2010 Temmuz Anneleri : )

37 haftalık bebek normal sayııyor ve kuveze konmuyor demıstı tv de doktor
37 haftadan önce doganlar premature sayılıyormuş
bıerde kuveze koymak bebeklerın gozlerının bozulmasına neden oluyormus hatta kör edıyomus dıye duydum bılmıyorum dogrumu

küveze girip kör olan bebek duymadım okişjen oranını ayarlayamazlarsa olabilir ama hastaneye bağlı tabi yoğun bakım önemli tecrübesi iyi bir hastane olması lazım

Herkese iyi geceler.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.a.s.Günler azalıyor.Doğumlar yaklaşıyor.Bizim bir değişiklik olmazsa 26 temmuzda.Umarım vaktinde gelir oğlum.Sıcaklarda zor olacak hamilelik ama ben erken gelmesini istemiyorum.Hem gelişimi açısından hem de memlekette yapacağım doğumu.36,5 haftalıkken gideceğiz memlekete.Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Balıkesir Bandırma.Doğum orada olacak Allah nasip ederse.Ailem orada olduğu için doğum sonrası da rahat olacak.Öğretmen olduğumuz için 1 temmuzda her yıl zaten memeleketimize gidiyoruz.Bu yıl da aynı olacak.Tek fark artık 3 kişi olacağız.Bir de tayin istedik Bandırma'ya.Bakalım çıkarsa taşınacağız.Gözümde büyüyor taşınma işi ama çıkmasını da çok istiyorum.Hayırlısı olsun.:Saruboceq:

herkese iyi geceler kızlar.
ben uyumaya çalışcam şimdi inşallah başarırım:)
benim karnım iyice aşağı indi artık.ilk zamanlardakinden daha çok tuvalet ihtiyacı hissim oluyo.yürüyüş yapmayım diyorum bikaç gün.yatayım bol bol..erken gelmesin kuzum:CüvCüv:
ben daha hastane çantamı hazırlamadım.bebeğin giysilerini yıkayıp ütülemedim.beşik bile almadım daha.delimiyim neyimsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

haydi herkese iyi uykular

10 gündür evde değildim memlekete annemin yanına gittim bebişimin tüm kıyafetlerini yıkadık ütüledik yatık kılıfları diktim oğluma birde kirlileri koymak için çok güzel bir torba süsledim de :hulya: makinaya oturmak biraz zor oldu ama yavaş yavaş yaptım. umarım herkes iyidir sanırım artvinli doğum yapmış allah analı babalı büyütsün hastanede yatan arkadaşlar varmış allah kolaylık versin. hastane valizimi hazırlıyorum ben de. çok sıcak.... özledim sizi...........

dün dr kontrolüm vardı prensesim bana yüzünügöstermedi çok şükür hazneye inmiş bebeğimiz alttan da çatı kontrolümüzü yaptı ve normal doğum için hiç bir sakınca yok dediii :lepi:
gerçi dr aynı zamanda doğum doğum sırasında belli olur dedi ALLAH korusun doğum sancıları başladığında şayet bir aksilik olursa eğer sezeryanda olabilime ihtimalinden bahsetti
RABBıM cümlemize kolaylık getirsin de meleklerimize sağlıkla kavuşalımmm opuyorumnanaktan

Çok sıcak bir pazar evdeyim iki kere banyoya girdim dışarısı 35 derece ev 29 derece.
Patlamaktan korkuyorum.
Vantilatörü açtık banamısın demiyo ki.
Ahhh benim daha temmuz sonunu getirmem gerek nasıl yağıcaz bakalım.

merhaba canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim bir de hayırlısıyla benim kızım da dönseydi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…