müzikli,oyuncaklı.senin yazını okurken şaştım kaldım:)çünkü biz de yerimiz yok diye bebek odası takımı alamadık.küçük bir dolap aldım.duvarları ve dolabı biz de winnie the poohla süsleyeceğiz:) ayrıca bebişinin adı çok güzel maşallah.benim istediğim isimdi ama eşimle anlaşamadık bu konuda:)
bizim ki de bundan galiba..
bu aradaa ayşeçınarlının da doğum yakın galiba.hayırlısı olsun.
bu arada herkese günaydınlar opuyorumnanaktan
merhabalar...melekler ve anneleriiii..yeni bir haftaya daha başladık..meleklerimize bir hafta daha yaklaştık..günler geçtikçe ben seviniyorum vallaa.a.s.
günaydınlar!!
haftasonu benim de yorucu geçti. haftaya taşınma telaşımız var. dün temizlik yapıldı evde, gerçi ben bir şeye dokunmadım ama sıcakta orda bulunmak bile çok yorucuydu. gece de uyuyamadım hiç. bugün geçsin diye dua ediyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?