hatırladımm yakamozdu galiba nicki
ya çok merak ediyorum haberi olan var mı
Kızlar dün akşam doktordayım..
Kızım iyi çok şükür..
Herşey normalmiş..2800 gr olmuş..Böyle giderse bir değişiklik aksilik olmazsa 12 temmuz diye tekrarladı doktorum..hayırlısı artık..:Saruboceq:
Ama ben de dünden beri bir kırıklık var..hafif burun akıntısı hapşırık sürekli uyku hali var..Tylol hot verdi doktorum..bakalım inş daha iyi olurum..koca kışı hastalanmadan atlattık yaz geldi kırıklıklar başladı..bilmiyorumkismile
ay maşallah maşallah defnecik büyümüş gözün aydın annesi...
rahatsızlığın içinde acil şifalar dilerim. :teselli:39+0 ın 12 temmuza mı denk geliyor?
Herkese merhaba.Biz de tayin istedik Balıkesir'e ama bakalım kısmet.Salı belli olacak.Nasıl geçecek bakalım üç gün?Çıkarsa taşınma telaşı var ama çıkmasını da çok istiyorum.Bir yandan da hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.:Saruboceq:Allahtan hayırlısı artık.:Saruboceq:Allah herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:Hepimize inşallah kolay doğum nasip etsin.:Saruboceq:Bebeklerimize sağlık versin.:Saruboceq:
selam kızlar bende 32 haftalık hamileyim:CüvCüv: allahım hayırlı doqumlar nasip etsin hepimize:ecrin_bebek:
hoşgeldin cnm Allah evladını sana bağışlasın hepimize kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
özelliklede korkudan 3,5 atanların korkularını alsın Allahım :Saruboceq::Saruboceq:
(başta ben)
kızlar ben doğumdan korkmuyorumda doğumdan sonra nasıl oluyor ilk dönem ondan biraz korkuyorum
Az önce öğretmenler odasında bayan hocalar ne zman hamile kalaım hangi ay doğum yapalımı konuşuyolar
Beni görünce canları çekiyomuş
İkincileri yapıcaklar gaza getirdim milleti.
Ayy çok komikler çocukların burçlarına kadar hesap yapıyolar.
Sanki hesapladığın ayda geliyomuş gibi.
Sizin öyle mi oldu kızlar hesaplayınca geldi mi.
Valla biz hesapladık ama 4 ay sonra geldi paşacıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?