selam kızlar
öğle arasında doktora gittim, dermatoloğa. isilik olmuş bende öyle korktuğum gibi gebelik döküntüsü değilmiş çok şükür. rahatlatıcı bi sprey verdi. inşallah iyi gelir de kurtulurum şu kaşıntıdan.
sizler nasılsınız?
merhaba kızlar bazen bıkıyorum ev işlerinde sizlerinde öylemi çok güzel silip süpürüyorum yıkayıp asıyorum bir gün sonra yine aynı birde evde iki kişiyiz bıkıyorum işlerden yemek yapmak ayrı dert çalışan anne olmak dahamı iyi acaba evden gidersinde gözün görmez hiç değilse bende rahat oturamıyorum yerlertozluysa falan of of monotonluk sıkıyo beni bazen sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım çok sevindim inşallah b,şeyciin kalmaz opuyorumnanaktan
valla ben de çok titizim o konuda 1 pazarım var o da temizlikle geçiyo
ay kızlarrr
birde ben ev temizliğini geçtiiimmm ev toplama derdim varrrr taşınıcam 10 gun sonra hazıran sonu doğummm ......
eşyaları paketlemek işkence ve başalamıyorum halim kalmıor
kızlaaaarr... hala oğluma isim konusunda kararsızım yardımcı olun lütfen. melih, eralp, serhan, alptuğ sizce hangisi?
yasecim bir pazarın var aslında onuda eşinle gezerek yada dinlenerek geçirmen gerek aslında
ay canım gene sen hızlısın benm arakdaş çalışıor ebbeği varr çooook titiz ama aşırısı bununki
bir çamaiır serıior
1 saattt herşey bir atrafa
aynı boyda olucak yok bilemme ne bune ya dedimmm as gitsin yanı tmmm özen gıcık durmasınlar ama okadrda değilll
eralp bence
haklısın ama içim rahat etmiyo zaten erken kalkıyorum 7 de uyanıyorum hızlandırılmış program uyguluyorum bazen. idare ediyoruz işte kaç parçaya bölünüyoruz kimbilir evli ve çalışan kadınlar olarak boshayallersmile
benim eşim çamaşırlarına kadar ütülensin istiyo havlular falan bebeğin kıyafetleride hep ütülenecekmiş öyle diyo en azından ütülemeye biri gelseydi haftada 100 lira istiyolar ayda 400 bana çok geldi
benim eşcağızımda öle sağolsun herşeyi heryeri tertipli ve düzenli görmek ister.. ama tabi ona görede eli çok hızlı ve çok beceriklidir. benim birgünde yapamayacağım işi geçen gün 1 saatin içinde halletmiş üstelik o bir saat boyunca ben duştaydım. ben kendimi temiz pak edene kadar adam bütün evi toplamış silmiş süpürmüş balkonlara varana kadar bi baktımki buzdolabının içini temizlemeye başlamış bırak artık dedim o öle yaptıkça ben artık kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ama bu akşamda misafir gelebilirmiş saat 6 da belli olacakmış. şimdi yine mecbur eşimi arıcam misafir geliyo diye gelir çeker çevirir ben hiçbişey yapamıyorum ayaklar davul gibi üstüne basamıyorum 10 dk iş yapsam yarım saat oturuyorum. Allah razı olsun ondan...
benim eşcağızımda öle sağolsun herşeyi heryeri tertipli ve düzenli görmek ister.. ama tabi ona görede eli çok hızlı ve çok beceriklidir. benim birgünde yapamayacağım işi geçen gün 1 saatin içinde halletmiş üstelik o bir saat boyunca ben duştaydım. ben kendimi temiz pak edene kadar adam bütün evi toplamış silmiş süpürmüş balkonlara varana kadar bi baktımki buzdolabının içini temizlemeye başlamış bırak artık dedim o öle yaptıkça ben artık kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ama bu akşamda misafir gelebilirmiş saat 6 da belli olacakmış. şimdi yine mecbur eşimi arıcam misafir geliyo diye gelir çeker çevirir ben hiçbişey yapamıyorum ayaklar davul gibi üstüne basamıyorum 10 dk iş yapsam yarım saat oturuyorum. Allah razı olsun ondan...
kızlarrrr benim kızım hala isimsizzzz
yardımcı olun teyzeleri bazı seçeneklerimiz var sizden de farklı isimler bekliyorum ya da bunlardan hangisi güzel
babası zeynep diye tutturdu
zeynep rana
zeynep sena
zeynep asel
zeynep sare
bir de ben tuğçe ismini çok seviyorum zeynep tuğçe de çok uymuyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?