2010 Temmuz Anneleri : )

Selam bayanlar ben de temmuz annesiyiım aranıza yeni katıldım . Muhtemel dogum tarıgım 20 temmuz suan 35. haftamdayım yarın ılk kez nst ye baglanıcam bı kac gundur sızı takıp edıyordum gorusmek uzere : ))) Buarada az once bı konu vardı bebısler hemen oldu mu dıye vallahi biz hemen olmaz belkı dıye eylul de ılk denemızı yapmıstık ekım de hamile oldugumu ogrenmıstım : )) Allah ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasip etsin herkese kolay dogumlar ..

kıslarrrrrr iyi geceler bir hafta kadar aranızda olamayacağım umarım yollarda doğurmadan geri dönerim kaydirigubbakcemile3

valla beni teprik ediyo çok başarılı bir hamilelik geçiriyorsun diyo sadece bebek kilo alıyo bu gün gittimkaydirigubbakcemile 2.200 kg gayet iyi dedi maşşallah oğluşuma

Canım 5 kılo alman ımkansız :)) Kac kıloyla hamıle kaldın cok az kılo alman ıcın bayagı bı kılolu olman lazım hamılelık oncesı . Benım 6. aya kadar karnım hıc cıkmadıgı halde 10 kılo aldım ..

Slm kızlar... kimler var gece kuşlarından.. kaydirigubbakcemile3
Ben malum başı çekenlerdenim.. gece 3-4 olmadan yatak dikenmiş gibime geliyor...akannehir

valla beni teprik ediyo çok başarılı bir hamilelik geçiriyorsun diyo sadece bebek kilo alıyo bu gün gittimkaydirigubbakcemile 2.200 kg gayet iyi dedi maşşallah oğluşuma

Sımdı gordum cnm tahmın ettıgım gıbı hamılelık oncesı kılolu olgudun ıcın fazla kılo almamıssın umarım dogumdan sonra verırsın cnm :)) Ben de 52 kıloyla hamıle kaldım ıdeal kılom 48 di . Suan 64 kıloyum ve umuyorum ki dogumdan sonra emzırırken fılan verıcez ınsallah sen de dıkkat et cnm cocuktan sonra kılo alan cok bayan var sonucta .

Hayırıdr canım.. nereye gidiyorsun ki ?

Bu arada çoook şükür... 36. haftamıza gırdık sayılır kızımla :)

maşallah canım 36 hafta falan hayal gibi geliyordu bşta ama şimdi çok çabuk geçti diyorum :))

tatlım annemler antalyaya taşınıyor bende onlarla gidiyorum aslında tehlikeli biliyorum ama annemede kıyamıyorum yalnız kalacak diye ((

günaydın kızlar
biz hastanedeyiz şuan akşam 9-10 gibi geldik
kanlı akıntı sebebiyle
testlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
erken doğum ihtimaline karşı ciğerleri geliştirici iğne yapıldı
doktorumuzu bekliyoruz onun kararına göre ya burdayız yada eve çıkıcaz

ayyy rabbim yardımcın olsun canımm ...
umarım herşey yolunda gider ama sıkma canını haftan ii bebek doğsada bişe olmazz........
sen dikkat et kendıne üzülme sakın hakkında hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım bende dün çıktım hastaneden normal nst ye girdim sancın var dediler serum takıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı sonra normale döndüm bir gece kaldım senı de çıkarırlar büyük ihtimal

canım geçmiş olsun...Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

Herkese de günaydın bu arada..cokacimcoook

Ayyy canım yeni okudum msjını.
Nasıl yüksek çıktı senin enzimler ne oluyomuş böyle olunca.
Bi sakınca mı yarattı bebişe yoksa?

canım aşırı kaşıntım oluyodu
önce ciddiye almadım sonra karaciğer testleri yaptırdım
max 35 çıkması gereken test 143 çıktı bende
yakamozun 680 falan çıkmıştı
ben dr a pazartesi göstercem
umarım önemli bişey değildir

bence haftam iyi ama doktorumuz bu ayı doldursun diyor
inşallah çıkarız burası çok sıkıcı
ilaçlar iğneler falan yaptılar ams nts de halen yüksek sancılar çıkıyo birazda tırsıyorum

ilaçlar iğneler falan yaptılar ams nts de halen yüksek sancılar çıkıyo birazda tırsıyorum

canım haklısın hastahane ortamı çok sıkıcı. ama sabret, inşallah herşeyin hayırlısı olacak.
tırsman kadar normal birşey yok..
dualarımız seninle :Saruboceq:

canım içini ferah tut dinlen .haftan ıyı bebişinde iyi önemli olan bu .ne zaman isterse o zaman gelsin hayırlısıyla .

canım çok geçmiş olsun
inşallah sağlıklı şekilde eve gidersin yavrucuğun biraz daha dayanır
ama haftan iyi gerçekten Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz
sen içini ferah tutmaya çalış stres olumsuz etkiler bebişimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…