2010 Temmuz Anneleri : )

bizimde eksik avizesi kaldı.. süt pompası ve araba koltuğu almadık. araba koltuğuna hemen oturamazki zaten di mi ? süt pompasınıda hiç araştıramadım..

canım bildiğim kadarı ile bu pusetler 12 aya kadar araba koltuğu olarak kullanılabiliyor...

maaşallah canım bebeğine. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim....

hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar aysecınarlı doğum yapmış öyle mi çok sevindim yaaa mesajı bulamadım bakıcam geçmişe :)

temmuz bebekleri cook aceleci cook kaydirigubbakcemile3
Benimkisi 40 + ları beklemese barii kaydirigubbakcemile3 37. haftamızı doldurup gelse kollarıma saglıkla İNŞAALLAHHH:Saruboceq:

Bak gordunmü canım.. sen 2 kılodan bahsedıyordun.. 2.600 olmuşş
Slm kızlar kİmse yok mu????

slm.. Ben varımm hihoyyyt

Lina 36 olmussun ayy senin dogum iyice yakın ne gusell..
ALLAHIM bir neferste kurtarsınn hepimizi :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar epeydir giremiyodum ayşe çınarlı doğum yapmış hayırlı olsun Allah evlatlarıyla uzun güzel günler nasip etsin inş. bende haftasonu kütahyadaydım aile ziyaretinde pazartesi geldik istanbula salı sınavım vardı bide bugün birinden kesin geçtim ama biri muamma bu sıcaklarda uzun yol gitmek işkence oluyo ayaklarım bi haftadır balon gibi sol biraz iniyo ama sağ hep şiş(((

Benimde aynısı.. hatta bende tam ayaklarıma bakıyordum.. balon ifadesi sanırım abartı olmayacak.. mafoldumben sağ ayağım özellikle.. artı benim bacagımdada var, ellerimdede bilmiyorumkismile

Benimde aynısı.. hatta bende tam ayaklarıma bakıyordum.. balon ifadesi sanırım abartı olmayacak.. mafoldumben sağ ayağım özellikle.. artı benim bacagımdada var, ellerimdede bilmiyorumkismile

benim sadece ayaklarımda var şuan sol çok şişmiyo ama sağ çok şişiyo ayaklarıma bakamıyorum bşle bunlar benim ayaklarım mı diyorum :bbo: sıcaklardan mı acaba

slm.. Ben varımm hihoyyyt

Lina 36 olmussun ayy senin dogum iyice yakın ne gusell..
ALLAHIM bir neferste kurtarsınn hepimizi :Saruboceq:
[/QUOTE]

EVET CANIM ÇOK AZ KALDI ÇOK ŞÜKÜR ZAMAN AZALDIKÇA HEYECAN DA ÇOOOK FAZLA ARTIYOR eyvahedigeldismile
AMA CANIM KIZIMA KAVUŞACAĞIMMMM

CANIM HEMEN HEMEN HEPİMİZ AYNI ŞİKAYETLE BOĞUŞUYORUZ BEN DE AYAKLARIM KÜÇÜK SOMUN EKMEKÇİK GİBİ ŞİŞ ŞİŞ SICAKLARDAN OLUYOR SANIRIM ÇNK NE KADAR DİKKAT ETSEM DE ŞİŞLİK OLUYOR :1no2:

ikizlerimizde gelmiş maaşallah..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı hepimizin başına:)

bizimde bugün kontrolümüz vardı..benim oğlumda 2500 gr olmuş.400 gr almış iki haftada.nst yede ilk kez girdik.herşey normal bizde de çok şükür..hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşaalah:)

kıslarrrr son kontrolümüzde oğluşum bize poz verdi :)))
çok tatlı yaaa:)maşalllah ne güzel poz vermiş...bende bugun ilk kez dört boyutluya baktırdım,bizimki sadece elini gösterdi:)

cnm Allah bağışlasın meleklerini sana..süt için annem bana hep bolbol soğan bulgur yedirecem sana diyor..ama sen yinede bi doktoruna sor..bide humana süt arttırıcı çay varmış..doktoruna danış bi onaylarsa kullanırsın..inşaalah iyi gelir..

iyi gecelerr herkese

iyi geceler..

maşallahhhhh kıslarrrrr yavrularınıza nazar boncuklarınıda takayım ))

çok tatlı yaaa:)maşalllah ne güzel poz vermiş...bende bugun ilk kez dört boyutluya baktırdım,bizimki sadece elini gösterdi:)

sağol teyzesi bizimkinde hiç utangaçlık yok heryerini açıp açıp gösteriyor :))) kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ediyorum kızlara iyi dilekleriniz ve maşallahlarınız için. doğuma aaz kaldı cidden.Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsinn:CüvCüv:

ayşecim tesadüfen gördüm seni çok sevindim..
birebir tebrik edememiştim. canım benim Allah nazarlardan saklasın, analı babalı büyütsün bebeklerini...
çok şükür sağlıklılarmış. çok sevindim.
en kısa sürede bebeklerinle evinde olman dileklerimle , çok öpüyorum opuyorumnanaktan

onlar başka hastanede ben başka hastanede..sütüm gelmiyor delircem mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…