2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarr annişler izne çıktıkça topiikk sesizleşiyorr ...
temmuz anneleri hu huuuuuuuuuuuuuu

ayşenin bebişleri gelmiş diye okuyunca benim dudaklar küçük çocuklar gibi büzüştü yine gözyaşım pıt pıt aktı... ne kadarda duygusalım mafoldumben

ama anlamadığım şey ayşanin arkadaşları bizleriz merak edende bizleriz ikizler topiğine kim haber veriyor bize niye haber vermiyor oraya yazan kişi ?? boshayallersmile

günaydın misskapris ve hacersonol
nasılsınız bugün?
dün akşam ağdaya gittim, haftasonu randevum var belki karından muayene etmez diye. acıdığı için ben kendimi kastıkça bebeğim de rahatsız oldu sanırım. tek bi yerde toplandı,karnım öyle tuhaf görünüyodu ki. içim gitti valla. doğumdan önce 1 kere daha gitmem gerekecek sanırım. yaa işimiz ne zor böyle!!

Günaydın tontişler...Ayşenin bebişleri gelmiş keşke buraya da yazabilse..Allah bebişlerine güç kuvvet versin.

duygulanmamak mümkün mü şekerim. kızcağız az zahmet çekmedi hamileliğin başından beri. çok şükür ki kavuştu kuzularına. inşallah daha detaylı haber alırız hepsinin iyi olduğuna dair.

gunaydın canımmm karnın duzelır merak etme..benımde ağdaya gıtmem gerekıyo ama cekınıyorum:)))))

günaydın kızlar, bebişlere Allah uzun ömür versin inşallah.
darısı başımıza

Ohhh güle güle kullan ne güzel tertemiz oldun işte.
Neden kastın ki güzelim yavaş yavaş yapmasını isteseydin ya bayandan.
İkinci daha rahat olur tatlım merak etme.
Bebişe bişey olmaz kasma kendini.
Onlar daha aşağıya inmediler ki.

aslında yavaş yaptı canım ama çok az çıkmıştı. o yüzden yapan kişi de zorlandı. neyse atlattık şimdilik :)

kızlar hamileliğimde tüylerim eskisi kadar yoğun çıkmaz oldu bi ağda yada epilasyon yapıyorum epey gidiyor.hem çabuk çıkmıyorlar hem de seyrekler,sizde de öyle oldu mu?

bugün kayınvalidemler geliyor. cumartesi ev taşıcaz. aynı gün doktor randevum var. ayrıca bugün kızımın odası gelicek inşallah. ayyy ne çok iş varrr. haftaya birkaç gün rapor almadan olmaz bu yorgunluğa. hem çalışabilir raporu hem de istirahat komik olcak gerçi :))

Kızlar sanırım havalarda uçuyorum.
Tayin hakkı verdiler bize de.
Belki de memleketime gidiyorum.
Ohhh bebeğime annem bakabilecek belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…