slm herkese..
arkadaşlar yatak aldınız mı park yatağın içine.ne marka ve nası bişe aldınız.ben baktım bu akşam yürüyüşe çıkmışken..elimizde yok sipariş vercez doğuma anca gelir çabuk karar verin dediler.ama ben kararsız kaldım.işbire bi de taça baktım.yataşa bakcam bi de pazartesi.sizler ne aldınız???
unutmadan söliyim belki çoğunuz aman artık doğum yapsamda su kocaman göbişimden kurtulsam,ah bi rahatlasam,sağ sola rahat dönerek uyusam diyosunuz amalmaz:
asıl maraton o minicik bebişler dünya ya gelince başlıyo...........
inş canım,hepberaberopuyorumnanaktanamin güzelim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
evet muhakkak,hayırlısı artıkbilmiyorumkismilehayırlısı olsun..doktorun 1 temmuz dediğine göre vardır bir bildiği..
inş canım sağol iyi dileklein için..ayy çok az kaldıı:bbo::bbo:hayırlı uğurlu bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim. hiç korkma. Allah yardımcın olur. hadi bakalım şafak 18 seninde. geri sayıma başla artık :1hug:
gözünüzzzz aydınn..oh mis gibii.güle güle kullanınn:lepi:teyzeleri kızımın odası geldi. şuanda içerde kuruluyor. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
amin canım ,bana sana ve tüm bekleyen herkesinde hayırlısıyla bebeklerine rabbim kavuşmasını nasip etsinnndelikafaduldensağlıkla kucağına al inşallah canım...
canım yaa ,geçmiş olsunn..seninle satlarımız aynı..benimkide pek duracağa benzemiyor.selam kızlar
biz hala hastanedeyiz ne kadar kalacağımız belli değil açılma 3cm e kadar artmış
doktorum 10 gün veya iki haftayı atlatırsak zaten sorun yok diyor beklemezse küveze alınabilir
ciğer geliştirici iğnelerimiz yapıldı
antibiyotikte yapılıyo
sancıları önlemek içinde hem hap hem serum veriyorlar
ve ben sacıları pek hissetmiyorum 3-4 saat arayla nts ye bağlıyorlar
eğer açılma ve sancılar durusa p.tesi belki eve gönderirler :)
hayırlısı olsun inşallah. benim doktorum da 38.haftayı doldurduk mu alırız dedi. ben 39 u doldursun diyodum ama bakalım.daha kesin net değil.Allah hayırlı doğumlar sağlıklı evlat versin hepimize inşallah.:Saruboceq:
bebişler için herşey yapılıyor kızlar o annelik duygusu bambaşka bişey...
hem sadece anneler mi babalar bile çok farklı duygulara bürünüyolar
babamız şuan dünya kupasıyla meşgullsempatiksalakcinni
ne sinir ya ..temmuza kadar yediik ayvayı..günde en az 2 maççç ıykkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bilmiyorum ki doktorumuz 35 haftalıksın diyo erkek bebeklerin 37 den önce doğmasını istemediğini söylüyo
küvez açısından
bilmiyorum ki doktorumuz 35 haftalıksın diyo erkek bebeklerin 37 den önce doğmasını istemediğini söylüyo
küvez açısından
her bebek için 36yı doldurmadan kğvez ihtimali yüksek artı emme refleksleri gelişmiyor vücut ısıları dengelenmiyor hepsi değil tabi ihtimaller sadece ama 3-5 gün kalıyo küvezde ama 36yı doldurduktan sonra erken doğum kapsamından çıkıyormuş kğveze girmeden de yaşıyomuş ama en doğrusu 38i geçmesi. hatta sarılık açısından 39u doldurması daha iyi oluyomuş die bi inanç da var. ama bebek bu ne zaman isterse o zaman gelir onlar ellerinden geleni yapıyola sadece
geçmiş olsun canım güzel haberlelel çıkarsın inşallah
capricim özlettin kendini..kesinlikle katılıyorumSelam kızlar,
Umarım herks iyidir.
Havalar o kadar sıcak ki resmen kavruluyoruz. Allah temmuz, ağustosu hamile geçireceklerin yardımcısı olsun. Ben şu dönemd ofluyor pofluyorum.
küvez açısından
babamız şuan dünya kupasıyla meşgullsempatiksalakcinni
ne sinir ya ..temmuza kadar yediik ayvayı..günde en az 2 maççç ıykkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kızlar bende temmuz da anne olucam nasipse.36 haftalığız.Aranıza yeni katıldım:)Herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.İzmir sıcağında bu son haftalar zor geçiyoo,hele geceler..
Kızlar bende temmuz da anne olucam nasipse.36 haftalığız.Aranıza yeni katıldım:)Herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.İzmir sıcağında bu son haftalar zor geçiyoo,hele geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?