- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Dün bunu sormuştum ama kimse görmemiş sanırım..:kedi:
kıslar çarşamba günü kontrolümüz var pek heyecanla bekliyorum :)
kıslar çarşamba günü kontrolümüz var pek heyecanla bekliyorum :)
Benim gibi çalışan hamiş adayları sizce biz izin kullanabilecekmiyiz?Sanırım sadece Eylül ayı ücretli izinde olucaz.Öfff ne zooor.Bebişlerimiz iki aylıkken işe mi başlayacağız.Neyseki dersim seçmeli ders.Seneye sadece 3 gün gidebilirim okula.Hiç yoktan iyidir artık ne yapalım(
Ayy harika bi hamiş elbisesi bu bence.Bende şimdi netten bi oyun buldum hamile giydirme diye.Süper elbiseleri var ordaki kızın anacım kimin bu kadar kıyafeti olur ki hamilelik döneminde.Bu arada Liyadoracım sen bu resimde hamiş değilsin dimi?
Canım göğüs altından hemen büzgülü bol uzun bir elbise..Belime falan gelmiyor büzgü yani..İzmir de asansörde çekilmişti.Azcık hamile havası katmış gibi görünüyor sanırım fotoğrafta ...kaydirigubbakcemile3
6 ay izin hakkı yok muydu sizde :uhm:
Yok Yok tam tersi hamileysen çok şaşıracaktım kollar falan incecik te.Şimdi normal geldi yani bu cevap.Maşallah fizik süper.Güzel hatunmuşun...
mrb arkadaşlar.......uzun süredir ortalama 1 aydır giremiyorum bu sayfaya sizlerden çok uzak kaldım önceki yazılanlara baktımda ben en son 11 kasımda girmişim..en son o tarihte paylaşımda bulunmuşum....ve bu saate kadarda yazdıklarınızı okumaya çalıştım ..bazen ayrıntılı bazende atlayarak...şuan ruhsal durumum çok iyi değil...aslında iyiydim.ama en son yazdıklarımı okuyunca nerdeyse ağlayacaktım...ben dış gebelikmişim..son paylaşımda bulunduğumdan 1gün sonra dr. gidecektim.zaten dr. gittikten ve dış gebelik olduğumu öğrendikten sonra beni hemen acil hastaneye yatırdılar .1 hafta ilaç tedavisi oldum..bebeğin değerlerinin düşmesi beklendi ve bebeğin değeleri düşerken de maalesef 17.gün tüpüm yırtıldı.acil ameliyata alındım..tabi bu arada hiç hastaneden çıkmadım.ameliyattan 4 gün sonra yani hastaneye yattıktan 21 gün sonra hastaneden çok şükür çıktım ..fakat tüpümün biri alındı...dr. halen normal hamile kalma olasılıpımın yüksek olduğunu söylüyor..ama ben çok korkuyorum.1 ay sonra gidip tekrar muayene olup diğr tüpümün ne durumda olduğunu öğrenip ona göre tekrar bebek yapmayı istiyorum...hemde çok istiyorum..çok korktuğum halde ve dış gebelik riskinin tekrar olmaolasılığına rağmen halen çok istiyorum.üstelik bu bebeği birkaç aydır istiyorduk ve ç0k büyük bir istekle beklemiyordum..ama şimdi onu kaybettikten sonra isteğim arttı.hamilelik mutluluğunu sadece 1 hafta yaşabildim...4 kasımda hamile olduğumu öğrendim 12 kasımda dış gebelik olduğunu...bunları hem rahatlamak için hemde bir dahaki bebekte dikkatli olmanız için paylaşıyorum...artık benim adımı silebilirsiniz.....inşallah Allah çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olurum....Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin....ikiz annelerinide tebrik ediyorum...bende ikiz annesi olmayı çok istemişimdir...belki arada bir bu sayfaya gelirim...ama önceki halim aklıma gelip çok üzülüyorum...hepinize hayırlı geceler...şuan hepiniz tatlı rüyalarınızdasınız.......
Kıslaar ben çıkıyorum içim sıkkın bugün.Hem de uyku bastı yine acayip.
Hepinize iyi geceler...
Güzel uykular bebişlerinize yarasın uykularınız hamişlerr...
Yok canım,ben kışın bu vakitlerde hamileydim..Şubatın 14 ünde yaptım zamansız doğumumu...
Güzel bakmışsın demek,teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
liyadoracım seni yakalayamadım. resmine bayıldım elbise bahane.. harika görünüyorsun..
alkisalkisalkis
:1hug: Sağol canım.Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik ?
1-2 gündür rahatım. büyüyor heralde bebiş. akıllanıyor giderek.. biraz yanma var. bulantı çok azaldı. ama 2 gündür işim vardı çizim yaptım çok. sandalyede uzun süer oturup dinlemediğim için sanırım bugun bi ara sancı girdi kesik kesik .. hemn yattım dinlendim. 3 saat uyudum .şimdi iyiyim...
senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?