2010 Temmuz Anneleri : )

ben kafayı yedim galiba sürekli canımcanım canım yazmışım kusura bakma....

yazdım cnm linki sonra gördüm cevap nereye gelir...uzun süredir girmediğim için çoğu şeyi unuttum..

tekrar merhaba canım...
benim sat 23 ekim
5 aralık günü idrar testi yaptım pozitif cıktı 8 aralık doktora gittik..ama kese görünmedi
kanda baktırdım o gün 303.05 cıktı....doktor cuma günü gelin kese küçük görünmedei dedi...haftaya kesin görürüz dedi...yani senin değer bana göre daha yüksek görünmesi lazım diye düşünüyorum
benim ilk hamileliğimde sat 25 mart idi 28 nisanda kanda gebelik sonucum 484 cıkmıştı 5 mayısta keseyi görmüştüm...
tabi bana doktor geç döllenme olabiir dedi görünmeyince ama cuma günü kesin belli olcak..bence senin hamilelik var ama kanda gebeliği tekrar yap bakalım değer düşecekmi...gün gectikce değerin yükselmesi gerekir...bence sıkıntı yapma sonucta adet olmamışsan bence hamilesin...

cnm hamile olduğumu doktorum da söyledi zaten onda şüphe yok ama bebeğin gelişimi normal mi orası biraz şüpheli gözüküyo .. onu da çrş günü öğrenicem artık .. allah sağlıklı ve hayırlı versin ..

bu arada smiter sen ne kadar geç yumurtlamışsın cnm .. 303 se 4 haftalık anca vardır sanırım dimi sat e göre nerdeyse 8 haftalık olcak .. aslında belli ki ben de geç yumurtladım ama kese gözükmemesi kötü

canım inşallah dış gebelik değildir....

Teşekkürler arkadaşlar..İlla hamile elbisesi almama gerek olmadığını düşünüyorum yazın..

Bu arada Allahtan diliyorum inşallah hepimiz en az 30 lu haftaları buluruz..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

kıslar çarşamba günü kontrolümüz var pek heyecanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…