bizimde eksik avizesi kaldı.. süt pompası ve araba koltuğu almadık. araba koltuğuna hemen oturamazki zaten di mi ? süt pompasınıda hiç araştıramadım..
slm herkese...biz geldik doktordan.3 hafta önce 1750grdı bebeğim.bugün 2600gr geldi.epey kilo almış kuzum maşallah.
3 haftadır ben hiç kilo almamışım.kilom aynı kalmış.toplam 13 kilo aldım bu zamana kadar.
bide nstye girdik.doktor herşey normal dedi.bebek dönmüş.doğum normal olcak inş. bizden haberler böyle...canım oğluşummmm..yerim ben onuopuyorumnanaktan
kızlar aysecınarlı doğum yapmış öyle mi çok sevindim yaaa mesajı bulamadım bakıcam geçmişe :)
slm herkese...biz geldik doktordan.3 hafta önce 1750grdı bebeğim.bugün 2600gr geldi.epey kilo almış kuzum maşallah.
3 haftadır ben hiç kilo almamışım.kilom aynı kalmış.toplam 13 kilo aldım bu zamana kadar.
bide nstye girdik.doktor herşey normal dedi.bebek dönmüş.doğum normal olcak inş. bizden haberler böyle...canım oğluşummmm..yerim ben onuopuyorumnanaktan
Slm kızlar kİmse yok mu????
merhaba arkadaşlar epeydir giremiyodum ayşe çınarlı doğum yapmış hayırlı olsun Allah evlatlarıyla uzun güzel günler nasip etsin inş. bende haftasonu kütahyadaydım aile ziyaretinde pazartesi geldik istanbula salı sınavım vardı bide bugün birinden kesin geçtim ama biri muamma bu sıcaklarda uzun yol gitmek işkence oluyo ayaklarım bi haftadır balon gibi sol biraz iniyo ama sağ hep şiş(((
Benimde aynısı.. hatta bende tam ayaklarıma bakıyordum.. balon ifadesi sanırım abartı olmayacak.. mafoldumben sağ ayağım özellikle.. artı benim bacagımdada var, ellerimdede bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar epeydir giremiyodum ayşe çınarlı doğum yapmış hayırlı olsun Allah evlatlarıyla uzun güzel günler nasip etsin inş. bende haftasonu kütahyadaydım aile ziyaretinde pazartesi geldik istanbula salı sınavım vardı bide bugün birinden kesin geçtim ama biri muamma bu sıcaklarda uzun yol gitmek işkence oluyo ayaklarım bi haftadır balon gibi sol biraz iniyo ama sağ hep şiş(((
çok tatlı yaaa:)maşalllah ne güzel poz vermiş...bende bugun ilk kez dört boyutluya baktırdım,bizimki sadece elini gösterdi:)kıslarrrr son kontrolümüzde oğluşum bize poz verdi :)))
cnm Allah bağışlasın meleklerini sana..süt için annem bana hep bolbol soğan bulgur yedirecem sana diyor..ama sen yinede bi doktoruna sor..bide humana süt arttırıcı çay varmış..doktoruna danış bi onaylarsa kullanırsın..inşaalah iyi gelir..Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
iyi gecelerr herkese
ikizlerimizde gelmiş maaşallah..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı hepimizin başına:)
bizimde bugün kontrolümüz vardı..benim oğlumda 2500 gr olmuş.400 gr almış iki haftada.nst yede ilk kez girdik.herşey normal bizde de çok şükür..hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşaalah:)
çok tatlı yaaa:)maşalllah ne güzel poz vermiş...bende bugun ilk kez dört boyutluya baktırdım,bizimki sadece elini gösterdi:)
Çok sağolun arkadaşlar..
onlar başka hastanede ben başka hastanede..sütüm gelmiyor delircem mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?