günaydınnnnnnn kızlar
bugün benim için çok önemlii
öğretmen atama sonuçları açıklanacak ama ben 2.tercihim olan yeri yazdığıma pişman oldum inşallah gelmezzzzzz çok heyecanlıyım
günaydın hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre olsun canım..
güneş bastırmadan ben yürüyüşe çıkayım sonra görüşürüz..
günaydınnnnnnn kızlar
öğretmen atama sonuçları açıklanacak ama ben 2.tercihim olan yeri yazdığıma pişman oldum inşallah gelmezzzzzz çok heyecanlıyım
Ayy bu sabah kimsecikler yok,
Nerdesiniz hatunlar herkes uyuya mı kaldı.
Benim midem çok kötü üşüttüm galiba.
Hiç bişey yemek istemiyorum çıkarma hissim var ama çıkaramıyorum da.
Hasta olduk bizzzz:gitme::sinifsinif:
Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
Aaa hastalık demeyin..geçmiş olsun dikkat et kendine.
günaydınnnnnnn kızlar
Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
kıslarrrr son kontrolümüzde oğluşum bize poz verdi :)))
maşallah canımmm .....
ne güzel poz vermiş öyleee yan profilll senın kujun fotojenik:)
sağol teyzesi annesine babasına jest yaptı oğluşum)))
misskapris,canımmmm büyük geçmiş olsun ama evde dinlenirsen geçer canım eşinede söylerısın evde olduğunuuu ararsın herhnagi bir durumdaa bence eve gittt.. ayakta daha kötü olma...
kızlar sizlerede günaydın hepinize hayırlı cumalar
masallah canım benım saglıkla gelsınler insallah
senın oğluşşş artist olucakkk ben sana diyimm..
jestten ziyade size poz vermeyi sefıorrr her resmıı çok belirgin maşallah maşallah rabbim sağlıkla versın kollarına canım :Saruboceq:
Bulut Kaan'a bak sen artist geliyo artist maşallah yavruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?