benim eşcağızımda öle sağolsun herşeyi heryeri tertipli ve düzenli görmek ister.. ama tabi ona görede eli çok hızlı ve çok beceriklidir. benim birgünde yapamayacağım işi geçen gün 1 saatin içinde halletmiş üstelik o bir saat boyunca ben duştaydım. ben kendimi temiz pak edene kadar adam bütün evi toplamış silmiş süpürmüş balkonlara varana kadar bi baktımki buzdolabının içini temizlemeye başlamış bırak artık dedim o öle yaptıkça ben artık kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ama bu akşamda misafir gelebilirmiş saat 6 da belli olacakmış. şimdi yine mecbur eşimi arıcam misafir geliyo diye gelir çeker çevirir ben hiçbişey yapamıyorum ayaklar davul gibi üstüne basamıyorum 10 dk iş yapsam yarım saat oturuyorum. Allah razı olsun ondan...
çok güldüm sonbaharcım. çünkü resmen bizi gördüm anlattıklarında. benim eşim de bana göre çok hızlıdır. birlikte temizlik yaparken de ben 1 odayı bitirene kadar o bütün evi temizlerdi :)) maşallah maşallah. çok şanslıyız böyle eşlerimiz olduğu için, Allah nazardan korusun
froya geçmiş olsun canım hergün duş al daha çabuk düzelir karnın
selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
haftasonu sınav nedeniyle istanbula gıttım.gitmişkende istanbuldaki doktorumu zıyaret ettim bir kontrolden geçim dedim.32.haftamdayken bebeğin kilosu 2800 gr cıktı.ve bidaha ters dönmüş karnımda.Bebek cok iri dedi 37 haftalık gibiymiş ve bebek iri olduğu için artık cok zor normal doğum şekline göre dönermiş.24 temmuz doğum zamanım ama 10 temmuz gibi sezeryan olursun dedi.
anlamadığım bişi var tukettiğim tek şey salata.bebeğin çok iri olmaması için ne yapsam ??
haftasonu sınav nedeniyle istanbula gıttım.gitmişkende istanbuldaki doktorumu zıyaret ettim bir kontrolden geçim dedim.32.haftamdayken bebeğin kilosu 2800 gr cıktı.ve bidaha ters dönmüş karnımda.Bebek cok iri dedi 37 haftalık gibiymiş ve bebek iri olduğu için artık cok zor normal doğum şekline göre dönermiş.24 temmuz doğum zamanım ama 10 temmuz gibi sezeryan olursun dedi.
anlamadığım bişi var tukettiğim tek şey salata.bebeğin çok iri olmaması için ne yapsam ??
senin yapabileceyin bir şey yok bence zaten fazla yemiyormuşsunki zayıf olsa allah korusun öneride bulunabilirdik
canım şeker testin falan yapıldı mı?
genelde annede şeker hastalığı olduğunda bebek irileşiyor çünkü.
selamlar bu arada :)))
ayaklarım çok şiş, bugün ciddi anlamda acı çekiyorum :sm_confused:
yapıldı canım gizli şekerimede bakıldı gunde 10 litre su tükettiğim için ama şükür temiz çıktı testlerim.
artık ne kadar normal doğum istesemde kendimi sezeryana alıştırmam gerekicek
nası yani salatayla mı bu kiloya ulaştı bebeğin maşşallah yaa
ben neler neler yiyorum zorla hemde, yeterki bebişim zayıf doğmasın diye
ne güzel işte sevin bence
nası yani salatayla mı bu kiloya ulaştı bebeğin maşşallah yaa
ben neler neler yiyorum zorla hemde, yeterki bebişim zayıf doğmasın diye
ne güzel işte sevin bence
merhaba nazocum kendini yormadığın haldemi şişiyor ben öyle yumurtaya domatese tuz koymuyorum şişmedi allaha şükür
yapıldı canım gizli şekerimede bakıldı gunde 10 litre su tükettiğim için ama şükür temiz çıktı testlerim.
artık ne kadar normal doğum istesemde kendimi sezeryana alıştırmam gerekicek
tüm testlerin yapıldıysa ve sorun yoksa takma kafana.
hayırlısı olsun. sezeryan olsun boşver...
Allah sağlık versin canım sana da bebişine de... a.s
merhaba nazocum kendini yormadığın haldemi şişiyor ben öyle yumurtaya domatese tuz koymuyorum şişmedi allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?