- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar hamileliğimde tüylerim eskisi kadar yoğun çıkmaz oldu bi ağda yada epilasyon yapıyorum epey gidiyor.hem çabuk çıkmıyorlar hem de seyrekler,sizde de öyle oldu mu?
bugün kayınvalidemler geliyor. cumartesi ev taşıcaz. aynı gün doktor randevum var. ayrıca bugün kızımın odası gelicek inşallah. ayyy ne çok iş varrr. haftaya birkaç gün rapor almadan olmaz bu yorgunluğa. hem çalışabilir raporu hem de istirahat komik olcak gerçi :))
kızlar hamileliğimde tüylerim eskisi kadar yoğun çıkmaz oldu bi ağda yada epilasyon yapıyorum epey gidiyor.hem çabuk çıkmıyorlar hem de seyrekler,sizde de öyle oldu mu?
Aaaa bunu yapabiliyomuyuz.
Yani çalışabilir raporunu aldık diyelim ki rahatsızlandık bi de normal rapor aldık.
O zaman yine de iznimizi sonraya aktarabiliyormuyuz ki?
Kızlar sanırım havalarda uçuyorum.
Tayin hakkı verdiler bize de.
Belki de memleketime gidiyorum.
Ohhh bebeğime annem bakabilecek belki de.
Kız mı bekliyodun erkek mi?
Bu etkili çünkü de.
günaydın kızlarr
ben sıfır tuz kullanıyorum ama ayaklarım ayak bileklerim ve ellerim şiş CADIARZU
evet canım yapabiliyoruz.
bursaydı dimi senin memleket. tayinin çıksa süper olur anneler çok büyük destekçiler. inşallah olur hayırlısıyla.
ben şimdi derse çıkıyorum. öğleden sonra uğrarım. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Aaaa kız olursamı seyrekleşiyor ? benimde kızım olucak İNŞAALLAH ve tuylerim seyrekleşti hihoyyyt
canım dr tavsiyesi üzerinemi sıfır tuz kullanıyosun yada tansiyonun mu yüksek?
hamlelikte kesinlikle tuzu kesmemek gerekiyo
ancak yüksek tansiyon durumlarında belki
Evet canım benim bildiğim kadarıyla kız annelerinde tüğler seyrekleşiyor,
erkeklerde de tam tersi.
Kız mı bekliyodun erkek mi?
Bu etkili çünkü de.
Kızlar ben çıkıorum bugün giremem herhalde tercihlerle uğraşıcaz.
Hepinizi öpüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?