2010 Temmuz Anneleri : )

40 haftayı geçen bebek çok fazla yok zaten kızlar..yani genelde 38-39 gibi doğuyorlar..normal de olsa ..

sezeryanda zaten önceden alınıyor..
hayırlısıııııııııııııııııııııııııııııııııı

ilk bebekler 40 haftayı bekliyormuş
hatta fazlası bile oluyormuş

selam ben de valizi çıkardım ama bir türlü hastane eşyalarını yerleştiremedim ortada duruyor kaç gündür..artık hastane çantalarının hazır olması gerekiyor kızlar..

evet kesinlikle artık hazır olmalı
daha ilk NST ye girişimde bir kadın 36. haftasındaydı doğuma aldılar
öbür hafta 37. haftasında olan birini doğuma aldılar
ve ben perşembe gideceğim 37. haftamda olacağım
herşey hazır olsun istiyorum çünkü çok korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan

ya evet ben de tam 40 ta doğsun istemiyorum
ama en azından hazırlıklarımız bitsin
telaş olsun istemiyorum
tırsııyorum :sinifsinif:

OOO süper olmuşş ALLAHIM saglıkla kavustursun bebişine artvinli...

Artık yalancı sancılar basladı tabii kaydirigubbakcemile3 yakındır temmuz bebeklerının pıtır pıtır dökülmelerii alkisalkisalkis

selam ben de valizi çıkardım ama bir türlü hastane eşyalarını yerleştiremedim ortada duruyor kaç gündür..artık hastane çantalarının hazır olması gerekiyor kızlar..

Bende her şeyını yatagının üzerine hazırladım ama üsengençlikten daha valize yerleştirmedim.. artık doguma giderken apar topar yerleştiririmm -tatlicadiarzu-

Hayır hayırrr benim kızım beklemesinnnnn artık gerçekten inanılmaz agırlaştım 40 haftaları düsünemiyorumm bilmiyorumkismile ALLAHIM saglıkla 36-37. haftadan sonra gelmesini nasıp etsin..

Nedense ne zaman yataga uzansam bunsa benzer hayel kuruyorumm :roflol:

biz herşeyi hazırladığımız için rahatız :))
ohh ne güzel yaa
ben de hazırlasam kafam rahat edecek

bize doktor 26 hazirandan sonra bekliyoruz demişti
ben de diyorum ki 38 de gelsin hayırlısıyla inşallah o da zaten 26 sı oluyo

zeymuran canım kaçta yattın dün gece
ben valla uyuyamadım en son uyumaya çalıştığımda ezan okunuyordu
12 de de kalktım :)

zeymuran canım kaçta yattın dün gece
ben valla uyuyamadım en son uyumaya çalıştığımda ezan okunuyordu
12 de de kalktım :)

Tv bakarken 3 buçuk gıbı koltugun uzerınde uyumuşum.. mirmirmirmirsonra uyandım ezanlar okunuyordu.. hemen mutfaga gittim atıştırdım azcık cokacimcoook
sonra yatagıma gittim bir uyumuşum.. 12.20 idi uyandım ve direk pcnin başındayım :smiley-cool:

aynen ben de daha kahvaltı bile etmedim
kan ilacımı içtim şimdi birazdan yerim artık

Eşimi bekliyorum kızlar.. 2.00 gibi gelicek ve ben dahada agırlaşmadan kızımın odasının avizesini ve halısını almaya gidicess... kaydirigubbakcemile3sonra odamızın tam bitmiş haliinin resimlerini koyarım İNŞAALLAHH..alkisalkisalkis
Birdahaki ay bu gunlerdede kızımın resmini eklerim İNŞAALLAHH.. :asigim: belli olmas dimii :ecrin_bebek: ALLAH bilir tabide ..

hayırlısıyla gelsinlerde resimleri olmasada olur

ayy canım yaa ne güzel hadi bakalım
hayırlı olsun

günaydınlar..
foxda film var Türk filmi.kadın hamileydi,karnı kocamandı,araba çarptı yolda.bebek de kadın da öldü..ben ağladım..çok acıklı...hoff niye izliyosam böyle şeylersenağlama

herkese güzel bir cumartesi diliyorum.kıslar..eşim işte bugün ve yarın,oğlum ve ben yalnızız

arkadaşlar 2 gündür ellerim çok şiş. parmaklarım dolma gibi oldu ve hafif ağrıyor. sıkarken zorlanıyorum. sizde varmı böyle bir durum? ne yapmak lazım bilmiyorum doktorum normal dedi. s u iç bol bol sıvı al dedi o kadar bilmiyorumkismile

slm canım bende de oluyo malesef ayaklarım da şişti benimmm bol suç iç dedi dr bana ekmek bulgur turşu ,baharatlı ve yağlı şeylerden uzak dur dedi bir de sıcaklar da yapıyormuş şekerimmm sana dediği gibi bol bol su iç demişti dr :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…