2010 Temmuz Anneleri : )

canım çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileş,bebişine de kendine de iyi bak:CüvCüv:

Kızlaaarr.. topikleri dolaşıyordum ARTVıNLı arkadaşımız bugun 6 civarı dogum yapmışşş :ecrin_bebek:
Bebeği kuvese girmemişş..2150 gr ... birascık nefesınde hırıltı varmış okadar.. ayy şok oldum yaww bilmiyorumkismile okuyuncaa aaaaaaaaaaaaa diye bı bagırdım.. eşim şaşkın şaşkın bana bakıyor ne oldu diyeee a.s

ARTVıNLı, ALLAHIM yavrunuda senide korusun canım.. melegıne kavustunn....
ALLAHIM uzun ömurler nasip etsin.... :Saruboceq:
Darısı hayırlısı ile başımızaa ....

Son düzenleme:

diğer topiğe de yazdım. Allah artvinlinin oğluna uzun ömür versin.gerçekten çok erken geliyor bu bebekler. daha haziraan başındayız 4 annemiz doğum yaptı. maşallah Allah hepsinin bebeklerini korusun.

günaydınlar kızlar
ohaoldumsmile şooook oldummm yaa ARTVİNLİ de doğurmuş ne aceleci bebişlerimiz var Maşallah hepsine
ALLAH ım esirgesin bütün bebeklerimizi

a.s.Herkese iyi pazarlar.Bizim de yarın 33 haftamız doluyor.34 e doğru yol almaya başlıyoruz.50 günümüz kaldı.Birazdan oğlumla gezmeye gideceğiz.Allah doğan bebeklerimize de sağlık versin.:Saruboceq:İnşallah çabucak toparlanırlar.:Saruboceq:

selam kıslarrrrrrrrrrrr herkese güzel pazarlar :)) artvinli canım maşallah oğluşuna :))

günaydınlar kızlar
ohaoldumsmile şooook oldummm yaa ARTVİNLİ de doğurmuş ne aceleci bebişlerimiz var Maşallah hepsine
ALLAH ım esirgesin bütün bebeklerimizi

kızlar öncelikle artvinli arkadaşa gözün aydın diyelim,ama kaçıncı haftasında doğurdu bilen varmı?

selam kızlar
temmuz bebekleri cidden erkenci çıktı
Artvinli canım hayırlı uğurlu olsun maşallah:ecrin_bebek:

ARTVİNLİ canım gözün aydın..çok sevindim bebeğin de senin de sağlıklı olmanıza.
darısı başımıza:CüvCüv:

ay bir kişi daha anne olmuş..

artvinli gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün
:Saruboceq:

hihoyyyt merhaba kızlar...
ARTVıNLı doğum yapmış :1shok:
çok şaşırdım ama iyi olmalarına da bir o kadar sevindim.
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin.
doğum hikayesini çok merak ettim şimdi :bbo:

Misscapris canım geçmiş olsun ancak yazabiliyorıum. bende soğuk suya dadanmıştım. okuyunca biraz kendime çeki düzen verdim. insanın da içi yanıyor. umarım şimdi iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…