2010 Temmuz Anneleri : )

medaa geçmiş olsun
benim de enfeksiyon var şuanda
ama hafifmiş ilaç kullanmıyorum bol su içiyorum bakalım

kızlar çok geçmiş olsun :1hug:
inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Allah yardımcınız olsun

günaydınnnnn
geçmişi okudum biraz..teker teker dökülüyormuyuz ne...korkmaya başladım valla..birde çevremde hep duyuyorum bebekler artık erken doğuyor hazırlıklı ol dıyorlar.medaa korkuttu beni..
idrar yolu enfeksiyonuda son ayda en dikkat edilmesi gereken şeymiş....
hastane çantamı kontrol ettim sabah..ay ben hiç bişe koymamışım..sadece bebeğe ve bana giyecek..birde ıslak mendılle .hijyenık el temizleyicisi..bir bakayım başka neler lazım olucak.. önerisi olan???

geçmiş olsun medaa inşallah hakkında hayırlısı olur.

kızlarrrr günaydınn...

Kızlar günaydın .... Temmuz anneleri hakkımızda hayırlısı olsun... artık riskli haftalar geride kaldı...Bebişlerin gelecegi varsa kimse tutamaz.. ALLAHIM saglıkla kavustursun .. :Saruboceq:

Biraz önce dr. u aradım ama yoktu...
Elimde inanılmaz bir uyuşukluk var... zaten vardı ama bu sabah iyice arttı.. şuan yazı yazamayacak kdr hemde... omuzumdan baslayıp parmak ucumda bitiyor..mafoldumben napıcam bilemiyorum.. acaba normal mi... gunde 2 tane magnezyum 1 tane calsiyum.. vitamin içiyorum ama gunden gune şiddettleniyor mafoldumben

Varmı böyle bir durum yaşayan yada etrafında yaşamış olann ?
mafoldumben

slm kızlar ben bayadır kk ya giremedim o kadr merak ediyordum hepinizi pc bozuktu yapıldı çok sükür kavuştum çok mutluyum zor oluyor pc siz yaw.neler var neler yok kim dogurdu ve su oya arkadasımız ne yaptı bebgi nasıl en son onun dogumu oldu benim pc bozuldu.birazda ben kendimden anlatayım ben su an 34+5 haftalıgım benim bebiş asagıda gözüktü geçn haftaki muayenesinde doktor nst ve acıklık muayenesi istedi yaptırdım nst iyi çıktı,acıklıkta cıkmadı eve geldik bu haftada nst ye gittim yine iyi cıktı doktor 36 cı haftayı dolduralım problem yok diyor zaten 35 oldum sayılır öbür hafta çarsamba muayeneye cagırdı kilo ve bebge bakıcak sizce benim durumum nasıl?
bebek baş asagı dönmüş pozisyon almış asagıdaymış ama ebe baktı fetal boşluk var diyor acıklıkta cıkmadı inmesi riskmi bu haftalarda normal digilmi sizce

günaydın canım, çok geçmiş olsun.
benim çevremde böyle olanlar oldu. eltim kaşlarımı bile alamıyorum diyordu son ayında...
bende bir kere oldu. ismi "karpal tünel sendromu". internetten araştırabilirsin.
tabi sen yine doktorun ile görüş.
benim doktorum aşağıdan yukarı doğru masaj yapmamı, kolumu yukarda tutmamı söylemişti. dene istersen...

geçmiş olsun canım benim de sağ bacağıma 2 gün önce kramp girdi ilk gün birşey yoktu dün çok zorladı beni,yürürken çok canım yanıyor.sağlık ocağına gittim ebeye sordum ama kendi doktoruna bir görün dedi.bugün de bir değişiklik yok baldırım taş kesilmiş sanki :bbo:

zeymuran benimde elimde parmaklarımda uyuşukluk ve karıncalanma var ve bunun caresi yok bu gebelikte olan bişey dogum sonrası geçer diyorlar .ben aksam yatınca su elim ve parmaklarımın uyuşuklugu agrısı beni öldürdü ne cekiyorum her an kaskatı.ben magnezyumda içmiyorum elevit ve kalsiyum içiyorum.bu arada benim doktorum bu sıkıntım cıkınca verdi kalsiyumu düşün daha önce içmedim önermedi doktor keşke daha önce içseydim çok pişmanım çünkü ben süt yogurt hiç tüketmeyen bir insanım:çok üzgünüm:

arkadaslar bide size bişey soracagım su bebişlere ne aldık topigimize resim nasıl ekleyecegim biri bana anlatsın eklemek istiyorum bebgin odasını eşyalarının resmini geldi yerleştirdim yavruşumun odasını

arkadaslar bide size bişey soracagım su bebişlere ne aldık topigimize resim nasıl ekleyecegim biri bana anlatsın eklemek istiyorum bebgin odasını eşyalarının resmini geldi yerleştirdim yavruşumun odasını

canım hizliresim.com sitesini aç, "gözat" kısmından yüklemek istediğin resmi seç, boyut olarak da 640*480 i seç ve yükle de.
sonra çıkan ekranda "resim boyutu" yazan yerdeki linki kopyala de ve kk mesaj yazdığın yerde dağ resmi gibi birşey var onu seç. kopyaladığın linki yapıştırıp tamam de.
bu kadar... kolay gelsin, bekliyoruz resimlerini zemuszemus

günaydın kızlar 0-3 aylık neler aldınız kıyafet yazarmısınız bana fikir olsun bir arkadaşım 12 tulum almış benimkiler azmı çokmu kafam karışık

Canım öncelikle hoşgeldin... bebegı artık baş aşa dönmesi cok normal.. ben 20 gün önce gıttıgımde baş aşa dönmüştü...
Hakkımızda hayırlısı... yaa düşünsenize.. ha 28 olasaydık bir.. ha 30 olsaydık bir diye gun sayıyorduk.. 35 lerdeyız ALLAHIN izni ile... artık dogsa bile içimm rahatt opuyorumnanaktan

Canım cok saolasın....
Anlatmak mümkün olsa cektıgım acıyı ama yok.. ifade edemiyorumm mafoldumben
İnternettede araştırıyorum.. ama bu kdr aşırı olması korkutuyor beni...
İNŞAALLAH dogurunca gecer :Saruboceq:

Saolasın canım... kramp fazla olmuyor.. bugune kdr 2 kere oldu.. ama elımdeki uyusukluk her şeye bedel sanki :1no2:

canım aynen benimde öyle... elim kas katı.. parmaklarım gerıye milim gitmiyor...
Karıncalarla yasıyorum tüm gün ve gece.. gecede kac kez uyanıyorum elimin yuzunden.. sol elimden bahsediyorum.. sagolsun bugunde sagdada başladı..
2 tane magnezyum içiyorum sabah akşam... calsiyuma yeni basladım 1 hafta oldu..
ben aşırı yogurt,sut tuketıyordum ama gordumkı yetersızmiş..mafoldumben

Hayırlısıyla yavrulamıza bir kavussaydık ...:Saruboceq:

günaydın kızlar 0-3 aylık neler aldınız kıyafet yazarmısınız bana fikir olsun bir arkadaşım 12 tulum almış benimkiler azmı çokmu kafam karışık

Canım ben 6 tane ayaklı tulum aldım.. 0-3 ay....
2 tanede hastane çıkışı var ... 5-6 tanede çıt çıtlı badı aldım.. 0-3 olarak..
gerı kalan hersey 3-6 aldım.. bebişler cabuk büyüyor diye

günaydın angelnrcn 12 tane tulum fazla değil mi yaaa ? bebişler hızlı büyüdüğü için tulumlara ayakları sığmıyomuş,o yüzden arkadaşlar fazla almamı tavsiye etmediler.ben 2 tane tulum aldım 2 tane de hastane çıkışımız var ,hastane çıkışlarının içinde olanlar hariç 4 tane de yarım kol alttan çıtçıtlı badimiz var ama daha alacağım memlekete gitmeyi bekliyorum.şimdi doğsa çıplak kalmıycak kadar kıyafeti olsun diye bunları aldım.alt üst normal takım alacağım birkaç tane de ve de çıtçıtlı badi

kramp ve uyuşukluk için kalsiyum ve kırmızı et önermişti benim doktorsonra geçti benim bunları tüketince yoksa çok vardı bendede krap ve uyuşma

senin canım yeterli sanırım 0-3ler bayağı almışsın

seninde canım benim ki gibi az sanırım diyorlarki makine sık açmamak için biraz fazla olsun

hamilelikten çok bu alışveriş işleri beni bunalttı ne alsam iyi olur kalitesi bilmem ebatı çok zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…