2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese merhaba.Biz de tayin istedik Balıkesir'e ama bakalım kısmet.Salı belli olacak.Nasıl geçecek bakalım üç gün?Çıkarsa taşınma telaşı var ama çıkmasını da çok istiyorum.Bir yandan da hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.:Saruboceq:Allahtan hayırlısı artık.:Saruboceq:Allah herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:Hepimize inşallah kolay doğum nasip etsin.:Saruboceq:Bebeklerimize sağlık versin.:Saruboceq:

Kızlar dün akşam doktordayım..
Kızım iyi çok şükür..

Herşey normalmiş..2800 gr olmuş.. Böyle giderse bir değişiklik aksilik olmazsa 12 temmuz diye tekrarladı doktorum..hayırlısı artık..:Saruboceq:

Ama ben de dünden beri bir kırıklık var..hafif burun akıntısı hapşırık sürekli uyku hali var..Tylol hot verdi doktorum..bakalım inş daha iyi olurum..koca kışı hastalanmadan atlattık yaz geldi kırıklıklar başladı..bilmiyorumkismile

ay maşallah maşallah defnecik büyümüş gözün aydın annesi...

rahatsızlığın içinde acil şifalar dilerim. :teselli:39+0 ın 12 temmuza mı denk geliyor?

ay maşallah maşallah defnecik büyümüş gözün aydın annesi...

rahatsızlığın içinde acil şifalar dilerim. :teselli:39+0 ın 12 temmuza mı denk geliyor?

sağol canım..
benim hesaba göre 12 temuuz sanırım 38+6 ya da 39+0 gibi oluyor evet..

Son düzenleme:

Hadi bakalım sizin için de hayırlısı canım.
Ben de senin gibi 15ini bekleyenlerdenim.
Ama bizim olmayacak tayin içime doğuyor.
Olursa şok olurum hatta belki üzülürüm bile neden istediniz o zman diyosun dimi.
Ne bilim işte istedik ama çok da olsun istemiyorum.
Burdda rahatımız ok iyi özellikle de okullar açısından.
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onla karşılaştırsın inşallah.

selam kızlar bende 32 haftalık hamileyim:CüvCüv: allahım hayırlı doqumlar nasip etsin hepimize:ecrin_bebek:

Vayyy cidden bu saat çoğalmaya başlıyo galiba burası tek tek.

selam kızlar bende 32 haftalık hamileyim:CüvCüv: allahım hayırlı doqumlar nasip etsin hepimize:ecrin_bebek:

hoşgeldin cnm Allah evladını sana bağışlasın hepimize kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
özelliklede korkudan 3,5 atanların korkularını alsın Allahım :Saruboceq::Saruboceq:
(başta ben)

Öff dışarı çıkmıştık
üşümüşüm galiba biraz şimdi anlıyorum
Alt tarafta gaz sancısı gibi bişi var biraz da adet sancısına benziyo sanki
Anlayamadım şimdi
Burda hava çok güzel serin oldu.
Kaçırmayalım yürüyüş yapalım dedik tocamla
Sonrada çay bahçesinde arkadaşlarla karşılaşınca oturduk onlarla baya
Ama ben anlamamışım ki üşüdüğümü(akannehir

hoşgeldin cnm Allah evladını sana bağışlasın hepimize kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
özelliklede korkudan 3,5 atanların korkularını alsın Allahım :Saruboceq::Saruboceq:
(başta ben)

Amaaan korkma be kuzu etrafındaki bunca insan nasıl doğduysa bizim bebeler de öyle doğacak en nihayetinde(diyene bak:))

Çok şikayet ediorum ama midem de yanmaya başladı sanki.

kızlar ben yatmaya gidiyorum bütün gün ve bütün akşam dışardaydım çok yorulmuşum eve gelince anladım sempatiksalakcinni hepinizi öpüyorum ve iyigeceler diliyorum Şeniz

kızlar ben doğumdan korkmuyorumda doğumdan sonra nasıl oluyor ilk dönem ondan biraz korkuyorum

Yaa benim de uykum geldi hatunlar bizde uyuyalım artık oğluşla.
ıyi geceler tüm meleklere ve annelerine öpüoruzzz....

O hesaplamaların işe yaramadığını ben de gördüm.Bizim de 4. ayda geldi.Bana kalsa mart nisan gibi doğsun.Okullar açılana kadar 6 aylık olsun diyordum.Ama herşeyin hayırlısı.:Saruboceq:Belki de böylesi daha iyi oldu.Allah herşeyin hayırlısını versin.:Saruboceq:Bazen hayır sandıklarımız şer,şer sandıklarımız hayır olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…