Bana ayın 18 ine randevu verdi canım çatı muayenesi yapıcakmış...Budaa 37.haftamın son gününe isabet ediyor...
kızlar nst kaçıncı haftada oluyo bana dr erken daha dediiii
kızlar nst kaçıncı haftada oluyo bana dr erken daha dediiii
kızlar doktorumla konuştum. hamilelik döküntüsü olmuş sende, o daha sonra kollarına, bacaklarına da yayılır dedi(( dermatolojiden randevu aldım yarın için. sıcaklardan değilmiş meğer.
selam kızlar, sıcaklık çok fena gerçektende..benim de ayaklarım davul gibi oldu, ayakkabılara zor sığıyorum. bu hafta izin işlerimi halledicem sonrasında çok uzun süre kalmayı düşünmüyorum işyerinde açıkçası. bu davul gibi ayaklarla bu sıcaklıkta zor..sabahleyin sıcaktan bayılıcam falan zannettim..millet de klimaları açmıyor üşütüyorlarmış..37 ye kadar fazla zorlamamak lazım, bir süre sonra zaten tuvalete zırt pirt gitme sorunu başlayacak o zaman bu trafikte işten eve gelene kadar insan altına işer diye düşüyorum.
kızlar doktorumla konuştum. hamilelik döküntüsü olmuş sende, o daha sonra kollarına, bacaklarına da yayılır dedi(( dermatolojiden randevu aldım yarın için. sıcaklardan değilmiş meğer.
selam kızlar, sıcaklık çok fena gerçektende..benim de ayaklarım davul gibi oldu, ayakkabılara zor sığıyorum. bu hafta izin işlerimi halledicem sonrasında çok uzun süre kalmayı düşünmüyorum işyerinde açıkçası. bu davul gibi ayaklarla bu sıcaklıkta zor..sabahleyin sıcaktan bayılıcam falan zannettim..millet de klimaları açmıyor üşütüyorlarmış..37 ye kadar fazla zorlamamak lazım, bir süre sonra zaten tuvalete zırt pirt gitme sorunu başlayacak o zaman bu trafikte işten eve gelene kadar insan altına işer diye düşüyorum.
selam kızlar NST ve vajinal muyene sorulmuş
her ikisini de 32. haftada yaptı doktrum
NST ye de her gittiğimde giriyorum
yani artık 15 günde 1
36 dan sonra haftada 1 çağıracağını söyledi
Yani Cuma günü vajinal muayenede olabilirim yaniiiiiiiiiiiiiii bilmiyorumkismile
çok sağolun kızlar. valla nedenini söylemedi doktor ama derinin bi anda gerilmesi büyük ihtimalle. herkeste olan bir şey değil tabii ama önlemi de yok malesef. olsa doktorlar kesin söylerdi. yine de yarın doktora sorucam bakalım ayrıntılı. doğumdan sonra geçiyormuş ama o zamana kadar da baya rahatsız edicek.
evet canım olabilirsin ama korkma hiç
çok can yakan bişey değil
ben sadece çok utandım o kadar :sinifsinif:
geçmiş olsun canım
derin çok gerilip bir de üstüne havalar da birden sıcaklanınca nemsiz kalmış olabilir
selam kızlar NST ve vajinal muyene sorulmuş
her ikisini de 32. haftada yaptı doktrum
NST ye de her gittiğimde giriyorum
yani artık 15 günde 1
36 dan sonra haftada 1 çağıracağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?