2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlısı olsun artık ama benim gönlümden geçen yine kızzemuszemus

Canım sitede kibele isimli bir arkadaş var.2009 temmuz annelerinden..O da ilk hamileliğinde dış gebelik geçirdi,hem tüpü hem de yumurtalıklarından biri alındı..Ama 3-4 ay sonra preseed ile doğal yoldan hamile kaldı.Şu an tatlı kızı kollarında ve anneliğin keyfini sürüyor.İstersen onunla bağlantıya geçmeni öneririm..

Güle güle kullan yeni saçlarını canım opuyorumnanaktan

selam kızlar.. tam anlamıyla şoktayım .. bugün ilk kez doktora gittim malum 2 hafta önce idrarda gebelik testim pozitif çıkmıştı biraz büyüsün diye bekledim bu sabah gittim ki kese bile gözükmedi.. alttan da bakmak istemedi doktor düşük tehlikesi olur belki filan diye .. neyse kanda gebelik bakıldı bhcg 2715 çıktı .. şimdi 3 ihtimal söz konusu bence en ağırlıklı ihtimal döllenme gerçekleşti gebelik tam oluşmadı ve gelişme olmadı o yüzden de gözükmedi.. yada çok geç bir döllenme oldu bebek daha çok küçük ve gözükmedi.. bu ihtimal biraz daha zayıf çünkü 2 hafta önce idrarda gebelik saptandı .. çok çok küçük ihtimalle önceden hamile kaldım o gelişmedi ama bhcg değeri ondan dolayı idrarda pozitif çıktı adet görmeden tekrar hamile kaldım ve şu an çok küçük o yüzden gözükmedi...:bbo:

hasılı çrş tekrar gidicem .. kalp atışını duymayı beklerken büyük bir şok yaşadım .. bakalım sonumuz nolcak minik kuzuşlaaa mafoldumben

ben yaptırmayı düşünmüyorum kafamı bulandırıp ne kendimi ne bebeğimi üzmek istemiyorum. çünkü testlerin güvenilirliğine inanmıyorum.

haklısın ama bende yaptırmassam kafamda soru işareti kalmasın diye ben hastaneye çok güveniyorum sahibini tanıdıgım için çok kafama takıorum nasıl çıkıcak sonuç diye senin yorumlarını okuyunca biraz rahatladım sağol gull a.s.

ayyy cidden bu arada şaka maka cinsiyet zamanlarımız geliyor :)) küçüklüğümden beri ilk bebeğim erkek olacak fikrine o kadar alıştırmışım ki kendimi her şeyde erkek eşyalarına bakıyorum. sağlıklı sıhatli olsunda yavrularımız gerisi boş kız da evlat erkekte evlat :ecrin_bebek:

Febicim,canım....mafoldumben
Haftana göre 2715 beta hcg çok düşük.
Kimyasal gebelik gibi duruyor...
İnşallah yanılıyorumdur..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

üzülme canım belkide dediğin gibi geç döllenme olmuştur..:teselli:

canımmm üzülme lütfen Rabbim herşeyin hayırlısını verir bakalım zaman ne gösterecek. dua et öncelikle kendi sağlığın için tabiki. sonuçta bunda olmasa bile senin sağlığın yerinde olduğu sürece tekrar hamile kalırsın bebişinde olur.:Saruboceq:

Amin canım:Saruboceq:

rica ederim canım opuyorumnanaktan

canım merhaba....bende gecen hafta doktora gittim idrarda test yaptım pozitif cıktı normalde 23 ekim sat tarihim...ama keseyi bizde göremedik...kanda var cıktı ama görünmedi...cuma günü randevu aldık bakalım görebilcekmiyiz...doktor kanda cıkan sonuca göre keseyi görmek içi tarih veriyor yani sonuca göre keseyi görmeyi ayarlıyor ...bence sonucun cok yüksek bir değer varsa görünmesi imkansız...
insallah hayırlısı olur hamile cıkarsın rabbim yardım etsin gönlüne göre versin

saolun kızlar zaten 16 haftalık kızım malum .. ama çok alışmıştım bebiş fikrine .. tam anlamıyla şoktayım .. çrş netleşecek .. hadi hayırlısı .. bu sabah ilk defa midem bulandı .. hiç bişey anlamadım ... kızımda da geç döllenme olmuştu ama bu kadar değil yani..:çok üzgünüm:

sat larımız aynı geçen hafta senin de mi gözükmedi peki ne zaman gözüktü bu hcg ye göre gözükmesi mi gerekiyor anlayamadım pek ..

cnm sen ne zaman gittin hcg kaç çıktı .. önümüzdeki cumaya mı verdi randevunu .. bi de 2715 e göre gözükmesi mi şarttı gözükmemesi mi anlayamadım o cümleni .. doktorum gözükmeyebilir küçük olabilir dedi ama .... benim de kafam karışık.. belirsizlik yıpratıcı yoksa yok yani Allah kızıma uzun ömür versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…