2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın papatya,,
biz iyiyiz canım saol sen nasılsın?
Saol canım çok şükür bende iyiyimm..Büyümeye devam ediyoruzz..alkisalkisalkis
kızlar valla sıcaklar mahf etti bizi en zor zmanlar sıcağa geldi .....
gece yatamıorum artık ben sıcaklardan...
allah yardımcımız olsun

Öyle gerçekten burda da öyle bunaltıcı bir sıcak var nem oranıda fazla olunca daha kötü oluyor...Bizimde son ayımız olduğu için bunalıyoruzz yani...Allah yardımcımız olsun...

Hayırlı olsun canım yeni doktorun memnun olmana sevindim...Doktor önemli gerçekten..Herşey inş.istediğin gibi olur...hayırlısı ile kucağına alırsın oğluşunu...

Yaa bi de kızlar bebişlerin cicilerini yıkamak için hangi deteerjanı kullandınız.
Ben Dalinin bebek deterjanını mı alsam yoksa makina için sabun tozları var onu mu alsam bilemedim?

Miss valla anneme demiştim ben alırmısın diye orda yıkandı çünkü.Onun aldığı Dalan Roxy olması lazım bebişler için biz memnun kaldık kokusu falanda güzel rahatsız edici değil..

Yaa bi de kızlar bebişlerin cicilerini yıkamak için hangi deteerjanı kullandınız.
Ben Dalinin bebek deterjanını mı alsam yoksa makina için sabun tozları var onu mu alsam bilemedim?

ben omo nun bebek çamaşırları için özel satılan deterjanı var ondan aldım.
birde sabun tozu aldım. ama omo yu kullandım ilk etapta.
dalinin yumuşatıcısını ben kendim için almıştım daha önce benim eşimde alerji yaptı. bende deterjanını almaya korktum kızımda babasına çeker falan diye. yoksa oda alınabilir bence...

http://www.dalanshop.com/?main=urun...&pagetitle=ROXY%20Toz Sabun, 800gr, Matik

ben tüllerimi yıkarken kullanıyorum bunu hep ama bebekler içinde kullanılıyor incele istersen herkezde tavsiye ediyor hem fiyatıda baya uygun..tercih sizlerin tabi.Buarada yumuşatıcı da kullanmayı pek tavsiye edilmiyor...Bende kullanmıcam .

Selam şekerler....Artık havalar gerçekten bunaltmaya başladı. Az zaman kaldı dişimizi sıkacağız...

canım ben dalan roxy ile yıkadım herşeyi mis gibi kokuyorlar hem de bitkisel bir deterjan.yumuşatıcıya da gerek yok

inş bebeğin sağlıkla doğar bende başta şifaya gittim ama artık nenehatunda rıza beye gidiyorum.

erzurumda gitmediğim hastane doktor kalmadı aslında.ilk birkaç kez buharaya gittim sonra nenehatuna gideyim dedim ama orada da bir gittiğin doktoru bir daha bulamıyosun ya ameliyatta ya doğumda,bir de orası ana baba günü gibi.bu yüzden şifa da karar kıldık.bebişin bu durumu ortaya çıkınca fakülteye Metin beye de gittim.

rıza bey nasıl iyi mi ?muhammet bey iyiydi o da görevlendirme bi yere gitmiş diğer kadın doktorlar da çok kaprisli sinir oluyorum

Kızlar bu gece kabus gibiydi sıcak yüzünden boshayallersmile
bugünde aynııı.. dün yagmurlu gösteriyordu hava durumu... ama hiç yagmur havası yokkmafoldumben

ütü yaparken elimi yaktım :çok üzgünüm:
zaten hava sıcak, ütü sıcak herşey sıcak..
çok pis isyan edesim var klava:

ruyasında bebegını dogurdugunu goren varmı
ben arada sacma sapan ruyalkar goruyprum
bı japona benzer oglan dogurmusum
bı kız dogurmusum
hepsı kotu ve sacmaydı sızede oyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…