2010 Temmuz Anneleri : )

önemli olan normal yada sezeryan olması değil bebeğin sağlıklı olması neden bazı insanlar çok takıyor bunu kafaya anlamıyorum ya cidden

yaa cunku sağlıklı doğum şekli normal diye takıyoruz kafaya birde kurslara cağırdılar surekli beynimize normal doğumu aşıladılar ondan olsa gerek..
tabiki bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması her annenin temennisi.neyse Allahtan hayırlısı diyelim

hacercim bebiş sağlıklı olsunda keşke normal olabilse ama kısmet canım

bende canım çabuk yoruluyorum allah güç versin hepimize

kızlar ayşeden veya yakamozdan haberi olan var mı???
çok merak ediyorum. eyvahedigeldismile

amiinnn güzelim :Saruboceq:

nazocum çantayı konuşmuştuk ya geçenlerde bizde çok masraf yaptık canım bende almışken iyi bir şey alyım diyorum oyüzden sonraya bıraktım çanta olayını

nazocum çantayı konuşmuştuk ya geçenlerde bizde çok masraf yaptık canım bende almışken iyi bir şey alyım diyorum oyüzden sonraya bıraktım çanta olayını

canım dün bir daha baktım. denk getirebilirsem uygun birşey alırım.
denk getiremezsem sonra alırım napiimmm dedim kendi kendime ..
boşver, canımız saolsun :sm_cool:
buda eksik kalsın, nazar boncuğumuz olsun değilmi ama???

haklısın canım benimmmm:1hug:

hacercim üzülme hafif kilolu olsun osonra normale döner bende zayıf olursa diye korkuyorum burada bir abla var bebeği 4,600 gr doğmuş hemde normal doğum ay o nasıl çıkmış ordan dedim sağlam kadınmış vesselam ama şimdi oğlu nasıl narin yapılı bir görsen

evet canım ya aceleye getirip kullanışsız bir şey alacağımıza zaman bıraksak daha iyi mantıklı düşünmeye çalışıyorum arabasını beşiğini falan hep aldık yatak yorgan nevresim hazır

ama kızlar çok deyiştirmek gerekir diye biraz daha alıcam 0-3 aylık kıyafet kimsenin lafına bakmıycam elde çamaşır çitiliycem diye uğraşamam biriktirir atarım makinaya sizce

ultrason tamamne aynısını bılmıyor mesela 3500 dıyo bebek 2700 dogabılıyor onlar sadece tahmın edıyorlar
zaten bebege en faydalı seyler salatada bulunuyor vıtamın olarak
bence dogum anı son dakkada bellı olur ama senın doktorunda cogu dr gıbı sezeryan yanlısı galıba bence ıyı dusun boyle drlar bı sekılde normal dogumla ugrasmak ıstemeyıp bı bahaneyle sezeryan yapıyorlar
sonucta normal dogum 2-4 saat suruyorsa sezeryan 15 dk en fazla yarım saat suruyor
ben sezeryandan korkuyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar arkadaşımızı yanlış yönlendirmeyelim doktorunun düşüncesi önemli allah korusun bebeğin doğum anında kanalda sıkışması söz konusu olabilir lütfen aklına bu tür şeyler sokmayın bebeği cidden iri olabilir allah korusun bunu hesabını kimse veremez sonra

önemli olan normal yada sezeryan olması değil bebeğin sağlıklı olması neden bazı insanlar çok takıyor bunu kafaya anlamıyorum ya cidden

kesinlikle katılıyorum herkes uzman kesilmiş normal normal diye baskı yapıp duruyolar bundan soran olursa sanane dicem bıktım artık hergören normalmi sezeryanmı diye soruyor sanki bellide onu kimse bilemezki son ana kadar. çevrenin etkisinde kalıp normal normal diye ısrar edenler doğumun ortasında vazgeçip doktora yalvarmışlar beni sezeryana al diye doğum hikayelerini okumayanlar okusunlar kendine güvenen girsin normal doğuma. ama bebek tombikse ya da tersse ya da çıkmayacak kadar darsa cahilce normal diye tutturmanın bir anlamıda yok... herkesin paşa gönlü bilir isteyen karnını kestirir isteyen diğer tarafı.... nasıl olsa artık her ikisindede kesiyorlar...

kızlar işkembe çorbası canım çekti neleri aş eriyoruz diye topik açsak eğlenceli olur aslında

sonbaharcım çok haklısın canım önemli olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi benim kız kardeşim çok istedi 5 saat sunni sancı sonra doktora yalvardı sezeryan diye bebeğin kalp atışları düşmeye başladı aldılar sezeryana akraba evliliği bide allaha şükür sağlıklı ama kardeşimde ağlıyo normal yapamadım diye surat astı bebek sağlıklı oldu diye şükretmedi kızıyorum ona bazen

canım benim ilk doğumum normal ama ben bunu sezeryan istiyordum bağlatayım diye ama kesinlikle kabul etmiyo kadın normal doğuracan dio bilmiyorum napçaz:))

canım benim ilk doğumum normal ama ben bunu sezeryan istiyordum bağlatayım diye ama kesinlikle kabul etmiyo kadın normal doğuracan dio bilmiyorum napçaz:))

Allah yardım eder hatcecim... ilkini nasıl yaptıysan bunuda öyle yapıcan ya da doktorunu değiştircen
:kedi:

tabıkı ekstra bı komplıkasyon olursa sezeryan yapılıyor yurt dısında dra yalvarsanız sezeryan yapmaz cunku o dogum degıl kurtarma seklı olarak algılanıyor
turkıyede dogumhanesı olmadıgı halde normal dogurtucam deyım son dk bahane bulan dr ları bıldıgım ıcın kucuk bı uyarı yaptım zaten sorun olursa son dk hemen sezeryana alıyorlar
kım neresını kestırırse kestırsın bız 2-3 dıkısı tercıh ederız kımısıde 20-30 dıkısı benı ılgılendırmez tabıkı herkes cekebılecegı acıya katlanır
bende 4 kılo dogumusum
ama tabıkı bu konuda drlar daha ıyı bılır onlara guvenmek zorundayız sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…