2010 Temmuz Anneleri : )

Amma sesizsiniz kızlar yine yaaaaaaaaa.
Suskun tazelerguclubacismilelülülülülülü

çalışınca zor evet kızlar ..ben evde sereserpe takılıyorum valla...:dance::icecream:
Dışarsı alev gibi..akannehirakannehir

en kısa zamanda sizi de izne çıkmanızı umuyorum..evde vakit çok çabuk geçiyor....:hulya:...

İnş...Denizcim yaa aminnn diyorum....Bende işler bitmiş evde dinlenirken kendimi görebilecekmiyim acabaaCADIARZU:1no2:

İnş...Denizcim yaa aminnn diyorum....Bende işler bitmiş evde dinlenirken kendimi görebilecekmiyim acabaaCADIARZU:1no2:

olur olur dinlenirsin tabii..

valla çok iyi oluyor..zaten tüm kışın yorgunluğu var+hamilelik....bilmiyorumkismile

insanın kafasına göre takılması da iyi oluyor..

darısı çalışanların başına..:Saruboceq:

selaammmmmmm

sabah 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım geldim

eee sizde durumlar nasıl bakalım?

selaammmmmmm

Çalış güzelim sen de çalış benim gibi çek dünyanın yükünü.Hiç rahat yüzü görmeden git doğurmaya.
Delimiyiz biz ayol başımıza bela gibi bu sıcakta neden izne ayrılmadıysak.
Oyy yavrucaklarla inşallah daha fazla zzaman geçirirz.
Sıpacanlar kıymetimizi bilirler inşallah.

Yaa sorma bütün kış çok yorulduk.
Dinlenemeden bebekler gelicek.
İnşallah uslu olurlar da azıcık evde dinleniriz biz de.
İnşallah Ocağa kadar evde olucam ben.

Yaa sorma bütün kış çok yorulduk.
Dinlenemeden bebekler gelicek.
İnşallah uslu olurlar da azıcık evde dinleniriz biz de.
İnşallah Ocağa kadar evde olucam ben.

Dinlenirsiniz kızlar dinlenirsiniz..fazla değil en çok 2 ay sonra hepimizin bebişleri hayırlısı ile gelmiş olur..:lepi:hihoyyythihoyyyt:Saruboceq:

hayırlısı bakalım..:Saruboceq:

Yumurtadan da olmuş olabilir ama sadece göbek bölgene mi alerji yapar acaba...

bilmiyorum ki canım. ama ağlıcaktım yemek dönüşü, sıcaktan öyle bi kaşındı ki. bir de üstümde siyah t-shirt vardı, bol da değil. yaktı iyice. bi geldim yerime karnım kıpkırmızı olmuş kaşımaktan. ben bu gidişle haftaya izne ayrılırım. bu halde çalışmak hakkaten zor.

canım benimde gebelik şekerim var.50 lik yüklemem 254 çıkmıştı.ama buna rağmen dondurma yiyebiliyorum.2 günde bir olsada yiyiyorum.doktorum bile günde bir külah dondurma yiyebilirsin demişti.sütlü tatlıları falan azda olsa tadabiliyorum.rejimime uymuyorum.istediğim herşeyi tadıyorum.gebelik şekerinin yüksek olmasının tek zararı bebeğin fazla kilo almasıymış.yani normal doğum zor olurmuş.fakat bebeğimin kilosu ve benim kilom cok normal gidiyor.ben şimdiye kadar 6 kg aldım.bebeğimse 33 haftalıkken 2.230 kg dı.doktorum bu gidişle normal doğurursun diyor.kendini herşeyden mahrum etme.

kızlarr bayılasım varr sıcaktan.. gözlerim puslu görmeye başladı.. acep neden ki :uhm:

Neyseki bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım ve kuruması için astım... brde bugun ütülersem ohhhh..

bu sıcaklarda nasıl dışarı çıkıp kızımın son eksiklerini alıcam bilemiyorum mafoldumben

allah calısan hamılelere kolaylık versın valla kolay degıl
ben evdeyım oturup klakarken bıle zorlanıyorum
otururken tekmelıyo yaramaz bıde çalışsam daha cok zorlanırdım heralde arada uzanmak lazım gelıyo cunku
drlar dıyorlı ıznınızı hamıleyken kullanın dıyo cunku bebek karında buyurken annenınde dınlenmesı onemlıymıs dıyo benden duyurması
dr uzman tv de konusuyo adını unuttum unlu bı dr
cok guzel anlatmıs herseyı adam sagolsun hakketende dedıklerı tutuyo ben her haftalık yorumunu dınlıyorum
mesela 33 . haftada ayak kasılmaları artabılır demıs hakketende sag baccagımda kasılmalar basladı bende ya sut ıcıyorum yada soda ıyı gelıyor yada sodalı ayran
sımdı pazara gıdıcem byyy

yaa öyle deme ben dayanabilmek istiyorum
çünkü oğlumla daha fazla birlikte zaman geçirebilirim o zaman
şimdi ayrılsam da sanki evde rahat mı edicem
can sıkıntısı
sıcak
yalnızlık
boş işler...
doğum sonrası izne daha fazla ihtiyacımız olucak bence hepimizin şutarafagitti

cnm tesekur ederım
bende kılolu degılım 87-8 kılo aldım evde tartı yok oyuzden bılmıyorum ama sadece karnım var dıyebılırım gerısı aynen eskısı gıbı bıde memeler biraz buyudu okadar
benım 166 cıktı 50 lık sekerım
bende canım cekerse azar azar yıyorum
bızım eczacı dedıkı organlara hasar vermeden bu donemı atlatmak gerekırmı oyuzden vucudum sekere hassasıyet gosterdıgı ıcın azaltıyorum
bende normal dogum dusunuyorum bebek 2-3 hafta once 1200 grdı bende buyuk degıl normal gozukuyor suan bılmıyorum gramajını
sende dıkkat et
kızartma beyaz ekmek ve hamurısı sekerlı tatlıları yıyıecegız ama onemlı olan mıktarıymıs azar azar yıyelım sora canımız cekerde yememssek bebek sası olur derler allah korusun

saclarınızı boyatıyormusunuz sız
drlar ızın verıyo ama ben 6 aya kadar doyatmadım 6 ayda bıtkısel boya yaptım
sımdı dıpler geldı 1-2 hafta sora yıne bıtkısel boya yapmak ıstıyorum
bıde dogumdan sora saçlarıma fon cektırmek ıstıyorum kuaforu hastaneye cagırsam gelır dımı

İnş.bakalım....:Saruboceq:​
selam kıslarrrr..Geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir...Benim Cuma günü doktor kontrolum var çok heyecanlıyım...

Merhaba hoşgeldin..Güzel haberlerini bekliyoruz canımm..

selaammmmmmm

Hadi hayırlı olsun raporun...
Bizde napalım sıcaklarla uğraşıyoruz...

Doktora göstermişmiydin canım sen karnını yaa...
Zor tabi öyle olunca allah yardımcın olsun..Zaten havalar sıcak olunca terleme vs.daha fazla oluyor inş.biran önce geçerde rahatlarsın...

Bişi dediğim yok be canım ben de senin gibi düşünüyorum zaten ve o yüzden ayrılmadım izne.
İşte isyanım geldi napıyım:))

telefonla ulaşamadım bir türlü doktoruma, arıyorum sürekli ama..
amin canım geçmezse benim işim kötü, öyle rahatsızım ki anlatamam.

kızlar bu arada vajinal muayene son ay mı yapılıyor biliyor musunuz?

Bana ayın 18 ine randevu verdi canım çatı muayenesi yapıcakmış...Budaa 37.haftamın son gününe isabet ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…