2010 Temmuz Anneleri : )

bebek için 2 tane hastane çıkışı haricinde yedek kaç tane kıyafet koydunuz? yani badi ayaklı tulum pijama gibi. yoksa sadece 2 takım hastane çıkışı yeterli mi yedek koymaya gerek yok mu?

ayşe çınarlı ve artvinli hayırlı olsun bebişlerniz.çok sevindim ikiniz adınada sağsalim kavuştunuz bebişlerinize.allah bizlerede nasip eder inş..

Ben Samsun'daki Kompedeandan hem alt çamaşır lohusa çamaşırı hem de emzirme sütyeni aldım çok güzel ve gayet uygun fiyatlar.

Oooo kızlar nasıl da kalabalığız bu akşam.
Geçmişi okuyayım dedim biraz göslerim ağrıdı.
ama Ayşe Çınarlı ve Ertvinli gelmişler.
Kızlar gözünüz aydın tekrar.
Allah bebişlerinize güzel günler versin sizlerle beraber.

Odalar konuşulmuş,çantalardan bahsedilmiş daha neler neler sabah sessiz oluyo topic artık.
Çalışanlar izne ayrıldı tabi.
biz çalışmaya devam edenler de azaldık.
Geceleri daha iyi galiba arıtk.

Valla ben çalışıyorum hala Allah da yüzümüze baktı çok sıcak değil bu günler serinledi havalar.
Geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ama.Nasıl terle uyanıyorum.eşim o kadar diil yaa diyor demekki bana afakanlar basıyor.

Biz de bu akşam bebişimize bi tane daha hastane çıkışı aldık 2 tane oldu hastane çıkışlarımız.Çok şirin bu da.

Çantamı ben de hazırlamadım daha.Bizim temmuz sonu görüyo doğum biraz sallıyorum o yüzden.
Bi de ananemiz gelicek onun da getirdiklerini alır beraber yıkarım diyorum.O da az şey almamış çünkü.

Bu arada hıçkırıktan bahsedilmiş.
Benim Rüzgar'ımda çok hıçkırıyor.
büyüyor demekmiş haa.
ınşallah öyledir.Bizimki baya büyüyo bu aralar.
Ben de oğlanı susturmaya çalışıyorum.
böle karnımı tutup oğluuum annecim tamam artık hadi annem bitir artık falan diyodum.
Bırakayım da rahat raat hıkırsın oğlan:))

ben de çok hıçkırıyor diye endişeleniyorum. ama herkesin ki hıçkırıosa normal demektir.

Yaa kızlar bi anda duygusallaşma hat safhada oluyo ben de.
Bugün okulda koronun gösterisi vardı.
Çocuklar türküler söylerken benim gözyaşları onca insanın içinde akmaya başlamaz mı ayy durduramıyorum.
Öğrencilerimin önünde çok utandım.
Babam aklıma geldi hep onun türkülerini söylüyolardı.
Ayy çok özlemişim.
Tutamadım açıldı çeşmeler.
Koca göbekle dışarı da çıkamıyorum en ortaya oturmuşum.
ama aklınızda bulunsun bi gösteriye faan giderseniz ortalara oturmayın.
Allah korusun doğurcak olsam nasıl çıkacaktım kimbilir.delikafadulden

geçen gün arkadaşımın kına gecesine gittim ağlaya ağlaya içim çıktı bana ne oluyoki di mi kaydirigubbakcemile3 bide burdaki doğum hikayelerini okuyunca hüngür hüngür ağlıyorum

Arkadaşlar,kızımın gerinirken yüzünü çektik yakından..Alıntı yapmadan maşallah derseniz sevinirim..Çok fazla sitede tutmak istemiyorum şu an için...:asigim:

Tam melek yavrukuşum...

Son düzenleme:
Ayy kızlar huggiesın son reklamına bayıldım.
Hem ordaki bebeğe hem de reklama.
Hatta bebeğime huggies almaya karar verdim.
Yenidoğduğu zaman ultra prima tabi de.
Sonra buna dönebilirim belki.

Ayşecim maşalah yavrucuğuna.
Nasıl masum canım benim.
Çok güzel bi bebek.

Off kızlar off bu Rüzgar Paşa çok hareketli bugün.
Ben yoruldum artık.

Ayyy Papatyamı izliyorum.
Fulyayla EErdem var ya.
adam Rüzgarı uyutuyo kadın yatıyo çok ilginç.
Bizim oğlan da rüzgar ya acaba benim de eşim kalkar bakar ben yatar uyurmuuyum:))
ama ben öyle rahat bi insan diilim ki.
Uyuyamam ki.
ama adam çok tatlı ne güzel ilgileniyo.
Eşim de ilgilenir büyük ihtimal nasıl güzel o zaman daha bi aşık olucam bu adama kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…