2010 Temmuz Anneleri : )

Merhabalarr herkese...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Bu sabah bizde sağlık ocağına gittik..
Dün aramışlar evi gelmedi gelmesi gerekiyor sabah gelsin demişler..
Mecburen gittim...Yine aynı şeyler kilo takibi,tansiyon ölçümü,kızımın kalp atışlarını dinledik yineÇok güzel yaa...Kilom 3 hafta öncesiyle aynı çıktı aklım ona takıldı biraz..
ıdrar ve kan tahlili yaptılar...ıki kere kan aldı hemşire...Bir kolumdan beceremedii kan almayı diğer kolumdan aldı...Şimdi ilk almaya çalıştığı kolum şişti sanırım kanama yaptı içinde çok kötü acıyor..Elimi bile değdiremiyorum...

kilo konusuna takma canım..tartıdan tartıya fark edıyor..yerın eğrılığı bile etkılıyor.
kolunada alkollu pamuk koy.alkol yoksa kolonya da olur.akıllım damarını patlatmış demekki.
geçmiş olsun.

canım emzirme atletini bebek mağazasından aldım dün. hemen hemen tüm bebek mağazalarında var artık. ama iç çamaşırcılarda da vardır bence...
rezene çayını iyi söyledin. onuda koyayım...

selam papatya hoşgeldin...
geçmiş olsun canım. benim sağlık ocağımdaki hemşiremde çok kötü kan alıyor. benim kolum hiç morarmaz. damarımı bulamadı mosmor oldu kolum. klava:
eli ağır yani. bide bebeğime aşı yapacak o . ayy hiç bu açıdan düşünmemiştim :uhm:

kızlar şu korse konusu benimde çok aklıma takılıyo doğumum şuanlık normal doğum gibi gözüküyo inşallah ta öle olur ama o sıcakta korseyi takmak pek mümkün olcak gibi gözükmüyo kayınvalidem korseyi daha sonra takarsın beline kuşak gibi bişey sararız dedi kalın bi şekilde onla daha rahat edersin dedi ama bilmiyorum ki olmazsa öle yapıcaz artık çünkü göbeklenmeye müsait bi tipim var görünüşte zayıfım ama göbekten kilo alıyorum en zayıf halimde bile ayva göbeğim hep vardı bide doğumdan sora bişey takmazsam ne hale gelir kimbilir

benim eşimin vardı bitane korsesi hasyün markalı bişi ben onumu giysem acaba doğumdan sonra. anca sığarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam doktordan geliyoz
bi dövmediği kaldı açılma ve sancı varmış
hastaneye yatırıyordu yalvar yakar eve geldik (

16tl ye aldım canım.

sağol cnm bende alıcamda çarşıya gittiğimde en azından fikrim olsunda başka eksiklerimde var tedarikli gidiyim para olarak yoksa bu sıcakta çarşıya git gel git gel yapamıcam bi kere incem herşeyi tamamlayıp gelcem diye planladım ama eksik bitermi hiç
boshayallersmile

selam doktordan geliyoz

ay cnm ne oldu sana ? kontrole gittiğindemi farketti yoksa sancıylamı gittin?
bide neden dövmediği kaldı? ay çok panik oldum şimdi. umarım ağrın yoktur. cnm Allah şifa versin

bebek bezi paketi komple koydum kaydirigubbakcemile3 wallahi bilmiyorumki içinde kaçtane var 20 li sanırım

benim aldığımda 78 tane vardı 6 tane koyduk biz
bir tane de hemşireye vereceğimiz bohça gibi bişey yaptık bebeğin giyeceği ilk kıyafetlerin içine koyduk

ben de ayrı hazırladım bebeğin ilk giyeceği alttan çıtçıtlı, ayaklı pijama üst zıbını çorabını şapkasını battaniyesinin içine koyduk bir de bebek bezi çok rahat oluyor
nst ye girerken gördüm hep öyle yapmışlar

ben de hasta bezi koymadım ama lazım oluyor demek ki
4 kilot da ben aldım bir de emzirme sütyeni aldım ama beğenmedim
önden açılan süngerli sütyenlerden alacağım
bende hiç göğüs yok o yüzden tek atlatle dolaşamam kötü duruyor senağlama
korse de almadım sıcakta nasıl giyicez ki

sağol canım hasta bezi de alayım o zaman

selam canım geçmiş olsun beni de çağırdılar ama gitmedim gitmek lazım aslında
not bırakmışlar kapıya
canım emzirme atletini bebek mağazasından aldım dün. hemen hemen tüm bebek mağazalarında var artık. ama iç çamaşırcılarda da vardır bence...
rezene çayını iyi söyledin. onuda koyayım...

ben bir de hepsi buradadan humana still tea sipariş veridm
sütü arttırıyormuş onu da kyacağım çantaya
rezene ne için ?

selam doktordan geliyoz

aaaa neden geldin...gidecekmisin tekrar.yat dediyse yatmalıydın bence yaaa.sen valızını algit..ayy ben panık oldum..bence hemen gitmelisin ..allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

selam doktordan geliyoz

açılmamı varmış :1shok:
canım nooldu? peki neden eve geldiniz?
dövmek de ne demek, neden kızdı ki o kadar. ayrıca ne hakla? klava:

annem de öyle diyo sararız karnını hemen korse takılmaz diyo

selam doktordan geliyoz

canım çok geçmiş olsunnn
bi şikayetle mi gittin yoksa rutin kontrol müydüeyvahedigeldismile

canım herşeyi almaya kalksak yandık zaten
neler var neler biz şimdiden o kadar çok para harcadık ki
bebeğime feda olsun ama duyguları çok sömürdükleri de bir gerçek

canım sorma. çarşıdan birşey unutup döndüğümde çok sinir oluyorum çünkü bir daha çıkmak işkence gibi. birde izmir çoookkk sıcakkkk :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…