ruyasında bebegını dogurdugunu goren varmı
ben arada sacma sapan ruyalkar goruyprum
bı japona benzer oglan dogurmusum
bı kız dogurmusum
hepsı kotu ve sacmaydı sızede oyle oluyormu
ruyasında bebegını dogurdugunu goren varmı
ben arada sacma sapan ruyalkar goruyprum
bı japona benzer oglan dogurmusum
bı kız dogurmusum
hepsı kotu ve sacmaydı sızede oyle oluyormu
Bu arada göbüşümüzün resmini ekledik diğer topiğe...taze tazeebayanssulusmile
Gördüm göbüşünü çok şirin olmuşsun sen de fit ahmişlerdensin bence maşallah.
selamlar herkese!!
hakkaten bu sıcaklarda napıcaz biz!! şimdiden böyleyse temmuz ağustosta nasıl dayancaz mafoldumben
Hoşgeldinnn Froyacım..Evet ya naparız bilmem...Durduğum yerde sıcaklıyorum sıkıntılar basıyor...Allah yardımcımız olsun inş..
hoşbulduk canım.
bişey sorcam size.. bepanten kremin kullanımında bi sakınca yoktur dimi? prospektüste bir şey yazmıyor ama doktoruma da ulaşamadım sormak için. benim karnımda isilik tarzı bir şey oldu da, alevini alsın diye sürmek zorunda kaldım. kaşıntıdan duramıyodum çünkü.
Çok içeriğini bilmiyorum canım...Ama bebeklerde falanda kullanıldığı için bir sakıncası olmayabilir yani...
benim doktorum son kontrolmüzde rüyalarımı sordu. sürekli aynı rüyayı görüp görmediğimi özellikle.
ben çok sık kabus görüyordum ilk 5 ay sonra geçti. şu an ara sıra doğum yaptığımı görüyorum o da normalmiş zaten...
doktorun bunu sormasının sebebi; yapılan bir araştırmaya göre hamileliğinde sürekli aynı tip rüya gören bayanların doğum sonrası depresyona daha çok girdiği çıkmış ortaya. eğer böyle bir durum var ise psikolojik destek önereceğim şimdiden çünkü bu çok mühim birşeydir dedi.
bende duydum, çok sık görülen birşey. bende olmaz dememek lazım ....
selamlar herkese!!
hakkaten bu sıcaklarda napıcaz biz!! şimdiden böyleyse temmuz ağustosta nasıl dayancaz mafoldumben
siz gene sanslısınız
sıcakta canım dondurma cekıyor yıyemıyorum
gebelıkte seker rıskı cıktı rejım uyguluyorum
ama seker cıkmasaydı paso dondurma yerdım
bıde yumurtalı seyler yıyınce alerjı oluyor kasıntı falan sızdede oluyormu
aaa acaba yumurta mı yaptı benim karnımdaki sivilceleri bilmiyorumkismile her gün 1 tane yiyorum ben. sıcaklarda ağır gelmiş olabilir mi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?