önemli olan normal yada sezeryan olması değil bebeğin sağlıklı olması neden bazı insanlar çok takıyor bunu kafaya anlamıyorum ya cidden
yaa cunku sağlıklı doğum şekli normal diye takıyoruz kafaya birde kurslara cağırdılar surekli beynimize normal doğumu aşıladılar ondan olsa gerek..
tabiki bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması her annenin temennisi.neyse Allahtan hayırlısı diyelim
canım dün ütü yaptım, sonrasında da dinlenmeden mutfağa girdim.
1 saat falan da orda ayakta kalınca tepki gösterdi vücudum. ohaoldumsmile
yoksa ben hiç tuz tüketmiyorum. yemeklerime bile çok az atıyorum.
testlerimde yapıldı bu şişlikler için birşey çıkmadı. doktor dikkat et tuza, ayakta kalmamaya dedi. bir kerecik dikkatsizlik bile bu hale sokabildi beni yani...
bende canım çabuk yoruluyorum allah güç versin hepimize
amiinnn güzelim :Saruboceq:
hacercim bebiş sağlıklı olsunda keşke normal olabilse ama kısmet canım
nazocum çantayı konuşmuştuk ya geçenlerde bizde çok masraf yaptık canım bende almışken iyi bir şey alyım diyorum oyüzden sonraya bıraktım çanta olayını
haklısın canım benimmmm:1hug:
canım dün bir daha baktım. denk getirebilirsem uygun birşey alırım.
denk getiremezsem sonra alırım napiimmm dedim kendi kendime ..
boşver, canımız saolsun :sm_cool:
buda eksik kalsın, nazar boncuğumuz olsun değilmi ama???
selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
haftasonu sınav nedeniyle istanbula gıttım.gitmişkende istanbuldaki doktorumu zıyaret ettim bir kontrolden geçim dedim.32.haftamdayken bebeğin kilosu 2800 gr cıktı.ve bidaha ters dönmüş karnımda.Bebek cok iri dedi 37 haftalık gibiymiş ve bebek iri olduğu için artık cok zor normal doğum şekline göre dönermiş.24 temmuz doğum zamanım ama 10 temmuz gibi sezeryan olursun dedi.
anlamadığım bişi var tukettiğim tek şey salata.bebeğin çok iri olmaması için ne yapsam ??
ultrason tamamne aynısını bılmıyor mesela 3500 dıyo bebek 2700 dogabılıyor onlar sadece tahmın edıyorlar
zaten bebege en faydalı seyler salatada bulunuyor vıtamın olarak
bence dogum anı son dakkada bellı olur ama senın doktorunda cogu dr gıbı sezeryan yanlısı galıba bence ıyı dusun boyle drlar bı sekılde normal dogumla ugrasmak ıstemeyıp bı bahaneyle sezeryan yapıyorlar
sonucta normal dogum 2-4 saat suruyorsa sezeryan 15 dk en fazla yarım saat suruyor
ben sezeryandan korkuyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda
froya geçmiş olsun canım hergün duş al daha çabuk düzelir karnın
önemli olan normal yada sezeryan olması değil bebeğin sağlıklı olması neden bazı insanlar çok takıyor bunu kafaya anlamıyorum ya cidden
kesinlikle katılıyorum herkes uzman kesilmiş normal normal diye baskı yapıp duruyolar bundan soran olursa sanane dicem bıktım artık hergören normalmi sezeryanmı diye soruyor sanki bellide onu kimse bilemezki son ana kadar. çevrenin etkisinde kalıp normal normal diye ısrar edenler doğumun ortasında vazgeçip doktora yalvarmışlar beni sezeryana al diye doğum hikayelerini okumayanlar okusunlar kendine güvenen girsin normal doğuma. ama bebek tombikse ya da tersse ya da çıkmayacak kadar darsa cahilce normal diye tutturmanın bir anlamıda yok... herkesin paşa gönlü bilir isteyen karnını kestirir isteyen diğer tarafı.... nasıl olsa artık her ikisindede kesiyorlar...
yaa cunku sağlıklı doğum şekli normal diye takıyoruz kafaya birde kurslara cağırdılar surekli beynimize normal doğumu aşıladılar ondan olsa gerek..
tabiki bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması her annenin temennisi.neyse Allahtan hayırlısı diyelim
canım benim ilk doğumum normal ama ben bunu sezeryan istiyordum bağlatayım diye ama kesinlikle kabul etmiyo kadın normal doğuracan dio bilmiyorum napçaz:))
kızlar arkadaşımızı yanlış yönlendirmeyelim doktorunun düşüncesi önemli allah korusun bebeğin doğum anında kanalda sıkışması söz konusu olabilir lütfen aklına bu tür şeyler sokmayın bebeği cidden iri olabilir allah korusun bunu hesabını kimse veremez sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?