2010 Temmuz Anneleri : )

ruyasında bebegını dogurdugunu goren varmı
ben arada sacma sapan ruyalkar goruyprum
bı japona benzer oglan dogurmusum
bı kız dogurmusum
hepsı kotu ve sacmaydı sızede oyle oluyormu

bı kız dogurmusum

hemde her gece ...
Kızımı dogurmus oluyorum...
onunla vakit gecırip emzirmeye çalışıyorum...
Öyle oluyorki yoruluyorum rüya görmekten...
kabuslarda cabası boshayallersmile

bı kız dogurmusum

Hayır olsun canım sanırım bilinçaltı hepsii...
Ben bebeğimle ilgili birşey görmedim ama her gece bende bir sürü karışık şeyler görüyorum kafam kazan gibi kalkıyorum....

Tatillllllllllllllll,
Denizzzzzzzzzzzzzz,
Güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,,
Kumssaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllll
YAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((((((((

Bi de oğluşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
(

Bu arada bu gün okuyldaki masamın altına tahta bi yükseklik bulup koydurttum,
ayaklarım hiç şişmedi süper oldu yaa.

benim doktorum son kontrolmüzde rüyalarımı sordu. sürekli aynı rüyayı görüp görmediğimi özellikle.
ben çok sık kabus görüyordum ilk 5 ay sonra geçti. şu an ara sıra doğum yaptığımı görüyorum o da normalmiş zaten...
doktorun bunu sormasının sebebi; yapılan bir araştırmaya göre hamileliğinde sürekli aynı tip rüya gören bayanların doğum sonrası depresyona daha çok girdiği çıkmış ortaya. eğer böyle bir durum var ise psikolojik destek önereceğim şimdiden çünkü bu çok mühim birşeydir dedi.
bende duydum, çok sık görülen birşey. bende olmaz dememek lazım ....

selamlar herkese!!
hakkaten bu sıcaklarda napıcaz biz!! şimdiden böyleyse temmuz ağustosta nasıl dayancaz mafoldumben

selamlar herkese!!
hakkaten bu sıcaklarda napıcaz biz!! şimdiden böyleyse temmuz ağustosta nasıl dayancaz mafoldumben

Hoşgeldinnn Froyacım..Evet ya naparız bilmem...Durduğum yerde sıcaklıyorum sıkıntılar basıyor...Allah yardımcımız olsun inş..

Hoşgeldinnn Froyacım..Evet ya naparız bilmem...Durduğum yerde sıcaklıyorum sıkıntılar basıyor...Allah yardımcımız olsun inş..

hoşbulduk canım.
bişey sorcam size.. bepanten kremin kullanımında bi sakınca yoktur dimi? prospektüste bir şey yazmıyor ama doktoruma da ulaşamadım sormak için. benim karnımda isilik tarzı bir şey oldu da, alevini alsın diye sürmek zorunda kaldım. kaşıntıdan duramıyodum çünkü.

Çok içeriğini bilmiyorum canım...Ama bebeklerde falanda kullanıldığı için bir sakıncası olmayabilir yani...

Çok içeriğini bilmiyorum canım...Ama bebeklerde falanda kullanıldığı için bir sakıncası olmayabilir yani...

emziren annelerde kullanılabileceği yazıyor. bence de sakıncası yoktur.
birkaç gün üst üste polyester body giymiştim, çatlak kremi sürüp havasız da kalınca zavallı göbeğim daha fazla dayanamadı :1no2:

ben aynı ruyaları gormuyorum karısık ama sacma sapan ve bol mıktarda
bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza alsak keske bıran önce
ben bebekte sorunlu seyler goruyorum hasta falan onu n dısında kotu bıse gormuyorum
ruyaların tersı olurmus deyıp gecıyorum naapıyım

bebege yatak almak ıcın cok gezdık ama ben park yatakları begenmedım cunku 6 aya kadar yukarıda yatıyor sora asagıya alınıyor ya ıste yatak cok asagıda geldı bana
bebegı oraya yatırıp alma cok zor olucak ve belımı zorlayacak gıbı oyuzden altı cekmecelı besıklı yataklardan almayı dusunuyorum
bebek yatagıbınıda annem yaptı satın almadım
hakıkı yünden kendısı yaptı
yun kısın usutmez yazın terletmezlık ozellıgı var ondan yun yatak yaptı annem

selamlar herkese!!

siz gene sanslısınız
sıcakta canım dondurma cekıyor yıyemıyorum
gebelıkte seker rıskı cıktı rejım uyguluyorum
ama seker cıkmasaydı paso dondurma yerdım
bıde yumurtalı seyler yıyınce alerjı oluyor kasıntı falan sızdede oluyormu

aaa acaba yumurta mı yaptı benim karnımdaki sivilceleri bilmiyorumkismile her gün 1 tane yiyorum ben. sıcaklarda ağır gelmiş olabilir mi ki...

kerkeste farklılık yapabılır benım agzımın kenarlarında kasıntı yapıyor
bende yumurtalı seyler yemıyorum ama ozaman dondurmada da yumurta var onada dıkkat edın

Ayyy öğleden sonra yemek yyip okula gelmek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ağarlık çöküyo üstümeeeeeee(((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…