evet su gibi ama sarı renktee kızlarrr gerçi her tarafı sarı olmuyorrr bi tarafıı sanırım üşüttüm bennn
bi ara benim de öyle oldu canım yaa.sonra su gibi bi akıntı gelmeye başladı.ama geçti şimdi.üşütüyoruz da ondan mı oluyo acababilmiyorumkismile
su gibi mi seninkide?
benimki su gibi, renksiz-kokusuz....
doktora sordum normal dedi.
perdecimiz geliyomuş ayın 6 sı demişti bugün 9 'u 3 gün gecikti.. aslında kızgınım ama şuan bi hevesle kızgınlığım geçti sayılır... sözde mobilyada 10 unda yani yarın gelecekti oda mı gecikecek acaba böyle ??
kızlar bende aynı dertten muzdaribim üstelik ben doktora sormadım çünkü doktora gidince ben heyecandan ne soracağımı unutuyorum hep : ) akıntı bendede oluyor üstelik üşütttüğümü sanmıyorum ama herkeste oluyosa demekki normal sayılır öyle rahatsız etmiyor ama yinede pek hoş bişi diil
doktotrum gunluk pedi önermedii...
peçete koyuyordummm onda annem kızdı günde 2 iç çam değiştirmem gerkior çok snir bozucu
aman sorma benimde cnm sıkılıyor böle şeylere madem söz verdin getir yada getiremiyosanda arayıp deki kusura bakmayın söz verdim ama getiremiyorum gecikecek bikaç gün biz insanmı yiyoruz ayol kaydirigubbakcemile3 hem dünya kadar para ödüyoz adamlar burnundan kıl aldırmıyor ister al ister alma nasılsa alan oluyo der gibi bi indirim bile yapmıyolar bide gecikiyolar acaba oklavayı kapının arkasına saklayıp oklavayla karetemi yapsam acaba perdeciye bu koca karnımla kaydirigubbakcemile3bu mobilyacılar falan delirtecek beni de. benim mobilyam yaklaşık 10 gün gecikti. henüz perde bile seçmediğim için o konuda yorum yapamıyorum. eminim bir benzer durum olur.klava:
doktotrum gunluk pedi önermedii...
peçete koyuyordummm onda annem kızdı günde 2 iç çam değiştirmem gerkior çok snir bozucu
merhaba kızlar, birşey sorucam
şu sabahlık meselesine ne yapıyorsunuz ? herkes sabahlık aldı mı ? eğer cidden lazım oluyorsa ben de alayım..sadece gecelik yeterli olmaz mı ? temmuzda sıcakta sabahlık neden lazım olabilir ki , fikirlerinizi bekliyorum...
şu sabahlık meselesine ne yapıyorsunuz ? herkes sabahlık aldı mı ? eğer cidden lazım oluyorsa ben de alayım..sadece gecelik yeterli olmaz mı ? temmuzda sıcakta sabahlık neden lazım olabilir ki , fikirlerinizi bekliyorum...
Ayy allahım benim kızımı yine hıçkırık tuttuuu...Zıplayıp duruyorr kıyamam ben onaa...
Ayy allahım benim kızımı yine hıçkırık tuttuuu...Zıplayıp duruyorr kıyamam ben onaa...
Kızlar bende sabahlık aldım..Doğum sonrası gerekiyormuş hastane için...Özellikle sezeryandan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?