2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun canım iyi yapmışsın tabi giderek ..neyse dikkat et kendine..

misskapris sana da geçmiş olsun..

iyiyim valla noolsun, canım sıkıldı biraz...
pazar günlerini çok sevmem... sempatiksalakcinni

ben bu gun sabah erken kalkıp yegenimin sbs sınavına gıttım allahın cocuklar nekadar heyecanlı velilerde bir o kadar sınav sonrası bıraz alış veriş yaptık soru kitapcıgını aldık okulunda degerlendirme yaptılar .insallah oglusumun basarısı yegenime ceker masallah ...

eve geldim evi süpürdüm sildim iraz toparlanmış oldu allahtan hava serin bunaltmıyo.yarın ögleden sonra ogluşumla randevum var bakalım neler yapıyo yakışıklım

çok küçükler sınava girmek için ya kıyamıyorum ben ....
benim kuzenimde girdi bugün. kıyamam nasıl heyecanlılar...

ayaklarım feci şiş benim, iş falan yapamadım. bilmiyorumkismile

Yarın öğleden sonra randevumuz var.. dr. nst ye gırıp sonucu bana göster dedi...
Ultrasona koymıcam demişti 15 gun önce... ama ben kızımın kilosunu merak ediyorum.. Ve tabı bunca ay oldu dr. hanım kızımın bır resmını veremedii :umursamaz:

bi tek ben varım galiba bu saatte ama eşimden anca sıra geliyor..geçmişi okumakta baya zaman alınca bu saatte yazabiliyorum zaten geceleri uyku haram..bende sabah ezanını duyanlardanım..

artvinlide kavuşmuş bebeğine Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin

cnm sakın erken gelir diye panik yapma..kendini şartlıyor insan bazen..bende erken doğuracam galiba diyorum..sonra sancım varmış gibi hiissediyorum..ama daha erken kendine gel diye rahatlatıyorum kendimi..sende sağ salim kucağına alırsın inşaalah bebişini..

çok geçmiş olsun cnm..bende senin gibi soğuk su soğuk meyve dondurma her gün iki kere duş.herkes serin bu sene burası diyor ben yanıyorum..iki kat sıcak oluyor bize..dikkat et kendine.bebişinin iyi olmasına çok sevindim...

bi tek ben varım galiba bu saatte ama eşimden anca sıra geliyor..geçmişi okumakta baya zaman alınca bu saatte yazabiliyorum zaten geceleri uyku haram..bende sabah ezanını duyanlardanım..

4-5 Gündür gece 5 lere kdr uyuyamıyorum.. uyku yuzune hasretimmm boshayallersmile
yalnız degılsin yani boshayallersmile
uykuya gecemiyorum... uyuyorum ,uyanıyorum gecen sure sadece 5-10 dkka.. mafoldumben

ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN :Saruboceq:

gunaydınnn kızlarrrrr...
bune yaaa saat kaç olmuş kimseciklerden çıt yokkk ... nasılsınızz

Selam canımm..Hadi hayırlı olsun inş..Sağlıcakla kavuşursun ibş.bebişine...

Tekrardan geçmiş olsun Miss...Sevindim şimdi iyi olmanızaa...En azından bebişin iyiymiş çok şükür...Çok dikkat etmemiz lazım... Havalardan dolayı...
İyi hadi Nazosan çok şükür bişeyiniz yokmuş...Daha büyüsün annesi gelmesinler erkenn...Maaşallah size...

günaydınlar!!
haftasonu evimize taşındık çok şükür. biraz yorucuydu ama neyseki çoğu iş bitti.
bebeğimizi de gördük, sağlığı iyi maşallah. ama başı aşağıdaymış, doktor hareket etmiyoruz artık fazla dedi. 2 hafta sonra hem nst ye giricem hem de çatı muayenesi yapılacak.
artvinli doğum mu yaptı? Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin yavrusuna.
geçmişe bakayım biraz..

gunaydınlar

froyacım hayırlı olsun yenı evınız.ee artık dinlenme vakti,yorma kendini vaktimiz azaldı:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…