2010 Temmuz Anneleri : )

hadi yaa ben hiç umursamıyorum bu ağrıları nedense su yada nişan bekliyorum yada dizilerde görüyoruz ya hep birden aaaa diye bağırtan bi sancı onu mu bekliyorum ne:uhm:

kasık ve belden gelen sancıları umursamalıyız.insan kendini çok yorgun ve halsiz hissediyor.falan şeyi yaptım ondandır diyosun..aklına ilk etapta doğum gelmıor.idrara eskısınden daha sık çıkıyorsun.hatta aşırı sık..üşüttüm heralde diyorsun..ama bunlara dikkat etmek lazım...bu belirtiler genelde bir gün önce ortaya çıkıyor.kasıklarındakı ağrı.hafif ama düzenli ağrılar olıuyor.15 dakıkada bir falan oluyor önce.5 dakikaya düşünce o film sahnelerındeki gibi oluyo..dayanılmaz hale gelıyor yani..10 15 dakıkalık sancılar başladıgında leke geliyor...yada bazı durumlarda hiç sancı yokken birden suyun boşalıyor..altını ıslatıgını falan düşünüyorsun.ama bunun kokusu ve rengi daha farklı...
benım tavsıyem ..kendımızde fark ettıgımız en ufak bır değişikliği hemen doktora bıldırmek..hiç çekinmeden..ya doğum değilse diye düşünmeden..

çok haklısın canım yaa ama işte ilk gebelik diye mi böle oluyo acaba bide doktora şöle ağrım var böle ağrım var diyince hep norml normal diyo o yüzden de nası olsa normal der diye bişe diyesi gelmiyo insanın bana öle oluyo mesela

bugünlerde bnm göğüs boşluuğumda yanı tam kaburgalarımın başladığı yerde.mıdemın üstü oluyo galıba..sankı morarmış yada hamlamış gıbı bir ağrı başladı..tarif edebıldım mi??sizdede oluyormu kızlar.yan taraflarımdada kaburgalarım batıyo gibi bir hamlama hissi var..

bende olmuyo valla neyden kaynaklı ki acaba doktoruna bi sorsan

olsun canım...ya bu kez normal değilse..neden biz ger ay kendılerıne düzenli olarak gıdıp para bayılıyoruz..bizim bebeklerımızı sağlıklı bir şekılde dunyaya getırmemıze yardım etsınler diye..valla bnm 3. hamileliğim yınede her şeyı soruyorum ..gerekırse tel. açıyorum..onlar zaten bu sorulara ve hamılelerın psıkolojılerıne alışıklar.

yani sağ kaburgamın altına ağrı batma oluyodu bebek baskı yaptığı için ama onumu kasdediyosun acaba tam anlamadım

benim doktorum hamileydi gitti yerine başkası geldi bu doktordan daha memnunum son 2 dir ona gidiyorum mesela ben 4 aylıkken gece kanamam oldu doktorumu aradım bana normal dedi yani buda normalse anormal olan ne acaba dedim

yani sağ kaburgamın altına ağrı batma oluyodu bebek baskı yaptığı için ama onumu kasdediyosun acaba tam anlamadım

bilmiyorum kii..ben biraz fazla yoruluyorum galıba.kızımın biri özürlü..kucağımda sürekli..ben ondan mı acaba diyorum..yınede çarşamba kontrolum var sorucam..çok şiddetli olmadıgı için aramadım dr.u.

bebek kaburga altına baskı yapabiliyo canım ben baya çektim ondan belkide odur ama sen yinede sor tabiki Allah yardımcın olsun canım ya senin işinde baya zor Allah güç versin evladına da şifalar versin

bebek kaburga altına baskı yapabiliyo canım ben baya çektim ondan belkide odur ama sen yinede sor tabiki Allah yardımcın olsun canım ya senin işinde baya zor Allah güç versin evladına da şifalar versin

saol canım..amin insan alışıyor..
o nasıl bı doktormuşş ayy iyiki değişmiş doktorun..kanamanın normalımı olur..uykusunu bölüp gelmek istememiş demekki.
neyse ben kaçar hem kızım durmuyor hemde uzanayım biraz oturmaktan belim ağrıdı..

tamam canım görüşürüzsonra:gitme:

Ayy kızlar Bursa Gemlik te 4,2 şiddetinde deprem olmuş..Ben hissetmedim ama hisseden çok kişi var...Ayy allahım sen koru herkesii...

Ayy kızlar Bursa Gemlik te 4,2 şiddetinde deprem olmuş..Ben hissetmedim ama hisseden çok kişi var...Ayy allahım sen koru herkesii...

Hadi yaa geçmiş olsun canım hemen annemi arayım bakalım onlar da bişey hissedilmiş mi?

yiğenimin doğumunu kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yapalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…