Merhabalarr herkese...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Bu sabah bizde sağlık ocağına gittik..
Dün aramışlar evi gelmedi gelmesi gerekiyor sabah gelsin demişler..
Mecburen gittim...Yine aynı şeyler kilo takibi,tansiyon ölçümü,kızımın kalp atışlarını dinledik yineÇok güzel yaa...Kilom 3 hafta öncesiyle aynı çıktı aklım ona takıldı biraz..
İdrar ve kan tahlili yaptılar...İki kere kan aldı hemşire...Bir kolumdan beceremedii kan almayı diğer kolumdan aldı...Şimdi ilk almaya çalıştığı kolum şişti sanırım kanama yaptı içinde çok kötü acıyor..Elimi bile değdiremiyorum...
slm temmuz anneleri ve minik melekleri:ecrin_bebek:
bence 10 bez fazla bile.. gecelikte yedek al bence.birde sezaryan kemeri var arkadaşlar.ben bir arkadaşımdan aldım..çok kullanışlı.eğilip kalkarken rahat ediyorsun dikişlerşn ağrımıyor.korse gibi bişe..hasta bezide mutlaka alın derim.ilk gün inanın gerek oluyor.
emzirme atleti nasıl bişeymiş hiç rastlamadım alış veriş yaparken.havluculardanmı aldın yoksa bebek mağazalarından mı?? alalım bi kaç tane.. bak ben hiç atlet koymadım valize.
birde rezene çayı alın mutlaka..hem gazımızı alır hemde süt gelmesini sağlar.bnm doktorum ilk beslenmeme rezene çayıyla başlatmıştı..
canım emzirme atletini bebek mağazasından aldım dün. hemen hemen tüm bebek mağazalarında var artık. ama iç çamaşırcılarda da vardır bence...
rezene çayını iyi söyledin. onuda koyayım...
Merhabalarr herkese...
Mecburen gittim...Yine aynı şeyler kilo takibi,tansiyon ölçümü,kızımın kalp atışlarını dinledik yineÇok güzel yaa...Kilom 3 hafta öncesiyle aynı çıktı aklım ona takıldı biraz..
İdrar ve kan tahlili yaptılar...İki kere kan aldı hemşire...Bir kolumdan beceremedii kan almayı diğer kolumdan aldı...Şimdi ilk almaya çalıştığı kolum şişti sanırım kanama yaptı içinde çok kötü acıyor..Elimi bile değdiremiyorum...
emzirme atletinin fiyatı ne kadar nazo ??
16tl ye aldım canım.
selam doktordan geliyoz
bi dövmediği kaldı açılma ve sancı varmış
hastaneye yatırıyordu yalvar yakar eve geldik(
selam doktordan geliyoz
bebek bezi paketi komple koydum kaydirigubbakcemile3 wallahi bilmiyorumki içinde kaçtane var 20 li sanırım
tekrar selam...
ben bebeğin çantası ile kendi çantamı ayrı hazırladım. bebeğinkini hazırlamak daha kolay.
bir ıslak mendili eksikti onu da koydum. birde kaç tane bez koyacağımı bilemedim. 10 tane yeter mi sizce??
kendim içinde 1 adet gecelik aldım. bir tane daha almam lazım. ama alana kadar diğeriyle birlikte çanta hazır olsun...
hasta bezi yerine orkid gece koyacağım çantama.
birde dün emzirme atleti aldım. çok terlendiğinden iyi oluyor dediler. bende bir tane alayım koyayım dedim. çok da güzel atletler. doğum sonrası evde bir tek onunla bile dolaşılabilir.
külot aldım 3 tane. birde korse alacağım en son. ne olur ne olmaz diye... normal olursa giyiliyormuş.
bu konuda toplaşıp konuşabilsek keşke.. öff !
aaayy gözün aydın.. odayı yerleştırmek o kadar zevklı oluyokii..
hasta bezide özellijkle normal dogumda şart.ama bazıları bebeğin beziyle idare ediyorlar..
normal dogumda kanama fazla oluyor.sezaryande adet kanaması gibi..ikisinide yaşadım çünki.
Merhabalarr herkese...
canım emzirme atletini bebek mağazasından aldım dün. hemen hemen tüm bebek mağazalarında var artık. ama iç çamaşırcılarda da vardır bence...
rezene çayını iyi söyledin. onuda koyayım...
selam doktordan geliyoz
selam doktordan geliyoz
kızlar şu korse konusu benimde çok aklıma takılıyo doğumum şuanlık normal doğum gibi gözüküyo inşallah ta öle olur ama o sıcakta korseyi takmak pek mümkün olcak gibi gözükmüyo kayınvalidem korseyi daha sonra takarsın beline kuşak gibi bişey sararız dedi kalın bi şekilde onla daha rahat edersin dedi ama bilmiyorum ki olmazsa öle yapıcaz artık çünkü göbeklenmeye müsait bi tipim var görünüşte zayıfım ama göbekten kilo alıyorum en zayıf halimde bile ayva göbeğim hep vardı bide doğumdan sora bişey takmazsam ne hale gelir kimbilir
selam doktordan geliyoz
sağol cnm bende alıcamda çarşıya gittiğimde en azından fikrim olsunda başka eksiklerimde var tedarikli gidiyim para olarak yoksa bu sıcakta çarşıya git gel git gel yapamıcam bi kere incem herşeyi tamamlayıp gelcem diye planladım ama eksik bitermi hiç boshayallersmile
açılmamı varmış :1shok:
canım nooldu? peki neden eve geldiniz?
dövmek de ne demek, neden kızdı ki o kadar. ayrıca ne hakla?klava:
sağol cnm bende alıcamda çarşıya gittiğimde en azından fikrim olsunda başka eksiklerimde var tedarikli gidiyim para olarak yoksa bu sıcakta çarşıya git gel git gel yapamıcam bi kere incem herşeyi tamamlayıp gelcem diye planladım ama eksik bitermi hiç boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?