2010 Temmuz Anneleri : )

ev işlerini 8-10 yıllık evli olup zevk alarak hiç bıkmadan yapan varmı acaba yoksa benmi tuafım

hehehh yoktur eminim
ama ben kendimi biraz bu konularda yetersiz hissediyorum eşimin çalışma saatleri benden daha az dolayısıyla o daha fazla ilgilenmek zorunda kalıyo
buda bi bayan olarak benimmzoruma gidiyo biraz

benimde zaman zaman sinirlerim bozuluyor ama baktım başedemiyorum uğraşmıyorum artık. kalkıp iş yapmıyorum . dağınıklıkmı var her ayağa kalktığımda birşey kaldırıyorum. zaten öncedende sevmezdim ev işini bu sıcakta kendimizi bunaltmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. en kıymetlisi bizim canımız bide bebeğimiz

hehehh yoktur eminim
ama ben kendimi biraz bu konularda yetersiz hissediyorum eşimin çalışma saatleri benden daha az dolayısıyla o daha fazla ilgilenmek zorunda kalıyo
buda bi bayan olarak benimmzoruma gidiyo biraz

aman hiç zoruna gitmesin canı hayat müşterek sende yatmıyosunki çalışıyosun evin için fedakarlık yapıyosun sana yardımcı olması çok doğal

kızlaaaarr... hala oğluma isim konusunda kararsızım yardımcı olun lütfen. melih, eralp, serhan, alptuğ sizce hangisi?

bebekler kemiklerinizi sıkkıştırıyor mu
benim oğlan hep sağ tarafta ve sağ kaburga kemiğimi çok fazla acıtıyo artık
kontrollerde doktorumuz karnımın sol tarafına jel bile sıkma gereği duymuyo
tabi karnımda bi tuhaf duruyo bu yüzden

camları süper silmiştim balkonları yıkamıştım en güzel deterjanlarla dün gece fırtına oldu bu sabah kalktım baktım her yer batmış bakıyom öyle piskopat kendimi biraz toparlıyım temizliycem yavaş yavaş

ben zor hareket ediyom valla
benim oğlan biraz aşağıda
oturup kalkamıyom bile o yüzdende temizlikçi getirticem eve
hiç piskopata falan bağlama
boşver üstten temizle geç zaten bu hafta yağışlı olcakmış

saol canım inan monotonluk sıkıcı en iyisini yaparsın bebeğin olacağına yakın bir temizlikçi çağırırsın komple yapar hepsini

benimde bebişin ayakları mesane aşağıda hep sağ tarafta acaba oturma pozizyonudamı kontrolede daha var merak ediyorum

ben biraz marekete falan gideyimde akşam yemeği için bişeyler alayım
ilk kez evde kalıyom bari kocacığıma yemek yapayım değil mi?
söyle boğazımızdan sulu ev yemeği geçsin :))

benimde bebişin ayakları mesane aşağıda hep sağ tarafta acaba oturma pozizyonudamı kontrolede daha var merak ediyorum

pozisnyon bildiğin cenin pozisyonu nerdeyse dizler kafaya değcek gibi
iki büklüm duruyor içerde
biz geçenlerde kontroldeydik
öyle eskisi gibi uzun duramıyor

canım boşver kendini hiç birşey için üzme zaten ev işi nankör o kadar kendini parçalarsın ertesi gün sonuç aynı hele bu zamanda oturduğum yerde terliyorum dün biraz dışarı çıkayım dedim bayılacak gibi hissettim kendimi en güzel zamanlarımız temizlikçi al bu dönemde bundan güzel mazaret olamaz. sende uzat ayaklarını ye iç keyfine bak...:lepi:

froyacım geçmiş olsun döküntü olmamasına sevindim dün bende korkmuştum sen öyle deyince isilikse hemenck geçer inşallah

sağol canım benim. ben de rahatladım, döküntü olsaydı doğuma kadar sürecekti. çok şükür ki korktuğum olmadı.

saol canım haklısın

pozisnyon bildiğin cenin pozisyonu nerdeyse dizler kafaya değcek gibi
iki büklüm duruyor içerde
biz geçenlerde kontroldeydik
öyle eskisi gibi uzun duramıyor

cenin pozizyonu doğru ya aklıma hiç gelmemişti saol

kızlar bizim oturduğumuz bölgede çok zenginler oturuyor bebekleri var diyelim karı koca önden köpekleri gezdiriyor arkadan bakıcıları bebeği gezdiriyor araba ile yada kadın rahat denizine giriyor eşi ile bebekle yine bakıcısı ilgileniyor

ben biraz marekete falan gideyimde akşam yemeği için bişeyler alayım
ilk kez evde kalıyom bari kocacığıma yemek yapayım değil mi?
söyle boğazımızdan sulu ev yemeği geçsin :))

kolay gelsin... simdiden afiyet bal şeker olsun.cokacimcoook

çocuk yrine köpek gezdiriyorlar ya eşimle benim tuafımıza gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…