2010 Temmuz Anneleri : )

canım dr tavsiyesi üzerinemi sıfır tuz kullanıyosun yada tansiyonun mu yüksek?
hamlelikte kesinlikle tuzu kesmemek gerekiyo
ancak yüksek tansiyon durumlarında belki

doktorum tuzu kes dedi hatta ekmeğini bile tuzsuz al dedi
ama ben o kadar tuzsuz yiyemesem de baya azalttım

merhaba güzel anneler....

şimdi doktordan geldik oğluşum 2250 gr olmuş. doktorumuz sağlığımız gayet iyi dedi. tosunum elleri ile gözlerini ovuyodu.

ben kendimdeki şişlikleri söyledim bacaklarında yok sadece ayaklarında var normal dedi. birde şişliğin olduğu zaman tansyonunu ölçtür o önemli dedi.

bu arada 20 temmuzdan sonra her an doğum olabilirmiş....

maşallah canım allah esirgesin ikinizideeeee .....
sen normal doğum mu istiyordunnn .... hayırlısı ileee sağlıkla gelsinlerrr zuzularımız

Canımm maşallah kuzuna da sana da..
Seninle aynı gidiyoruz yaa kaydirigubbakcemile3 süperrr
yarın bende gitcem bakalım kaç kilo pıtırcıgımm..
NTS,çatı muayenesi bişi dedi mi doktorun??
Bi de kaç haftada bir görmek istedi seni bundan sonrası için??
ayy ne meraklıyımmmmmm sırnaşık şey

maşallah canım allah esirgesin ikinizideeeee .....
sen normal doğum mu istiyordunnn .... hayırlısı ileee sağlıkla gelsinlerrr zuzularımız

teşekkür ederiz canım....

ben henüz doğum şekline karar veremedim normalden biraz korkuyorum bakalım son haftalar gelsin doktor ne derse onu yapacağım açıkçası...

sağlık durumumuz ne için uygunsa onu yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum...

benim geçen haftalarda kasıklarımda ağrı vardı doktor o zaman nst ye aldı beni sancı çıkmadı. ama şu an için nst den falan bahsetmedi. çatı muayenesi falan da söylemedi ama o bildiğim kadarı ile 37 haftada falan yapılıyor.
ay sonunda gel dedi eğer bir sıkıntın olursa sen kendin gelirsin dedi. muayene sıklığımız değişmedi. aslında 15 günde bir çağırıyorlar. bizimki nedense çağırmadı...

canım galiba annen aldırmıyordu sana birşey ama geç kalıyor olabilir misin biraz?
yani sen daha iyi bilirsin ama doğum yaklaştıkça zor oluyo gezmek, dolaşmak...
en azından çok elzem olanları alsan daha fazla ağırlaşmadan...

ay maşallah oğlunada sana da canım opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasın sizi
bizim günümüz nerdeyse aynıymış ama benim kontrolüm yaklaşık 10 gün kadar sonra ,,
nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum. sabırsızlanıyorum düşündükçe a.s

ben arada kaçak yapıp istanbulda başka doktorada gidiyorum çok özleyince oğlumu:))zemuszemus

ayşe çınarlıarkadaşım tebrik ederim bebişlerin analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah birde burada arkadaşlar liyadora ayşe çınarlı demişler insan söylemezmi ya ben başka birisi diye sohbet ediyorum seninle kafam karıştı yemin ederim

ben arada kaçak yapıp istanbulda başka doktorada gidiyorum çok özleyince oğlumu:))zemuszemus

bende yaptım onu geçen sefer :)))
benim doktorumda 4d ultrason yok. başka doktora gittim. kızımın gül yüzünü gördüm opuyorumnanaktan
keşke hep görebilsem ama mümkün olmuyor her zaman ya :1closedeyes:

froyacım ağdaya gitmişsin güle güle kullan

yasearkadaşım beşiniz çok güzel iyi günlerde kullansın bebeişin göbişinde çok şirin maaşallah

bende yaptım onu geçen sefer :)))
benim doktorumda 4d ultrason yok. başka doktora gittim. kızımın gül yüzünü gördüm opuyorumnanaktan
keşke hep görebilsem ama mümkün olmuyor her zaman ya :1closedeyes:

maaşallah nazocum kızına

aaaaaaa ohaoldumsmile
geçmişi okumamıştım bugün. sen yazınca bakayım dedim.
ay gelmiş bebişler, hayırlı uğurlu olsun
benimde kafam karışmadı değil hani :uhm:

kızlar ne yapıcaksınız bu ağda işini ben geçen ay komple kendim yaptım sirli ağda bu ay göbekten belki o bölgeyi alamam bi deniycem hiç sevmiyorum bir saat uğraş bizim buradada komle 60 lira o parayıda vermek işime gelmiyor 20 günde çıkıyor tütler of offff

ben hamileliğimden beri ilk defa önümüzdeki hafta ağdacıya gideceğim. sadece özel bölge için... diğer yerlerimde hamilelğimin 3. ayından beri tüy çıkmıyor ne hikmetse delikafadulden
yapacak birşey yok, artık hiçbirşey görmüyorum... :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…