- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Kız mı bekliyodun erkek mi?
Bu etkili çünkü de.
canım dr tavsiyesi üzerinemi sıfır tuz kullanıyosun yada tansiyonun mu yüksek?
hamlelikte kesinlikle tuzu kesmemek gerekiyo
ancak yüksek tansiyon durumlarında belki
merhaba güzel anneler....
şimdi doktordan geldik oğluşum 2250 gr olmuş.doktorumuz sağlığımız gayet iyi dedi. tosunum elleri ile gözlerini ovuyodu.
ben kendimdeki şişlikleri söyledim bacaklarında yok sadece ayaklarında var normal dedi. birde şişliğin olduğu zaman tansyonunu ölçtür o önemli dedi.
bu arada 20 temmuzdan sonra her an doğum olabilirmiş....
şimdi doktordan geldik oğluşum 2250 gr olmuş.doktorumuz sağlığımız gayet iyi dedi. tosunum elleri ile gözlerini ovuyodu.
ben kendimdeki şişlikleri söyledim bacaklarında yok sadece ayaklarında var normal dedi. birde şişliğin olduğu zaman tansyonunu ölçtür o önemli dedi.
maşallah canım allah esirgesin ikinizideeeee .....
sen normal doğum mu istiyordunnn .... hayırlısı ileee sağlıkla gelsinlerrr zuzularımız
Canımm maşallah kuzuna da sana da..
Seninle aynı gidiyoruz yaa kaydirigubbakcemile3 süperrr
yarın bende gitcem bakalım kaç kilo pıtırcıgımm..
NTS,çatı muayenesi bişi dedi mi doktorun??
Bi de kaç haftada bir görmek istedi seni bundan sonrası için??
ayy ne meraklıyımmmmmm sırnaşık şey
canımmm gobiş küçücükk dahaaa :):) maşallah size sende iç karnı geniş olanlardasın aynen benm gibi bende öyleyim :)
beşiğe bayıldımmm nerden aldın canımmm bende park yatak düşünüyorum ama bunlarda hoşuma gidiorrr .......... nerden ne kadara aldın canmm merak yaptımmm :)
bu arada maşallah size canım
ay maşallah oğlunada sana da canım opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasın sizi
bizim günümüz nerdeyse aynıymış ama benim kontrolüm yaklaşık 10 gün kadar sonra ,,
nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum. sabırsızlanıyorum düşündükçe a.s
ben arada kaçak yapıp istanbulda başka doktorada gidiyorum çok özleyince oğlumu:))zemuszemus
bende yaptım onu geçen sefer :)))
benim doktorumda 4d ultrason yok. başka doktora gittim. kızımın gül yüzünü gördüm opuyorumnanaktan
keşke hep görebilsem ama mümkün olmuyor her zaman ya :1closedeyes:
ayşe çınarlıarkadaşım tebrik ederim bebişlerin analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah birde burada arkadaşlar liyadora ayşe çınarlı demişler insan söylemezmi ya ben başka birisi diye sohbet ediyorum seninle kafam karıştı yemin ederim
maaşallah nazocum kızına
kızlar ne yapıcaksınız bu ağda işini ben geçen ay komple kendim yaptım sirli ağda bu ay göbekten belki o bölgeyi alamam bi deniycem hiç sevmiyorum bir saat uğraş bizim buradada komle 60 lira o parayıda vermek işime gelmiyor 20 günde çıkıyor tütler of offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?