günaydın kızlar 0-3 aylık neler aldınız kıyafet yazarmısınız bana fikir olsun bir arkadaşım 12 tulum almış benimkiler azmı çokmu kafam karışık
günaydın nurcan nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır... olumunekankayizsmile
bencede tulum fazla almaya gerek yok. bende 3 yada 4 tane var hastane çıkışının haricinde. onlarda arkadaşlarımın hediyesi... saolsunlar.
body e çok ihtiyaç olduğunu söylediği için herkes ben en çok body aldım. zaten alması en kolay şeyde o kaydirigubbakcemile3 10-12 tane body vardır bende...
günaydın nurcan nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır... olumunekankayizsmile
bencede tulum fazla almaya gerek yok. bende 3 yada 4 tane var hastane çıkışının haricinde. onlarda arkadaşlarımın hediyesi... saolsunlar.
body e çok ihtiyaç olduğunu söylediği için herkes ben en çok body aldım. zaten alması en kolay şeyde o kaydirigubbakcemile3 10-12 tane body vardır bende...
selammmmmmmmmmm
bugün hastane çantasını kesin hazırlıcam:))))
selammmmmmmmmmm
bugün hastane çantasını kesin hazırlıcam:))))
alt üst pijamalar 10 lira badiler 6 lira 5 li hastane çıkışlarıda 20 lira tulumlar 15 gibi oradan aldım chicoda çok abartı geldi kıyafet fiyatları
canım chicco çok pahalı. ben ucuzluğa girdiğinde iki tane bodysini aldım tanesi 6 tl den. çok seinmiştim o zaman. delikafadulden
başka türkü alınacak gibi değil yani...
3 tanesi 8 tl olan body ler buldum. yeride iyiydi. renk renk aldım onlardan.
nazocum 10tane badi almak lazım chicoda 3 badi 36 lira kısa süre giyicek okadar para verilirmi ben badi almadım oradan sende iyi yapmışsın canım önemli olan pamuk olması birde çok koyu renkler almayın diyolar
bizim burada çok bebeği olan olurdu ben genelde öyle uzak tanıdılkara büyük boy dalin şampuğan alıdım benim bir düşüğüm olmuştu ozaman kıayeft bayağı almıştım ama başkalarına kısmetmiş hepsini bbebeği olanlara götürmüştüm 7 sene hamile kalamadığım için artık babağim olmaz diye düşünüyordum dağıtmıştım hepsini
canım her yerde vermiyolar galiba sen 2 milyarmı vericektin doğumakızlar istanbul cerrahi hastanesine gittim odaları gördüm bebek hemşireleriyle görüştüm doğum için. hastane çantasına sadece 1 takım hastane çıkışı koyun eve giderken bebeğinize giydireceğiniz bebek için başka hiçbişey koymayın dediler.herşeyi onlar veriyomuş fiyata dahilmiş. senin getirdiklerini giydirmiyolarmış. bebek bezini bile veriyolarmış. doğum yapacağınız hastabeyle görüşün bence ne istiyolar. hastane çantasını da gereksiz doldurmanın alemi yok. ben koymuştum boşaltçam şimdi
canım her yerde vermiyolar galiba sen 2 milyarmı vericektin doğuma
selamm
kızlarrr
neler yapıorsunuz kıyafet konuları açılmışşş....
bizde taşınabilseydik hayırlısıyla doğurmadannn...........
canım çok sıkkın çoook strese girdim iice kızlarr ...
ev işine girdik ama masrafımız çok arrttı rabbim hayırlısıyla çıkmak nasip etsin
selamm
kızlarrr
neler yapıorsunuz kıyafet konuları açılmışşş....
bizde taşınabilseydik hayırlısıyla doğurmadannn...........
canım çok sıkkın çoook strese girdim iice kızlarr ...
ev işine girdik ama masrafımız çok arrttı rabbim hayırlısıyla çıkmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?