evet cnm sağlıcakla dogsunlarda Allahın izniyle...kız erkek fark etmez dediğin gibi...
Bişeyler almıcam ama ( dayanamayıp alırsamda ) ben Allah izin verirse ögrenmek istiyorum cinsiyetini şimdidenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
senin çok şükür 1 kızın varmışş Allah inşallah şimdide erkek nasip etsin.
Canım sitede kibele isimli bir arkadaş var.2009 temmuz annelerinden..O da ilk hamileliğinde dış gebelik geçirdi,hem tüpü hem de yumurtalıklarından biri alındı..Ama 3-4 ay sonra preseed ile doğal yoldan hamile kaldı.Şu an tatlı kızı kollarında ve anneliğin keyfini sürüyor.İstersen onunla bağlantıya geçmeni öneririm..mrb arkadaşlar.......uzun süredir ortalama 1 aydır giremiyorum bu sayfaya sizlerden çok uzak kaldım önceki yazılanlara baktımda ben en son 11 kasımda girmişim..en son o tarihte paylaşımda bulunmuşum....ve bu saate kadarda yazdıklarınızı okumaya çalıştım ..bazen ayrıntılı bazende atlayarak...şuan ruhsal durumum çok iyi değil...aslında iyiydim.ama en son yazdıklarımı okuyunca nerdeyse ağlayacaktım...ben dış gebelikmişim..son paylaşımda bulunduğumdan 1gün sonra dr. gidecektim.zaten dr. gittikten ve dış gebelik olduğumu öğrendikten sonra beni hemen acil hastaneye yatırdılar .1 hafta ilaç tedavisi oldum..bebeğin değerlerinin düşmesi beklendi ve bebeğin değeleri düşerken de maalesef 17.gün tüpüm yırtıldı.acil ameliyata alındım..tabi bu arada hiç hastaneden çıkmadım.ameliyattan 4 gün sonra yani hastaneye yattıktan 21 gün sonra hastaneden çok şükür çıktım ..fakat tüpümün biri alındı...dr. halen normal hamile kalma olasılıpımın yüksek olduğunu söylüyor..ama ben çok korkuyorum.1 ay sonra gidip tekrar muayene olup diğr tüpümün ne durumda olduğunu öğrenip ona göre tekrar bebek yapmayı istiyorum...hemde çok istiyorum..çok korktuğum halde ve dış gebelik riskinin tekrar olmaolasılığına rağmen halen çok istiyorum.üstelik bu bebeği birkaç aydır istiyorduk ve ç0k büyük bir istekle beklemiyordum..ama şimdi onu kaybettikten sonra isteğim arttı.hamilelik mutluluğunu sadece 1 hafta yaşabildim...4 kasımda hamile olduğumu öğrendim 12 kasımda dış gebelik olduğunu...bunları hem rahatlamak için hemde bir dahaki bebekte dikkatli olmanız için paylaşıyorum...artık benim adımı silebilirsiniz.....inşallah Allah çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olurum....Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin....ikiz annelerinide tebrik ediyorum...bende ikiz annesi olmayı çok istemişimdir...belki arada bir bu sayfaya gelirim...ama önceki halim aklıma gelip çok üzülüyorum...hepinize hayırlı geceler...şuan hepiniz tatlı rüyalarınızdasınız.......
Herkese mutlu bir gün diliyorum:)))
Liyadoracım ben senden aldığım gazla saçlarımı arife günü boyattım bile....tabi dr da sordum 5.aya kadar dip boya yaptırma dedi..bende balyaj yaptırdım süper oldu..böylece o yarısı sarı yarısı kızıl acayip renkten kurtulmuş oldum..:dance:
hayırlısı olsun artık ama benim gönlümden geçen yine kızzemuszemus
ben yaptırmayı düşünmüyorum kafamı bulandırıp ne kendimi ne bebeğimi üzmek istemiyorum. çünkü testlerin güvenilirliğine inanmıyorum.
selam kızlar.. tam anlamıyla şoktayım .. bugün ilk kez doktora gittim malum 2 hafta önce idrarda gebelik testim pozitif çıkmıştı biraz büyüsün diye bekledim bu sabah gittim ki kese bile gözükmedi.. alttan da bakmak istemedi doktor düşük tehlikesi olur belki filan diye .. neyse kanda gebelik bakıldı bhcg 2715 çıktı .. şimdi 3 ihtimal söz konusu bence en ağırlıklı ihtimal döllenme gerçekleşti gebelik tam oluşmadı ve gelişme olmadı o yüzden de gözükmedi.. yada çok geç bir döllenme oldu bebek daha çok küçük ve gözükmedi.. bu ihtimal biraz daha zayıf çünkü 2 hafta önce idrarda gebelik saptandı .. çok çok küçük ihtimalle önceden hamile kaldım o gelişmedi ama bhcg değeri ondan dolayı idrarda pozitif çıktı adet görmeden tekrar hamile kaldım ve şu an çok küçük o yüzden gözükmedi...:bbo:
hasılı çrş tekrar gidicem .. kalp atışını duymayı beklerken büyük bir şok yaşadım .. bakalım sonumuz nolcak minik kuzuşlaaa mafoldumben
selam kızlar.. tam anlamıyla şoktayım .. bugün ilk kez doktora gittim malum 2 hafta önce idrarda gebelik testim pozitif çıkmıştı biraz büyüsün diye bekledim bu sabah gittim ki kese bile gözükmedi.. alttan da bakmak istemedi doktor düşük tehlikesi olur belki filan diye .. neyse kanda gebelik bakıldı bhcg 2715 çıktı .. şimdi 3 ihtimal söz konusu bence en ağırlıklı ihtimal döllenme gerçekleşti gebelik tam oluşmadı ve gelişme olmadı o yüzden de gözükmedi.. yada çok geç bir döllenme oldu bebek daha çok küçük ve gözükmedi.. bu ihtimal biraz daha zayıf çünkü 2 hafta önce idrarda gebelik saptandı .. çok çok küçük ihtimalle önceden hamile kaldım o gelişmedi ama bhcg değeri ondan dolayı idrarda pozitif çıktı adet görmeden tekrar hamile kaldım ve şu an çok küçük o yüzden gözükmedi...:bbo:
hasılı çrş tekrar gidicem .. kalp atışını duymayı beklerken büyük bir şok yaşadım .. bakalım sonumuz nolcak minik kuzuşlaaa mafoldumben
ayyy cidden bu arada şaka maka cinsiyet zamanlarımız geliyor :)) küçüklüğümden beri ilk bebeğim erkek olacak fikrine o kadar alıştırmışım ki kendimi her şeyde erkek eşyalarına bakıyorum. sağlıklı sıhatli olsunda yavrularımız gerisi boş kız da evlat erkekte evlat :ecrin_bebek:
haklısın ama bende yaptırmassam kafamda soru işareti kalmasın diye ben hastaneye çok güveniyorum sahibini tanıdıgım için çok kafama takıorum nasıl çıkıcak sonuç diye senin yorumlarını okuyunca biraz rahatladım sağol gull a.s.
benim biraz moralim bozuldu.Çıkıyorum,görüşürüz arkadaşlar...
canım merhaba....bende gecen hafta doktora gittim idrarda test yaptım pozitif cıktı normalde 23 ekim sat tarihim...ama keseyi bizde göremedik...kanda var cıktı ama görünmedi...cuma günü randevu aldık bakalım görebilcekmiyiz...doktor kanda cıkan sonuca göre keseyi görmek içi tarih veriyor yani sonuca göre keseyi görmeyi ayarlıyor ...bence sonucun cok yüksek bir değer varsa görünmesi imkansız...
insallah hayırlısı olur hamile cıkarsın rabbim yardım etsin gönlüne göre versin
Canım sitede kibele isimli bir arkadaş var.2009 temmuz annelerinden..O da ilk hamileliğinde dış gebelik geçirdi,hem tüpü hem de yumurtalıklarından biri alındı..Ama 3-4 ay sonra preseed ile doğal yoldan hamile kaldı.Şu an tatlı kızı kollarında ve anneliğin keyfini sürüyor.İstersen onunla bağlantıya geçmeni öneririm..
canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..o arkadaşı bulmay çalışıcam..bu araa senin bebeklere çok sevindim dün gece okudum yazdıklarınızı...allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnım...bu arada ilk bebeklerindemi ikiz? bir kız bir oğlun var sanırım...ayrıca birşey daha sorucam çubuk kraker adlı arkadaşımız uzun süredir görülmüyor..bilgin varmı?
Canım sitede kibele isimli bir arkadaş var.2009 temmuz annelerinden..O da ilk hamileliğinde dış gebelik geçirdi,hem tüpü hem de yumurtalıklarından biri alındı..Ama 3-4 ay sonra preseed ile doğal yoldan hamile kaldı.Şu an tatlı kızı kollarında ve anneliğin keyfini sürüyor.İstersen onunla bağlantıya geçmeni öneririm..
canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..o arkadaşı bulmay çalışıcam..bu araa senin bebeklere çok sevindim dün gece okudum yazdıklarınızı...allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnım...bu arada ilk bebeklerindemi ikiz? bir kız bir oğlun var sanırım...ayrıca birşey daha sorucam çubuk kraker adlı arkadaşımız uzun süredir görülmüyor..bilgin varmı?
evet mezarda yatan bir kız bir erkek ikizlerim var.........
çubuk krakerden hiç haberim yok canım,ben de merak ediyorum onu...
canım merhaba....bende gecen hafta doktora gittim idrarda test yaptım pozitif cıktı normalde 23 ekim sat tarihim...ama keseyi bizde göremedik...kanda var cıktı ama görünmedi...cuma günü randevu aldık bakalım görebilcekmiyiz...doktor kanda cıkan sonuca göre keseyi görmek içi tarih veriyor yani sonuca göre keseyi görmeyi ayarlıyor ...bence sonucun cok yüksek bir değer varsa görünmesi imkansız...
insallah hayırlısı olur hamile cıkarsın rabbim yardım etsin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?