evet mezarda yatan bir kız bir erkek ikizlerim var.........
çubuk krakerden hiç haberim yok canım,ben de merak ediyorum onu...
ama allah tekrar nasip etmiş bak canım....onlar büyükmüydü canım..bu arada başka çocuğun yok sanırım değilmi canım...kibele yi de buldum bir msj yazdım canım..çok teşekkür ederim...
ama allah tekrar nasip etmiş bak canım....onlar büyükmüydü canım..bu arada başka çocuğun yok sanırım değilmi canım...kibele yi de buldum bir msj yazdım canım..çok teşekkür ederim...
geçen sene 2009 temmuz annelerindendim ben de..4 buçuk aylık rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali yüzünden zamansız doğum yaptım.Bu sene meleklerimin kardeşlerine hamileyim.ilk 3 ay dolar dolmaz rahim ağzına serklaj dikişi attırıcam..ıki hamileliğim de tüp bebekle oldu..
Kız gelişimci ne çabuk unuttun adımı :) Kibele beni iyi tanır.Özel mesajla ulaş.küçük bebeği var,her an bütün mesajları okuyamayabilir...
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=64869
cnm sen ne zaman gittin hcg kaç çıktı .. önümüzdeki cumaya mı verdi randevunu .. bi de 2715 e göre gözükmesi mi şarttı gözükmemesi mi anlayamadım o cümleni .. doktorum gözükmeyebilir küçük olabilir dedi ama .... benim de kafam karışık.. belirsizlik yıpratıcı yoksa yok yani Allah kızıma uzun ömür versin ...
cnm hamile olduğumu doktorum da söyledi zaten onda şüphe yok ama bebeğin gelişimi normal mi orası biraz şüpheli gözüküyo .. onu da çrş günü öğrenicem artık .. allah sağlıklı ve hayırlı versin ..
bu arada smiter sen ne kadar geç yumurtlamışsın cnm .. 303 se 4 haftalık anca vardır sanırım dimi sat e göre nerdeyse 8 haftalık olcak .. aslında belli ki ben de geç yumurtladım ama kese gözükmemesi kötü
Yaz için de uzun elbiselerimden giymeyi düşünüyorum..
Dün bunu sormuştum ama kimse görmemiş sanırım..:kedi:
Hayırlı haberlerle gel inşallahkıslar çarşamba günü kontrolümüz var pek heyecanla bekliyorum :)
inşallah :Saruboceq:
sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?