2010 Temmuz Anneleri : )

Canım gözüm aydın olsun .. ALLAHIM gönlune gore verir ıNŞAALLAH :Saruboceq:

Birr avazda kurtuluruz hepimizzzzz umarımmm :)

Herkese merhaba.15 tane kadar sıfır kollu ve yarım kollu çıtçıtlı badimiz olmuş.3-4 tanesi 62 cm. diğerleri 50-56 cm.4 tane de uzun kollu 6-9 aylık almıştım.3 tane de ayaklı tulum var.Tek altlar da var 7-8 tane kadar.Pijama olarak da 4 tane aldım.Yine uygun bulunca aldığım 3-6 aylık ve 6-9 aylık birkaç kıyafetimiz var.Siz kaç tane çıtçıtlı badi aldınız?15 tane yeterlimidir şimdilik ilk zamanlar?Sonuçta hepsi üç aya kadar giyilecek en fazla.Çok da fazla abartmayayım değil mi?

ben 0-3 aylık bebik kıyafetleri aldım hep..3-6 aylık almadık pek..temmuzda doğum yapcam sonra mı alsam şimdi mi alsam acaba?bebikle alışverişe çıkabilirmiyim acaba sonra??

bence de yeterli canım sonuçta kaç kilo olacak falan bilmiyoruz
hepsi elimizde kalabilir
biz de baya çok almışız
hediye de gelir zaten
ama yazın sanırım sadece çıtçıtlı body ile gezdireceğiz bebişlerimizi

ben 0-3 aylık bebik kıyafetleri aldım hep..3-6 aylık almadık pek..temmuzda doğum yapcam sonra mı alsam şimdi mi alsam acaba?bebikle alışverişe çıkabilirmiyim acaba sonra??

cnım bence 3-6 aylık da alsan iyi olur
çünkü normal bebişlerde bile 0-3 aylıklar hemen küçülüyormuş
bazılarını en fazla 1 yada 2 kez anca giydirebiliyorlarmış

Ben de kıyafet konusunda çok hevesliyim.Ne görsem alasım geliyor.İstersen birkaç tane de 3-6 aylık al.Bebek iri olursa hele ilk üç aylıkları bile fazla giyemeyip 3-6 aylığa geçebiliyormuş.Benim de doğum temmuz sonuna doğru.Yine doğduktan sonra da alırız ama bebeklerle çıkmak seçmek zor olur diye az da olsa aldım ben.Sonuçta hoşuna giden uygun fiyatlı bulunca kaçırma.Hem aldığımız birkaç parça da bize fikir verir.

saolun kızlar öyleyse yarın birgün çıkarım alışverişe alırım bişiyler..doğru diosunuz..acemi bi anne olcam işte yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler...

bence kıyafet konusunu şimdiden çok abartmayın.

zaten bebişer doğduktan yaklaşık 3 ay sonra kışlıkları giydirmeye başlayacağız şu anda tulumlar falanda hep yazlık modeller.

aldıklarımızı giydiremeyiz gibi geliyor bana.

saolun kızlar öyleyse yarın birgün çıkarım alışverişe alırım bişiyler..doğru diosunuz..acemi bi anne olcam işte yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler...

biz de acemi anneyiz canım yaa burada sora sora öğrendik bişeyler işteee:1hug:

evet aslında öyle ama çıtçıtlı body den zarar gelmez nasılsa atlet olarak da onları giydiricez

slm kızlar ayşeçınarlı naptı acaba bebişleri eve götürebildi mi
bilgisi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…