2010 Temmuz Anneleri : )

çok güldüm sonbaharcım. çünkü resmen bizi gördüm anlattıklarında. benim eşim de bana göre çok hızlıdır. birlikte temizlik yaparken de ben 1 odayı bitirene kadar o bütün evi temizlerdi :)) maşallah maşallah. çok şanslıyız böyle eşlerimiz olduğu için, Allah nazardan korusun

froya geçmiş olsun canım hergün duş al daha çabuk düzelir karnın

kızlar birde sizlere bir şey sormak istiyorum hayatımda 3-4 kere bekarken ve evliyken çok emek verdiğim arkadaşlıklarım oldu ciddi fedakarlık yaptığım ve zaman ayırdığım dostluklar ama insanların zamanla kıymet bilmediğini gördüm yeri gelince en yakınımız bile yani boşa kürek çekmeyip fazla fedakar ve özenli olmamakmı gerekir sizce

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
haftasonu sınav nedeniyle istanbula gıttım.gitmişkende istanbuldaki doktorumu zıyaret ettim bir kontrolden geçim dedim.32.haftamdayken bebeğin kilosu 2800 gr cıktı.ve bidaha ters dönmüş karnımda.Bebek cok iri dedi 37 haftalık gibiymiş ve bebek iri olduğu için artık cok zor normal doğum şekline göre dönermiş.24 temmuz doğum zamanım ama 10 temmuz gibi sezeryan olursun dedi.
anlamadığım bişi var tukettiğim tek şey salata.bebeğin çok iri olmaması için ne yapsam ??

senin yapabileceyin bir şey yok bence zaten fazla yemiyormuşsunki zayıf olsa allah korusun öneride bulunabilirdik

canım şeker testin falan yapıldı mı?
genelde annede şeker hastalığı olduğunda bebek irileşiyor çünkü.

selamlar bu arada :)))
ayaklarım çok şiş, bugün ciddi anlamda acı çekiyorum :sm_confused:

nası yani salatayla mı bu kiloya ulaştı bebeğin maşşallah yaa
ben neler neler yiyorum zorla hemde, yeterki bebişim zayıf doğmasın diye
ne güzel işte sevin bence

canım şeker testin falan yapıldı mı?
genelde annede şeker hastalığı olduğunda bebek irileşiyor çünkü.

yapıldı canım gizli şekerimede bakıldı gunde 10 litre su tükettiğim için ama şükür temiz çıktı testlerim.
artık ne kadar normal doğum istesemde kendimi sezeryana alıştırmam gerekicek

selamlar bu arada :)))
ayaklarım çok şiş, bugün ciddi anlamda acı çekiyorum :sm_confused:

merhaba nazocum kendini yormadığın haldemi şişiyor ben öyle yumurtaya domatese tuz koymuyorum şişmedi allaha şükür

yapıldı canım gizli şekerimede bakıldı gunde 10 litre su tükettiğim için ama şükür temiz çıktı testlerim.

tüm testlerin yapıldıysa ve sorun yoksa takma kafana.
hayırlısı olsun. sezeryan olsun boşver...
Allah sağlık versin canım sana da bebişine de... a.s

bencede ben 4 kilo aldım31 .haftada doktor zayıf der diye ödüm kopuyo

:))))

yaf bu kiloda normalmi:)) daha 1.5 ay var böyle giderse beş kilo doğacak:)))))

önemli olan normal yada sezeryan olması değil bebeğin sağlıklı olması neden bazı insanlar çok takıyor bunu kafaya anlamıyorum ya cidden

kız kardeşim normal doğuramadım diye 5 karış surat asmıştı hep kısmet bu bebek sağlıklı diye yüzü bile gülmedi halbuki akraba evliliği

merhaba nazocum kendini yormadığın haldemi şişiyor ben öyle yumurtaya domatese tuz koymuyorum şişmedi allaha şükür

canım dün ütü yaptım, sonrasında da dinlenmeden mutfağa girdim.
1 saat falan da orda ayakta kalınca tepki gösterdi vücudum. ohaoldumsmile
yoksa ben hiç tuz tüketmiyorum. yemeklerime bile çok az atıyorum.
testlerimde yapıldı bu şişlikler için birşey çıkmadı. doktor dikkat et tuza, ayakta kalmamaya dedi. bir kerecik dikkatsizlik bile bu hale sokabildi beni yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…