2010 Temmuz Anneleri : )

ya adet sancısı gibi bacak arasında bazen zonklama gibi bi sancı
zaten pazartesi tekrar bakıcak ozaman bırakmaya bilir

hatırlarsanız benimde iki gün boyunca ağrım olmuştu geçen hafta. acil doktora gittim. nst ye bağlandım.
herşey normal çıktı. ama çıkmayabiliyorda...
ağrı olduğunda ihmal etmeyin derim ben. devamlı ağrı doğum habercisi olabiliyormuşşş

ya benimde oluyo dün çok oldu mesela ama hafif oluyo ağrının şiddeti ondan önemsemiyorum önemsemek mi lazım acaba nası olursa bu ağrının şiddeti riskli ki accaba

şekerim baseni neyle sıkarsan sık olmazzzzz sempatiksalakcinni
benim totoya ben neler yaptım bu yaşıma kadar bilsen :roflol: sadece biraz düzeliyor oda çok uğraşırsan...

normal kontrolöe gittik
sancım oluyordu ama bu risk oluşturduğunu düşünmemiştim yallancı sancılardır diye önemsemiyordum
ne bilim hasteneye yatmak korkutucu gelddi

canım yaa ben senin yerınde olsam hiç durmam giderim hastaneye...bebiş kakasını falan yaparsa ya..yada haznede sıkışır oksıjensız kalırsa..ay ne bilimmm korktuum ben valla...dr kontrolunde olmalısın bence... lütfen doktorun söyledıklerını ıhmal etme...kafanı sarmadıysada başka bir doktora git..ama mutlaka git..

ya benimde oluyo dün çok oldu mesela ama hafif oluyo ağrının şiddeti ondan önemsemiyorum önemsemek mi lazım acaba nası olursa bu ağrının şiddeti riskli ki accaba

canım benimki devamlı sürdü. uyudum uyandım devam ediyordu. doktorum önce minoset iç geçmezse ara dedi. çünkü gerçek doğum sancısı sanırım basit bir ağrı kesiciyle geçmiyor...
aradım geçmedi dedim. o zaman görmem lazım dedi..

Yavrum açılman varsa hep yat,
Ne kadar erteleyebilirsen o kadar iyi sonuçta
Dr.unda senin iyiliğin için kızmıştır takma boşver
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Dikkat et kendine yalnız kalmamaya çalış
Dualarımız seninle Medaaaaaa...

ya benmde o zonklamalar çok oluyor babackların arasında sanki bişe ısırıyor gibi inan ayy açılıormu neee kızlar doğum yaklaşıor korkuyorummm

valla eşim istemese pek karşı çıkmam heralde kaydirigubbakcemile3 ama gayet memnun halindenmirmirmirmir

tabii memnunn olur kaydirigubbakcemile3
bana kalsa ben de devam ederdim ama doktor da yasakladı artık

aynen bende de var o ağrı
hem de çok ağrıyo
aynı adet dsancısı gibi perşembe günü tekrar doktora gidicez o zamana kadar beklerim
zaten artık haftada 1 çağırıyo beni

hadi yaa ben hiç umursamıyorum bu ağrıları nedense su yada nişan bekliyorum yada dizilerde görüyoruz ya hep birden aaaa diye bağırtan bi sancı onu mu bekliyorum ne:uhm:

ya benmde o zonklamalar çok oluyor babackların arasında sanki bişe ısırıyor gibi inan ayy açılıormu neee kızlar doğum yaklaşıor korkuyorummm

canım sen de 37 desin ben de
yakın olunca insan daha da korkuyor dün baya yattım ben
bir ara aynı adet sancısı gibi şiddetli oldu ama geçti
yürürken arada yine oluyor
ama çarşamba doktordaydım nst de falan bişey çıkmadı

hadi yaa ben hiç umursamıyorum bu ağrıları nedense su yada nişan bekliyorum yada dizilerde görüyoruz ya hep birden aaaa diye bağırtan bi sancı onu mu bekliyorum ne:uhm:

ben de onu bekliyorum
sanki önce nişan gelecek ya da suyum gelecek falan
bağırtan sancı olacak

kızlar temmuz annelerinin bu huyuda benziorr oyada kramp hissetmişti gitmemişti doktora hatta direksiyon sınavına girdii... hiç doğum gibi düşünmedi .....
gittiki açılma nerdeyse tamamlanmışşş....
artvinlide öyleee...
biz hepimiz aynıyız kızlarrr kaydirigubbakcemile3

ben de onu bekliyorum
sanki önce nişan gelecek ya da suyum gelecek falan
bağırtan sancı olacak

farkında olmadan doğurcaz haberimiz olmicak vallakaydirigubbakcemile3 keşke herşey şu dizilerde ki gibi olsa bi hafta öğreniliyo soraki hafta karın kocaman soraki hafta bebek doğuyo sora 5 sene sorası oluyo

farkında olmadan doğurcaz haberimiz olmicak vallakaydirigubbakcemile3 keşke herşey şu dizilerde ki gibi olsa bi hafta öğreniliyo soraki hafta karın kocaman soraki hafta bebek doğuyo sora 5 sene sorası oluyo

evet ben de diyorum ki canım ailem de seyhan benden sonra hemile kaldı benden önce doğurdu hem de iki dakkada 3 ıkınmada :roflol:

benmde salı gunu kontrolüm çatı muayneside yapıcakmışşş ......
ama bebekte kordon var ona rağmen normal doğum yaptırdığı oluyormuşş ta ben korkuyorumm halisz falan düşerim bebeğim kordonlu orda allah korusunnn normal doğumda ne olucağını kestiremıorsun kordon hala varsa normal istemem herhalde ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını/I]

ayy tırsıyorummmm eyvahedigeldismile

evet ben de diyorum ki canım ailem de seyhan benden sonra hemile kaldı benden önce doğurdu hem de iki dakkada 3 ıkınmada :roflol:

ay aynen bende öle diyorum eşime diyorum ki baksana hepsi benden sonra hamile kaldı ama doğurmamış bi ben kaldım ne hikmetsekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…