2010 Temmuz Anneleri : )

güle güle kullanın kızlar bende alabilseydim içim rahatlayacaktı tek eksiğimiz o kaldı çünkü şükür herşeyimizi tamamladık.

neyse bende kaçayım artık gidip bir duş alayım akşama yine misafir var ya offf bıktım bu misafirlerdennnn.

bizimde eksik avizesi kaldı.. süt pompası ve araba koltuğu almadık. araba koltuğuna hemen oturamazki zaten di mi ? süt pompasınıda hiç araştıramadım..

banada anlatıve anlamadım gari sempatiksalakcinni

foto eklemeyi mi soruyosun
hemen anlatiyim
ama internet fotosu olucak pcdeki fotolardan olmuyo onu baştan diyim de..

fotonun üstünde sağ tıklıyosun özelliklerde URL yazan yerin karşısında bir adres var onu kopyala
sonra da buraya yazdığımız yerin üst tarafında sarı bi çerçeve var dağ resmi gibi oraya yapıştırıyosun
oldu bitti işte kaydirigubbakcemile2

kızlar aysecınarlı doğum yapmış öyle mi çok sevindim yaaa mesajı bulamadım bakıcam geçmişe :)

slm kızlar, nasılsınız bakalım. evde fırsat bulup giremiyorum pek, daha doğrusu bulduğum her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum. ayşeçınarlı doğum yapmış hı, çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

slm herkese...biz geldik doktordan.3 hafta önce 1750grdı bebeğim.bugün 2600gr geldi.epey kilo almış kuzum maşallah.
3 haftadır ben hiç kilo almamışım.kilom aynı kalmış.toplam 13 kilo aldım bu zamana kadar.
bide nstye girdik.doktor herşey normal dedi.bebek dönmüş.doğum normal olcak inş. bizden haberler böyle...canım oğluşummmm..yerim ben onuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…