ayşenin bebişleri gelmiş diye okuyunca benim dudaklar küçük çocuklar gibi büzüştü yine gözyaşım pıt pıt aktı... ne kadarda duygusalım mafoldumben
ama anlamadığım şey ayşanin arkadaşları bizleriz merak edende bizleriz ikizler topiğine kim haber veriyor bize niye haber vermiyor oraya yazan kişi ?? boshayallersmile
günaydın misskapris ve hacersonol
nasılsınız bugün?
dün akşam ağdaya gittim, haftasonu randevum var belki karından muayene etmez diye. acıdığı için ben kendimi kastıkça bebeğim de rahatsız oldu sanırım. tek bi yerde toplandı,karnım öyle tuhaf görünüyodu ki. içim gitti valla. doğumdan önce 1 kere daha gitmem gerekecek sanırım. yaa işimiz ne zor böyle!!
günaydınn:))
gunaydın hatıcecımmmmm nerdesın yaf:)))
bana ozelden msn adresını yazarmısın canım belki selda hanıma aynı gun kontrole gıdersek yuzyuze gorusmus olurus
günaydın misskapris ve hacersonol
nasılsınız bugün?
dün akşam ağdaya gittim, haftasonu randevum var belki karından muayene etmez diye. acıdığı için ben kendimi kastıkça bebeğim de rahatsız oldu sanırım. tek bi yerde toplandı,karnım öyle tuhaf görünüyodu ki. içim gitti valla. doğumdan önce 1 kere daha gitmem gerekecek sanırım. yaa işimiz ne zor böyle!!
Ohhh güle güle kullan ne güzel tertemiz oldun işte.
Neden kastın ki güzelim yavaş yavaş yapmasını isteseydin ya bayandan.
İkinci daha rahat olur tatlım merak etme.
Bebişe bişey olmaz kasma kendini.
Onlar daha aşağıya inmediler ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?