2010 Temmuz Anneleri : )

viscon yatak aldık park yatakla beraber almıştık zaten.

bende temmuz annesi olcam inşallah.. gerçektende biran önce doğursam siye sabırsızlanıyorum ve ve bu göbek bian önce gitse diorum..

ben diyorum şahsen gecelerim kötü geçiyo ama bebeğim olunca onun yüzünü görünce herşeye katlanırım die düşlünüyorum bir de hep dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun bebeğim huzurlu mutlu bir bebek olsun sakin bi bebek olsun annesini üzmesin diye işallah dualrım kabul olur:Saruboceq:

hatırlamaya çalışıyorum
o kadar hızlı geçiyor ki...
çok zorlanmıştım geceleri ama ilk 1 aydan sonra alışıyor bünye...
hamile bir arkadaşım demişti ay ben kalkamam gece 3-4 kere..
öyle bir kalkıyorsun ki hatta ondan önce uyanıp "yavrum daha acıkmadın mı hadi uyanda doyurayım"bile diyorsun...

yatağımın yanına 6 aya kadar yatabileceği şekilde beşik almıştım minik...6 aya kadfar onda yattı hemen yanı başımdaydı çok rahat oluyordu...
6 aydan sonra yani ocak ayı sonunuda odasına geçirdim...kamera sistemi kurdum hem sesi hem görüntüsünü izliyorum şimdi..çok rahatız...sabah 7 de yanıma alıyorum alışkanlık oldu her sabah 7 de uyanıyor koynuma almadan uyumuyor...

şu an memnunuz bakalım büyüdükçe uyku nasıl olacak..bu arada 10 aylık oldu hala gece 3-4 kere kalkıyorum...
düşünüyorum da 10 ay bir fiiil her gece sekmeden her gece kalkıyorum nasıl bir bünyedir bu anne bünyesi hiç taklamıyor...

amin güzelim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
inş canım,hepberaberopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun..doktorun 1 temmuz dediğine göre vardır bir bildiği..
evet muhakkak,hayırlısı artıkbilmiyorumkismile
hayırlı uğurlu bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim. hiç korkma. Allah yardımcın olur. hadi bakalım şafak 18 seninde. geri sayıma başla artık :1hug:
inş canım sağol iyi dileklein için..ayy çok az kaldıı:bbo::bbo:
teyzeleri kızımın odası geldi. şuanda içerde kuruluyor. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
gözünüzzzz aydınn..oh mis gibii.güle güle kullanınn:lepi:
sağlıkla kucağına al inşallah canım...
amin canım ,bana sana ve tüm bekleyen herkesinde hayırlısıyla bebeklerine rabbim kavuşmasını nasip etsinnndelikafadulden
canım yaa ,geçmiş olsunn..seninle satlarımız aynı..benimkide pek duracağa benzemiyor.
satta mı hata yaptık acaba :)))heeheehee hayırlı sağlıklı gelsinlerde..

bende ne kadar dursa kar diyodum..hatta 38+5 demişti drum ..
durmayacak sanırım riske atmayalım dedi...inş seninkide sağlıklı şekilde zamanında gelir:Saruboceq:

bebişler için herşey yapılıyor kızlar o annelik duygusu bambaşka bişey...
hem sadece anneler mi babalar bile çok farklı duygulara bürünüyolar

babamız şuan dünya kupasıyla meşgullsempatiksalakcinni
ne sinir ya ..temmuza kadar yediik ayvayı..günde en az 2 maççç ıykkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Selam kızlar,

Umarım herks iyidir.

Havalar o kadar sıcak ki resmen kavruluyoruz. Allah temmuz, ağustosu hamile geçireceklerin yardımcısı olsun. Ben şu dönemd ofluyor pofluyorum.

bilmiyorum ki doktorumuz 35 haftalıksın diyo erkek bebeklerin 37 den önce doğmasını istemediğini söylüyo
küvez açısından

bilmiyorum ki doktorumuz 35 haftalıksın diyo erkek bebeklerin 37 den önce doğmasını istemediğini söylüyo
küvez açısından

her bebek için 36yı doldurmadan kğvez ihtimali yüksek artı emme refleksleri gelişmiyor vücut ısıları dengelenmiyor hepsi değil tabi ihtimaller sadece ama 3-5 gün kalıyo küvezde ama 36yı doldurduktan sonra erken doğum kapsamından çıkıyormuş kğveze girmeden de yaşıyomuş ama en doğrusu 38i geçmesi. hatta sarılık açısından 39u doldurması daha iyi oluyomuş die bi inanç da var. ama bebek bu ne zaman isterse o zaman gelir onlar ellerinden geleni yapıyola sadece

küvez açısından

geçmiş olsun canım güzel haberlelel çıkarsın inşallah

aynen öyle

Selam kızlar,

Umarım herks iyidir.

Havalar o kadar sıcak ki resmen kavruluyoruz. Allah temmuz, ağustosu hamile geçireceklerin yardımcısı olsun. Ben şu dönemd ofluyor pofluyorum.
capricim özlettin kendini..kesinlikle katılıyorum
küvez açısından

canım 1800gr geçtikten sonra Allahın izniyle sorun olmuyo..
küveze 35 haftadan sonra gerek kalmıyo..
ciğerleri geliştikten sonra..
hayırlısı ne zamansa ozman gelecekler..
stres dahada kolaylaştırıyo yanlız..iyi düşünelim

Kızlar bende temmuz da anne olucam nasipse.36 haftalığız.Aranıza yeni katıldım:)Herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.İzmir sıcağında bu son haftalar zor geçiyoo,hele geceler..

Kızlar bende temmuz da anne olucam nasipse.36 haftalığız.Aranıza yeni katıldım:)Herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.İzmir sıcağında bu son haftalar zor geçiyoo,hele geceler..

hoş geldin esra bebeğin kıza.s.mı erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…