2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım teşekkürler :içelim:
2.5 yıllık evliyim. ilk defa alyansımı cıkardım.3 gündür takamıyorum. zor geldi alyansım olmaması :sinifsinif:

ayşecim allah analı babalı büyütsün sütün gelir inş.kzımda benimde 3 gün gemedi sonra 2 yasına kadar emzirdim inş. seninde sütün gelir

arkadaşlar suyu gerçekten bol bol için işe yarıyor.ben deli gibi su içiyorum sadece uykudan uyanıp 1,5 litre içiyorum, gün içinde de 2 litre tüketiyorum muhtemelen hiç şişlik olmadı :dance:

arkadaşlar suyu gerçekten bol bol için işe yarıyor.ben deli gibi su içiyorum sadece uykudan uyanıp 1,5 litre içiyorum, gün içinde de 2 litre tüketiyorum muhtemelen hiç şişlik olmadı :dance:

canım inan ben de çok su içiyorum hatta idraryollarımda enfeksiyon olduğundan dolayı elimden şişe düşmüyor ama yine de çok şişti ellerim ayaklarım :sinifsinif:
ama maşallah sana ALLAH esirgesin inşallah hiç olmaz
çok kötü bir durum ya koca koca parmaklar kapatıp açarken zor oluyo birde ayaklarım 2 numara büyüdü :sinifsinif:

kızım 33 hafta 1 günlük. kısmetse temmuz 10 ila 23 arasında doğacak. normal doğum olsun istiyorum ama hayırlısı. doktorumuz kent hastanesinden Orçun bey. ve çok memnunum ama doğumumu kent hastanesinde yapamayacağım. çok parahı doğuma 4000 lira istiyorlar bir refakatçi dışında yanında kalacak kişi başına 103 lira üstüne çocuk küvezde ya da yoğun bakımda kalırsa günlüğü 1000-1500 lira istediler. sgk da geçerli değil. bu yüzden gazi hastanesinde doğum yapmaya karar verdim orası önerildi. gazi hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? doktorları hakkında bilgisi olan var mı?

slmm kızlarr
bugün kızımı gördüm geldim doğum tarihimiz belli oldu 7 temmuz
kızımın boynunda kordon dolalı old.için sezeryan olcak
kızım 2600gr olmuş maşallah

ama korkuyorum 7 temmuz 39+0 olcak
ya sancılarım erken başlarsa diye
kordon dolalı olduğu için sancı sırasında bebeğin kalp atışları düşüyomuş
her hafta nst ye gidicem bakalım

Slm kızlar.
Nasılsınız?
Ben Allaha şükür bugün iyiyim.
ama dün size de bahsettiğim gibi çok kötüydüm.
Okul çıkışı eşim geldi beni hastaneye götürmek için ben önce bi yok bişeyim dinlensem geçer falan dedim.
Akşama kadar evde kıvrandım(deli gibi)
Sonra mide bulantım hat safhalara çıkınca hastaneye gittik.
Sürekli çıkarıyodum üstelik sabahtan beri de bişey yiyememiştim.
Kan ve idrar tahliline baktılar idrar yollarında enfeksiyon çıktı ama benim yaşadığım bu semptomların enfeksiyonla pek de alakası yoktu.
Midemi üşütmüşüm.
Tabi sıcak diye içtim soğuk suları,yedim soğuk soğuk meyveleri.
Neyse serum taktılar,hastanede kaldım biraz.
Tabi benim gözler çeşme ya bebeğime bişey olduysa diye.
Çocuk içimde kıpır kıpr ben hala ya bişey olduysa diye ağlıyorum.
Neyse bu sabah hemen doktoruma gittik,baktı Allaha binlerce kez şükürler olsun bebeğimiz çok iyi.
Ama ben çıkarırken nasıl kasıldı içerde bilemezsiniz.Rabbim korudu onu.
Şimdi evde serumlarım var.
Az önce biri bitti.
Yarın da diğerini taktırıcaz.HAstanede kalmak istemedim bu sıcakta.
Evde daha rahat oluyo insan sere serpe yatıyosun sonuçta.
Merak etmişsinizdir diye haber veriyim dedim size de.
Sakın benim gibi soğuk şeyler yiyip içmeyin kızlar.Bide kiraz gibi meyveleri çok iyi yıkayıp yiyin.

Çok geçmiş olsun.Sıcaklar arttı.Ayaklarım şişiyor benim de.Dün balon gibiydiler.Bugün biraz azaldı ama yine de şiş

canım gecmişler olsun dikkat et kendine

eger bizim oglanda erkencilik yapmazsa sezeryan olucak ve 7 temmuz lu olucak benim oglumda 39 haftada alınacak.

Canım madem oyle bir risk var neden 39. haftayı beklıyorkı dr. bilmiyorumkismile

Çoook geçmiş olsun canım.. ALLAH korusun bebeklerimizi... :Saruboceq:

selam herkese ...
dün yazmıştım 2 gündür ağrım vardı. bugün doktora gittim sabah.
ilk nst tecrübemi de yaşamış oldum böylece.
birşey çıkmadı. normalmiş herşey. ağrılarda olağan dedi. zaten laf aramızda bugün geçmişti
ama tabi emin olmamız lazım.
kızımda gayet iyiymiş. 1900gr olmuş maşallah
işte böyle ,, bir yaramazlık yok çok şükür. :Saruboceq:

mıss kaprıs gecmıs olsun

bebeklerın cogunda kordon dolanırmıs ama zarar vermezmıs dıyor dr lar bıyerde okumustum
bence cok korkmamak lazımm
allah korusun

cnm ağrılarınn geçmesine çok sevindim. maşallah bebişte büyümüş annesi :1hug:

canım maşallah bebiş büyümüş desene ALLAHIM esirgesin doğum randevulu olunca insan işleri ona göre ayarlıyo işin güzel tarafı bu ama normalse her an bi süpriz bekliye biliyorsun kısmetse ben normal istiyorum ama dr önümüzdeki hafta cumartesi söyler ne zaman ve nasıl olacağını

canım canımmm a.s.
geçmiş olsun inan üzüldüm dikkat et bebişe de kendine de inan bizim bura da hava oldukça sıcak ve hamileliğin vermiş olduğu bir hararette var ona rağmen ılık içiyorum suyu ve elimden geldiğince soğuk birşey yememeye çalışıyorum, sonrası da var bunun tatlım şimdiden kendimizi üşütürsek ALLAH korusun doğum zamanı ve sonrası o denli zor oluyormuş lütfen dikkattttt

canım ben de bebişimi görebilmek için en ufak şikayetimde hemen dr a gidiyordum
gerçi sen 2 gün ağrı çekmişsin yani ben gibi pimpirik diyemem ama iyi yapmışsın dr a görünmekle

canım teşekkürler opuyorumnanaktan
10 gün sonra tekrar gideceğim. esas o zaman detayları konuşacağız yavaş yavaş .. (doğum, hstane vs)

nazosan ne heyecanlı dimiii doğum için konuşmak gün saymak dr un önerilerini dinleyip programlamak kendini yaa ben de merak ediyorum bi 12 haziran gelseydi keşkeee opuyorumnanaktan

slm kızlarr
bizde ayın 14 dünde gidicez tekrar
bakalım bizimki doğumdan söz edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…