ev işlerini 8-10 yıllık evli olup zevk alarak hiç bıkmadan yapan varmı acaba yoksa benmi tuafım
merhaba kızlar bazen bıkıyorum ev işlerinde sizlerinde öylemi çok güzel silip süpürüyorum yıkayıp asıyorum bir gün sonra yine aynı birde evde iki kişiyiz bıkıyorum işlerden yemek yapmak ayrı dert çalışan anne olmak dahamı iyi acaba evden gidersinde gözün görmez hiç değilse bende rahat oturamıyorum yerlertozluysa falan of of monotonluk sıkıyo beni bazen sizler nasılsınız
hehehh yoktur eminim
ama ben kendimi biraz bu konularda yetersiz hissediyorum eşimin çalışma saatleri benden daha az dolayısıyla o daha fazla ilgilenmek zorunda kalıyo
buda bi bayan olarak benimmzoruma gidiyo biraz
kızlaaaarr... hala oğluma isim konusunda kararsızım yardımcı olun lütfen. melih, eralp, serhan, alptuğ sizce hangisi?
camları süper silmiştim balkonları yıkamıştım en güzel deterjanlarla dün gece fırtına oldu bu sabah kalktım baktım her yer batmış bakıyom öyle piskopat kendimi biraz toparlıyım temizliycem yavaş yavaş
ben zor hareket ediyom valla
benim oğlan biraz aşağıda
oturup kalkamıyom bile o yüzdende temizlikçi getirticem eve
hiç piskopata falan bağlama
boşver üstten temizle geç zaten bu hafta yağışlı olcakmış
benimde bebişin ayakları mesane aşağıda hep sağ tarafta acaba oturma pozizyonudamı kontrolede daha var merak ediyorum
camları süper silmiştim balkonları yıkamıştım en güzel deterjanlarla dün gece fırtına oldu bu sabah kalktım baktım her yer batmış bakıyom öyle piskopat kendimi biraz toparlıyım temizliycem yavaş yavaş
froyacım geçmiş olsun döküntü olmamasına sevindim dün bende korkmuştum sen öyle deyince isilikse hemenck geçer inşallah
canım boşver kendini hiç birşey için üzme zaten ev işi nankör o kadar kendini parçalarsın ertesi gün sonuç aynı hele bu zamanda oturduğum yerde terliyorum dün biraz dışarı çıkayım dedim bayılacak gibi hissettim kendimi en güzel zamanlarımız temizlikçi al bu dönemde bundan güzel mazaret olamaz. sende uzat ayaklarını ye iç keyfine bak...:lepi:
pozisnyon bildiğin cenin pozisyonu nerdeyse dizler kafaya değcek gibi
iki büklüm duruyor içerde
biz geçenlerde kontroldeydik
öyle eskisi gibi uzun duramıyor
ben biraz marekete falan gideyimde akşam yemeği için bişeyler alayım
ilk kez evde kalıyom bari kocacığıma yemek yapayım değil mi?
söyle boğazımızdan sulu ev yemeği geçsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?