2010 Temmuz Anneleri : )

dogum hikayemide yazmak istiyorum ama hangi topice yazacagımı bilmiyorum

Canım temmuz annelerı topıgıne temmuz annelerının dogum hıkayelerı adlı bır konu ac ve hıkayeni orda paylaş... sabırsızlıkla bekliyorum okumak içinn opuyorumnanaktan

canlarım benim gercekten sizleri cok seviyorum iyiki varsınız oglum cok iyi teyzeleri.şu an oglum 2.500gram olmuş.hastanede tam 16 gun yattı.1890 gram dogdu 1700 kadar düştü.cok korkmuştum.

cantaya 2tane gecelık 2tane pijama 2tane emzirme südyeni.hasta bezine gerek yok orda veriyorlar.makiyaj mazemesi.ayna tarak.fotoraf makinesi.cocuk icin 20li takım.hastane cıkışı yani.bez.aklımda kalanlar bu kadar

canlarım benim gercekten sizleri cok seviyorum iyiki varsınız oglum cok iyi teyzeleri.şu an oglum 2.500gram olmuş.hastanede tam 16 gun yattı.1890 gram dogdu 1700 kadar düştü.cok korkmuştum.

maşallah!! iyi bakmışsın annesi. Allah nazarlardan korusun minik yavrunu.

canım eklentiler kısmı var mesaj yazdığımız yerin üst tarafında (yazı tiplerinin sağında) ordan fotoğrafını yükleyebilirsin.

canım hastane konusunu hic acma canım o kadar sıkıldı ki o konuda.benim anlaşmam akay hastanesinde idi gece direk oraya gittik ve orda dr geldi nst baglandı e dogumun başladıgını söyledi hemşire druma.ve o riski almayız dediler hastaneden dr 8 devlet 4 özel hasane aradı hic biri kabul etmedi cocugun haftası kücük oldugu icin o riski almayız dediler dr dediki ya napıyım o zaman kız 5 dakikaya dogum yapıcak nasıl böyle bişey olur.sonda güven hastanesini aradı dr beni ambulansla oraya götürdüler orda dogum yaptım

Sacmalıga bakarmasın yaa lmaz: ee nolucak pekıı bu insanların durumu.. pekı son hastanede kabul etmeseydi neolucaktı ? nasıl uyuz oldum şimdi ...
ALLAHIM hayırlısıyla kurtardı seni oyacım... ALLAHIM bizide hayırlısıyla kurtarsın.. vicdansız ellerin eline bırakmadan :Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı günler arkadaşlar a.s.
Oya gelmiş,hoşgeldin canım.Oğluşun nasıl çok kokla onu benim yerime.Kıyamam ne güzel kokuyordur o şimdi.

Ayşeden haberi olan varmı kızlar hep aklımda çok merak ediyorum.

güven hastanesinin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin çok iyi olduğunu duymuştum
canım benim her şeyde bir hayır vardır öyle düşün
Allah yardımcın oldu bak bebeğin kucağında ve çok şükür sağlıklı...

oyacım tüm olumsuzluklara rağmen şu an herşey yolunda ya çok şükür, sen bundan sonrasına bak.
ama sana öyle bir durumda yaşatılanlar gerçekten sinir bozucu klava:
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

Oyacım çok geçmiş olsun.Yaşadıkların çok zor şeyler.Seni o kadar yakından anlıyorumki,Aynı durumu bende ilk doğumumda yaşamıştım.Rabbim dr.hayırlısını ve merhametlisini versin inşallah.
Çok şükür rabbime oğlun seninle ve sağlıklı :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı günler canım hoşgeldin a.s

bende ayşeyi çok merak ediyorum. evimde yattığı hastaneye çok yakın. gidip bakıvericem o olacak CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…