2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar sanırım havalarda uçuyorum.
Tayin hakkı verdiler bize de.
Belki de memleketime gidiyorum.
Ohhh bebeğime annem bakabilecek belki de.

ooo demekki ki bursa yolcususun hadi bakalım bekliyoruz seni opuyorumnanaktan

canım senin yanlışın var iyot sadece tuzda yok
ayrıca kaş yapıyorum derken göz çıkarmamak lazım hamilelikte tuzun zararı faydasından çok daha fazla
deniz balıklarında ve hatırlayamadığım birkaç besinde iyot var. şimdi bakıp yazarım

Evet canım memlket Bursa benim.
Hayırlısı bakalım şimdi tercihlerle uğraşıyorum,
Bi ümit belki olur,
Dua edin bize.
Oğlum şanslı geliyo galiba.

canım benim ya insallah tayinin çıkar oğlun kısmetiyle geliyor. ne güzel annenin yanında olursun ben de bursalıyım keşke bizimde tayinimiz çıksa bursaya ne güzel olur ama eşimden dolayı istanbulda kalmamız gerekiyor. dualarım seninle... güzel haberlerini bekliyoruz.

Süt, yumurta, yeşil yapraklı sebzeler ve deniz ürünleri bol miktarda iyot içeren besinler arasındadır

kızlar oğlumun beşiğini ve göbişimi ekledim bakmak isterseniz aklinialirimsmile[/QUOTE]

beşikte göbişte çok tatlı...

Herkese merhaba
Ayşe doğurmuş sanırım,hadi hayırlısı,çok sevindim..Allah sağlık sıhhat versin inşallah...
Bugün tansiyonum çok düştü 9/6 oldu...biraz ayakları kaldırınca kendime geldim...Sonrasında normale döndüğü için doktorumu aramaım..zaten yarın kontrolum var bakalım...

bende seyrettim onu ikbalde söyledi di mi

evet ya cücelik sağırlık dedi. iyotlu tuz tercih edin. iyotlu tuzun ağzını açık bırakmayın kavonozda kullanın dedi. ama hamileler tuz kullansın demedi. iyotun hamilelerde öneminde bahsetti sonrada konuyu değiştirip iyotlu tuza atladı ben gördüm ben gördüm
hihoyyyt

ben de uzman tv de izledim ve tvdeki biçok dr da aynı şeyi söyledi
tuz kesinlikle kesilmemeli diye

Tuzu azaltmak yanlıştır...
Genelde hamilelerin tuzsuz yemesi gerektiğine inanılır. Tuz bir çok olay için gerekli bir besindir ve hamilelikte tuza ihtiyaç artar. Azaltılması doğru değildir. Tuz sadece yüksek tansiyonu ve kalp yetmezliği olan Annelerde kısıtlanır.
HAMİLELİKTE BESLENME...
Op. Dr. Bülent URAN
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

ben mesela balık hiç sevmezdim hala sevmiyorum ama hamileliğim boyunca 5 kez yiyebildim ve kendime çok ama çok kızıyorum...
klava:

canımm bende aynı
önce daha fazla yerdim hamilelikte biraz sık yeyince iice nefret ettim
balık yağı hapı da vermiyo doktorum..
ama ben bol ceviz ve ıspanak yiyorum omega 3 için

Bende tuzu epeydir kullanmıyorum..Geçmişte yüksek tansiyon geçmişim oldugu için zaten dr yasaklamıştı..sadece yemeklerin içine belli ölçüde..

ben öncedende tuzu sevmezdim yine aynı pek kestim sayılmaz azcık tuz :)

bu arada deminden beri ayağımı inceliyorum aman Allahım bu ayak bana ait olamaz...

bakıyorum bakıyorum etim mi şişmiş kemiğimmi diye çok şaşkınım
kaydirigubbakcemile3

Sanırım o şişliklere alışmamız lazım..Bende de aynı biraz ayakta kalsam ellerim de dahil şişiyor...Doğuma kadar ne oluruz bilmiyorummm delikafadulden

teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

canımmm gobiş küçücükk dahaaa :):) maşallah size sende iç karnı geniş olanlardasın aynen benm gibi bende öyleyim :)

beşiğe bayıldımmm nerden aldın canımmm bende park yatak düşünüyorum ama bunlarda hoşuma gidiorrr .......... nerden ne kadara aldın canmm merak yaptımmm :)
bu arada maşallah size canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…