- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
http://www.bebefix.com/x_kraft-kraf..._id=1824&kn=Oyun+Park%FD+%26amp%3B+Park+Yatak
bende bu modeli aldım çok beğendim tavsiye ederim düşünen arkadaşlara.
Günaydın Esmacım güzel haberlerini bekliyoruzzhihoyyyt
Saol canım çok şükür bende iyiyimm..Büyümeye devam ediyoruzz..alkisalkisalkisgünaydın papatya,,
biz iyiyiz canım saol sen nasılsın?
kızlar valla sıcaklar mahf etti bizi en zor zmanlar sıcağa geldi .....
gece yatamıorum artık ben sıcaklardan...
allah yardımcımız olsun
Hıı bu arada dün gittiğim yeni doktordan gayet memnun kaldım.
Ama normal doğumu öve öve bitirmiyor valla herşey normal giderse ben sana sezeryan yapmam sırf sen istiyosun diye dedi.
Ben de zaten öyle bi isteğim yok hangisi iyi olursa bebeğim ve benim için ona razıyım kafamda kurmadım dedim.İyi iyi seni normal normal doğurturuz diyo çok şirin bi kadın.Bi de bayan doktorda daha rahat ettim sanki.
Bebişim iyi maşallah.Suyu falan iyi dedi.Tahminen 27 temmuz görünüyo doğum.
Kilosunu sormayı unutmuşum doktor da sölemeyi unuttu herhalde ama gelişimi gayet güzel falan dedi.
Bide bi fotosunu verdi böyle burun delikleri ve dudakları görünüyor.Ayyy çok şirin ama yaa dayanamıyorum Allahım sağlıklıca kavuştur inşallah.
Yalnız bu bayan doktorun özelde çalıştığı bi yer yok hep hastaneye gidicem bundan sonra işin kötüsü.
Hastane ortamı da pek hoş değil burda.Çok kalabalık oluyor.Doğumhane odalar falan iyide normal polikliniikler pek kalabalık o da beni bunaltıyo.Ama ne yepalım başa gelen çekilir.
Yaa bi de kızlar bebişlerin cicilerini yıkamak için hangi deteerjanı kullandınız.
Ben Dalinin bebek deterjanını mı alsam yoksa makina için sabun tozları var onu mu alsam bilemedim?
Yaa bi de kızlar bebişlerin cicilerini yıkamak için hangi deteerjanı kullandınız.
Ben Dalinin bebek deterjanını mı alsam yoksa makina için sabun tozları var onu mu alsam bilemedim?
slm kızlar ben de izindeyim artık bugünden itibaren hihoyyyt kızımın boyu 42 cm olmuş ama kafaiçindeki sıvı hala var 8 mm :çok üzgünüm:
canım mrb sende erzurumdasın galiba.hangi doktora gidiyosun kontrollere
evet canım erzurumdayım şifa hastanesine gidiyorum ama arada nenehatuna da gidiyorum onlarda bi görsün diye
inş bebeğin sağlıkla doğar bende başta şifaya gittim ama artık nenehatunda rıza beye gidiyorum.
ütü yaparken elimi yaktım :çok üzgünüm:
zaten hava sıcak, ütü sıcak herşey sıcak..
çok pis isyan edesim varklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?