2010 Temmuz Anneleri : )

evet su gibi ama sarı renktee kızlarrr gerçi her tarafı sarı olmuyorrr bi tarafıı sanırım üşüttüm bennn

bi ara benim de öyle oldu canım yaa.sonra su gibi bi akıntı gelmeye başladı.ama geçti şimdi.üşütüyoruz da ondan mı oluyo acababilmiyorumkismile

su gibi mi seninkide?
benimki su gibi, renksiz-kokusuz....
doktora sordum normal dedi.

kızlar bende aynı dertten muzdaribim üstelik ben doktora sormadım çünkü doktora gidince ben heyecandan ne soracağımı unutuyorum hep : ) akıntı bendede oluyor üstelik üşütttüğümü sanmıyorum ama herkeste oluyosa demekki normal sayılır öyle rahatsız etmiyor ama yinede pek hoş bişi diil

bu mobilyacılar falan delirtecek beni de. benim mobilyam yaklaşık 10 gün gecikti. henüz perde bile seçmediğim için o konuda yorum yapamıyorum. eminim bir benzer durum olur. klava:

doktotrum gunluk pedi önermedii...
peçete koyuyordummm onda annem kızdı günde 2 iç çam değiştirmem gerkior çok snir bozucu

canım benim resmen bazen iç çamaşırım ıslanıyor. baya baya ıslanıyor yani.
korkuyorum hatta suyum mu geldi diye ama önce nişan gelirmiş kırmızı ya da kahverengi renkli. tabi inşallah öyledir. tecrübe etmeden bilemem...

peçete koyuyordummm onda annem kızdı günde 2 iç çam değiştirmem gerkior çok snir bozucu

ben parfümsüz kullanıyorum günlük ped.doktora sormım ama ebemle konuşmuştum.o da parfümsüz kullan ya da iç çamaşırını sık değiş demişti.ama ped kullanmasam çamaşırımı günde 5 kere bile değişmem gerekebilir

Merhaba Hayat sende hoşgeldin...ne güzel bol boool dinlen en iyisi zaten...Senin oğluşuna da maaşalleh sağlıcakla gelsinler inş..Seminerde edindiğin bilgileri paylaşırsan sevinirim canım...[/QUOTE]

Sağol canım hoşbulduk..Hepimizin bebikleri sağlıkla gelir inşallah canım..Seminerin konusu normal doğum,nefes egzersizleri ve partnerin sancı sırasından yapması gerekenler...Bende heyecanla bekliyorum..

Aynen kızlar benimde çok akıntım var ben hep iç çamaşırı değiştiriyorum.Benimde doktorum sürekli ped değiştirmek kaydıyla günlük pedleri önerdi ama ben korkuyorum mantar falan olurum diye..
8.ayda akıntı biraz beyazlaşırmış sanırım ve daha yoğun olurmuş akannehir napalım az kaldı..

kızlar bebek odaları fotolarını da göbüşler gibi bir topikte toplayın..
ilk bebek odası fotosu koyan kişi topiği açsın ...
ben şimdi açarsam gerilere gider iki konu olmasın..
bu bebek odalarına bakan anne adayları çok oluyor o sebepten bir topikte toplayalım diyorum..2011 temmuz annelerine kolaylık olsun ama değil mi ya ...
:hulya:

bu mobilyacılar falan delirtecek beni de. benim mobilyam yaklaşık 10 gün gecikti. henüz perde bile seçmediğim için o konuda yorum yapamıyorum. eminim bir benzer durum olur. klava:
aman sorma benimde cnm sıkılıyor böle şeylere madem söz verdin getir yada getiremiyosanda arayıp deki kusura bakmayın söz verdim ama getiremiyorum gecikecek bikaç gün biz insanmı yiyoruz ayol kaydirigubbakcemile3 hem dünya kadar para ödüyoz adamlar burnundan kıl aldırmıyor ister al ister alma nasılsa alan oluyo der gibi bi indirim bile yapmıyolar bide gecikiyolar acaba oklavayı kapının arkasına saklayıp oklavayla karetemi yapsam acaba perdeciye bu koca karnımla kaydirigubbakcemile3

bende dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum mecburen dışarı çıkınca olursa çok rahatsız ediyor. evdeykende bende sık sık değiştitiryorum walla yıkana yıkana çamaşırlar yıprandı inanın. zaten bu sabah uyandığımda iç çamaşırım öle bir sıkmşki üstelik karnıma kdr çekmiyorum aşağıda bırakıyorum ve 5 numara penye bugün kendime kızdım demekki ben şişiyorum ah mine ah kendine hiç dikkat etmiyosun sen dedim zaten sinirlenmeye yer arıyorum bugünlerde bayanssulusmile

merhaba kızlar, birşey sorucam

şu sabahlık meselesine ne yapıyorsunuz ? herkes sabahlık aldı mı ? eğer cidden lazım oluyorsa ben de alayım..sadece gecelik yeterli olmaz mı ? temmuzda sıcakta sabahlık neden lazım olabilir ki , fikirlerinizi bekliyorum...

mümkün değil ben izmir gibi bir yerde geceliğin üstüne birde sabahlık giyemem, fenalık basar.
zaten lohusalık döneminde 2 kat fazla terleniyormuş. ben almıcam...

Yine de yanımızda bulundurmakta fayda olabilir canım..Yürütürseler falan pijamalarla olmaz üzerimize alıveririz..Kısa kollu sabahlıklarda var canım ya ben dün akşam baktım ama model beğenedim...

kızlar ben geldim
23 haziranda zuhal olcay-bülent ortaçgil konserine bilet aldım!! inşallah gidebilirim :))) çok riskli kaydirigubbakcemile3

sabahlık ben de almıcaktım ama gerekiyor dedi kime sorduysam. yürütürlerken giymek gerekebiliyormuş. 1 tane almayı düşünüyorum o yüzden.

ben hiç düşünmüyorum almayı.. nişan zamanımda alınmıştı toplasana 2-3 kere giymişimdir.

hem alışmamışım hemde hiç eksikliğini hissetmiyorum. hastane çantama koymıcam.

Kızlar bende sabahlık aldım..Doğum sonrası gerekiyormuş hastane için...Özellikle sezeryandan sonra.

ay cidden o kadar lazımsa bende evdekini götüreyim bari ya ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden evde satenden var pembe o gitmez di mi ? penye sabahlıkmı almak gerekiyor ?
madem herkes koyuyor bende koyayım sonra dımdızlak kalmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…