2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar 0-3 aylık neler aldınız kıyafet yazarmısınız bana fikir olsun bir arkadaşım 12 tulum almış benimkiler azmı çokmu kafam karışık

günaydın nurcan nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır... olumunekankayizsmile
bencede tulum fazla almaya gerek yok. bende 3 yada 4 tane var hastane çıkışının haricinde. onlarda arkadaşlarımın hediyesi... saolsunlar.
body e çok ihtiyaç olduğunu söylediği için herkes ben en çok body aldım. zaten alması en kolay şeyde o kaydirigubbakcemile3 10-12 tane body vardır bende...

saol nazocum nasılsın canım ben iyiyim canımbu günlerde bu kıyafetlere taktım kafayı dün çarşıda biraz daha kıyafet aldım 0-3 birde 3-6 lardan penye tarzı öyle orta halli markalardan
senin badiler iyi çok kiretiyorlarmış zaten makine açsan sürekli elektirik çok gelir iyiysimi biraz olsun kıyafeti sonbahar arkadaşımız çok almış 20 pijama demişti galiba ama hepsi giyilir gibi geliyor

alt üst pijamalar 10 lira badiler 6 lira 5 li hastane çıkışlarıda 20 lira tulumlar 15 gibi oradan aldım chicoda çok abartı geldi kıyafet fiyatları

ne iyi arkadaşların varmış bizim alt komşu bir şapka almış
bir teyze var oda yelek ördü bir tane bir komşumda bir tane yelek aldı

bizim burada çok bebeği olan olurdu ben genelde öyle uzak tanıdılkara büyük boy dalin şampuğan alıdım benim bir düşüğüm olmuştu ozaman kıayeft bayağı almıştım ama başkalarına kısmetmiş hepsini bbebeği olanlara götürmüştüm 7 sene hamile kalamadığım için artık babağim olmaz diye düşünüyordum dağıtmıştım hepsini

alt üst pijamalar 10 lira badiler 6 lira 5 li hastane çıkışlarıda 20 lira tulumlar 15 gibi oradan aldım chicoda çok abartı geldi kıyafet fiyatları

canım chicco çok pahalı. ben ucuzluğa girdiğinde iki tane bodysini aldım tanesi 6 tl den. çok seinmiştim o zaman. delikafadulden
başka türkü alınacak gibi değil yani...
3 tanesi 8 tl olan body ler buldum. yeride iyiydi. renk renk aldım onlardan.

nazocum 10tane badi almak lazım chicoda 3 badi 36 lira kısa süre giyicek okadar para verilirmi ben badi almadım oradan sende iyi yapmışsın canım önemli olan pamuk olması birde çok koyu renkler almayın diyolar

nazocum 10tane badi almak lazım chicoda 3 badi 36 lira kısa süre giyicek okadar para verilirmi ben badi almadım oradan sende iyi yapmışsın canım önemli olan pamuk olması birde çok koyu renkler almayın diyolar

ben hiç koyu renk almamıştım canım. bir arkadaşım 2 tane mor body almış. bi onlar var.
zaten giydir çıkar olacak eminim. yaz bebeği birde biz bile yazın koyu giyinmiyoruz pek.

meraba arkadaşlar medaaa geçmiş olsun canım. zaten 2 haftaya kadar küvez riski kalkıyor erken doğuma girmiyor dedi doktor korkma canım 2 hafta daha tutarlar sonrasında da aceleciyse gelsin bebeğimiz ama antibiyottik vermedi mi doktorun bana idrar yolunda bişey çıkarsa antibiyotik veririm demişti. geçenlerde yine sancılandım gittim doktora ama idrar yolunda bişi çıkmadı çok şükür.nstde de çıkmadı rahim ağzı da sağlam öle olunca baskıdan oluyo sancı dedi doktor. hayırlısı olsun canım geçmiş olsun.

kızlar istanbul cerrahi hastanesine gittim odaları gördüm bebek hemşireleriyle görüştüm doğum için. hastane çantasına sadece 1 takım hastane çıkışı koyun eve giderken bebeğinize giydireceğiniz bebek için başka hiçbişey koymayın dediler.herşeyi onlar veriyomuş fiyata dahilmiş. senin getirdiklerini giydirmiyolarmış. bebek bezini bile veriyolarmış. doğum yapacağınız hastabeyle görüşün bence ne istiyolar. hastane çantasını da gereksiz doldurmanın alemi yok. ben koymuştum boşaltçam şimdi

selamm
kızlarrr
neler yapıorsunuz kıyafet konuları açılmışşş....
bizde taşınabilseydik hayırlısıyla doğurmadannn...........
canım çok sıkkın çoook strese girdim iice kızlarr ...
ev işine girdik ama masrafımız çok arrttı rabbim hayırlısıyla çıkmak nasip etsin

niy öyle düşündün ki bi kere olduysa mutlaka bir daha olur derler halbuki. belki bir problem vardı. 7 sene olmamasında. neyse artık kavuşçaksın bebeğine. bebek olmaması çok zor bi durum benim 15 ay olmadı kafayı yedim. hayırlısıyla Allah bizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun.:Saruboceq:

canım her yerde vermiyolar galiba sen 2 milyarmı vericektin doğuma

ev işi derken ev mi aldınız tadilat mı yapıyosunuz? Allah kolaylık versin.

nasılsın esmacım çalışıyormusun canım sen fırsat bulamamıştın bir şey almaya dimi sakin birisin sanırım ben telaşlıyımdır biraz yetmizse ne yaparız diyorum sanki çarşı kaçıyor birde kendim almak istiyorum arkadan eşim alsa güzel alamaz belki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…