2010 Temmuz Anneleri : )

ay kızlarrr
birde ben ev temizliğini geçtiiimmm ev toplama derdim varrrr taşınıcam 10 gun sonra hazıran sonu doğummm ......
eşyaları paketlemek işkence ve başalamıyorum halim kalmıor

geçmiş olsun canım çok sevindim inşallah b,şeyciin kalmaz opuyorumnanaktan

valla ben de çok titizim o konuda 1 pazarım var o da temizlikle geçiyo

ay kızlar öyle bebekolduğunda yardım etmeye hevesli akrabalar olsa hiç sesimi çıkarmazdım valla bebeğe baksın eviçekip çevirsin bende rahat ediym ne iyi olurdu

geçmiş olsun canım çok sevindim inşallah b,şeyciin kalmaz opuyorumnanaktan

valla ben de çok titizim o konuda 1 pazarım var o da temizlikle geçiyo

yasecim bir pazarın var aslında onuda eşinle gezerek yada dinlenerek geçirmen gerek aslında

ay kızlarrr
birde ben ev temizliğini geçtiiimmm ev toplama derdim varrrr taşınıcam 10 gun sonra hazıran sonu doğummm ......
eşyaları paketlemek işkence ve başalamıyorum halim kalmıor

esmscım sanada kolay gelsin

kızlaaaarr... hala oğluma isim konusunda kararsızım yardımcı olun lütfen. melih, eralp, serhan, alptuğ sizce hangisi?

eralp bence

yasecim bir pazarın var aslında onuda eşinle gezerek yada dinlenerek geçirmen gerek aslında

haklısın ama içim rahat etmiyo zaten erken kalkıyorum 7 de uyanıyorum hızlandırılmış program uyguluyorum bazen. idare ediyoruz işte kaç parçaya bölünüyoruz kimbilir evli ve çalışan kadınlar olarak boshayallersmile

benim eşim çamaşırlarına kadar ütülensin istiyo havlular falan bebeğin kıyafetleride hep ütülenecekmiş öyle diyo en azından ütülemeye biri gelseydi haftada 100 lira istiyolar ayda 400 bana çok geldi

ay canım gene sen hızlısın benm arakdaş çalışıor ebbeği varr çooook titiz ama aşırısı bununki
bir çamaiır serıior
1 saattt herşey bir atrafa
aynı boyda olucak yok bilemme ne bune ya dedimmm as gitsin yanı tmmm özen gıcık durmasınlar ama okadrda değilll

eşim öyle bencil değil benim çok ayakta durmam yasak gebeliğim riskli bir düşükten sonra 7 yıl geçti şimdi hamile kalabildim ütüler birikiyo pzar günü öğlen eşim işten geliyo raba ile dolaşmak hava almak istiyorum yada piknik çay bahçesi falanda olabilil öğlen bir ütüye başlıyo saat 5- 6 oluyo akşam bi,r pazar günüde öyle geçmiş oluyo

ay esmacım o aşırı titiz ben nevresime 1 mandal takıyom tam ortaya asılsında boşver uğraşamam öyle

yasecim sana hak vermiyo değilim ama burada lohusa ve çalışan anneleri okudum evde sürekli çıkmayıp bebek ve işle ilgilendiklerinde depresyona girdiklerini yazmışlar tekrar çalışmaya başladıklarında psikolojilerinin düzeldiğini 8 yıllık evli biri olarak söylüyorum bunu çalışmayan anneler rahat değil aslında depresyona daha meyilli

benim eşim çamaşırlarına kadar ütülensin istiyo havlular falan bebeğin kıyafetleride hep ütülenecekmiş öyle diyo en azından ütülemeye biri gelseydi haftada 100 lira istiyolar ayda 400 bana çok geldi

benim eşcağızımda öle sağolsun herşeyi heryeri tertipli ve düzenli görmek ister.. ama tabi ona görede eli çok hızlı ve çok beceriklidir. benim birgünde yapamayacağım işi geçen gün 1 saatin içinde halletmiş üstelik o bir saat boyunca ben duştaydım. ben kendimi temiz pak edene kadar adam bütün evi toplamış silmiş süpürmüş balkonlara varana kadar bi baktımki buzdolabının içini temizlemeye başlamış bırak artık dedim o öle yaptıkça ben artık kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ama bu akşamda misafir gelebilirmiş saat 6 da belli olacakmış. şimdi yine mecbur eşimi arıcam misafir geliyo diye gelir çeker çevirir ben hiçbişey yapamıyorum ayaklar davul gibi üstüne basamıyorum 10 dk iş yapsam yarım saat oturuyorum. Allah razı olsun ondan...

eşim ben hamile kalınca 7 aydır bana yardım ediyor ama şimdi bıktı ev işi ne kadar zor aslında haftada 3 gün birini alıcaksın diyo kendi yapınca nasıl anladı hele bebek olunca yardımcı şart diyo hep

dilini ısır nazar değer canım

bencede yardımcı şart kızlarrr....
ayyy ben eli çabuk ınsanlara baylırım sınır olurum yavaş yavaşşş iş yapanlaraaa o arkadaşım çook titizdir temizdr ama o temizlik bitirene kadr
senin ömrün giderrr

ohhhh maşallahhh...................
benm kocanınn işine gelince yapıor her zman değil valla ama oda çok titizdirrr.

7 aylık hamileyiz kızlar bazen akşam oturmaya misafir gelmek istiyo kabul edemem diyemiyosun sosyallikte gerekiyo hamileyim diye souyutlanamıyosun insanlardan ama keyfim olmuyo hiç gidiyorum markete kek malzemesi falan alıyorum puding falan yapıyorum güler yüzlü olmaya çalışıyorum

zorunluluklardan bazen bıkıyorum kızlar

Benim oğlumun adı Arda olacak inşallah.İleride bir de kızım olursa Zeynep Azra koymayı düşünüyorum.Zeynep Duru ya da Zeynep Ada da güzel olur bence.

çoğu zaman keyfim olmasada eşime pozitif enerji vereyim diye akşam geldiğinde nasılsın canım günün nasıl geçti diyorum güler yüzlü olamaya çalışıyorum aslında hiç içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…