2010 Temmuz Anneleri : )

bebekler üşür diyolar ama bilemiyoru ki yaşayıp görücez artık

badi 5-6 tane var ama bikaç tane daha alıcam. acaba 3-6 mı alsam diye tereddütteyim.
tulum filan da var.

sen ozaman 6 tanede 3-6 al kenarda dursun öbürleri küçük olursa bir süre sonra büyüklere başlarsın bana 8 tane 0-3 az dediler ona tamamlıycam
8 erde yapabilirsin 8 0-3 8 3-6 anca yeter

amin güzelim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

hayırlısı olsun..doktorun 1 temmuz dediğine göre vardır bir bildiği..

geçmiş olsun canım..

ama sen kıyafetleri yıkamakta falan geç kalma artık..en azından temiz olsun..

hastaneçantasını da hazır et artık..

Yase sen de şekerim ..

Hayırlısı ile zamanında gelirler inş:Saruboceq: ama bu saatten sonra hiçç belli olmaz artık..

Hazırlıklı olmalıyız..

hayırlı uğurlu bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim. hiç korkma. Allah yardımcın olur. hadi bakalım şafak 18 seninde. geri sayıma başla artık :1hug:

sonbaharcım sen çok pijama ve badi almıştın ya badi ve pijamanın tanesini kaçtan aldın canım

sağlıkla kucağına al inşallah canım...

sonbaharcım kızımızın odası hayırlı olsun.

mışıl mışıl uyusun orada inşallah....

selam kızlar
biz hala hastanedeyiz ne kadar kalacağımız belli değil açılma 3cm e kadar artmış
doktorum 10 gün veya iki haftayı atlatırsak zaten sorun yok diyor beklemezse küveze alınabilir
ciğer geliştirici iğnelerimiz yapıldı
antibiyotikte yapılıyo
sancıları önlemek içinde hem hap hem serum veriyorlar
ve ben sacıları pek hissetmiyorum 3-4 saat arayla nts ye bağlıyorlar
eğer açılma ve sancılar durusa p.tesi belki eve gönderirler :)

canım çok çok geçmiş olsun.

inşallah bebeğin aceleci olmazda biraz daha bekler.

bu arada sen o sancıları hissediyor musun?

ilginç gerçekten ara ara bacak aramda zonlama falan oluyor ama öyle çok sık değil
ama genel olarak karnım çok sert
karnın sert olması sancı anlamına geliyormuş
kimisi ben gib hissetmezmiş
bende son 15 gündür karnım sertleşiyo rahatlım diye yürüyüşlerimi arttırıyordum ama hata yapmışım
her sertlik sancı olmadığı gibi aşırı yemekten veya gazdan değilmiş

geçmiş olsun canım. benim de karnım bayaa sertleşiyor bazen. hatta bugün cevahire gittik bi ara öyle şiddetli kasılmam oldu ki oturcak yer de bulamadım sancıdan kıvrandım sonra biyere oturdum biraz geçti çok yüklendim bütün vücudum ağrıyo şimdi ağırlaştık iyice böle alışveriş merkezi filan artık rafa kaldırmak gerekiyor. geçmiş olsun ama takma kafana kısmette ne varsa o olur.benim bir arkadaşımın hiçbişeyi yoktu bi gece bir sancı apandisti patlamış 2 saatte aldılar bebeği kızı da ameliyata aldılar. bebek 33 haftalıktı. şimdi ikisi de iyi çok şükür. bisürü annemiz de burda doğurdu biliyosun. sonuçta alın yazısında ne varsa bebeğin de senin de öyle olur. Allahtan iyisini dileyelim çok stres yapma.

hayırlısı olsun inşallah. benim doktorum da 38.haftayı doldurduk mu alırız dedi. ben 39 u doldursun diyodum ama bakalım.daha kesin net değil.Allah hayırlı doğumlar sağlıklı evlat versin hepimize inşallah.:Saruboceq:

kısmette ne varsa onu görcez
zaten tehlikeli haftalar bitti ama insan hep daha iyisini istiyo
:))
sağlımızda bi sorun yok zaten belki küveze bile girmeyiz doğsa ama o ihtimali dahi kaldırmak için 2 hafta daha beklerse iyi olur :))

slm herkese..
arkadaşlar yatak aldınız mı park yatağın içine.ne marka ve nası bişe aldınız.ben baktım bu akşam yürüyüşe çıkmışken..elimizde yok sipariş vercez doğuma anca gelir çabuk karar verin dediler.ama ben kararsız kaldım.işbire bi de taça baktım.yataşa bakcam bi de pazartesi.sizler ne aldınız???

slm arkadaşlar ben ocak annesiyim merak ettim topiginizi daha doğrusu 5 ay önce hissettiklerimi yaşadıklarımı kimler yaşıyo neler yapıyolar diye merak ettim.. :)
hepiniz bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alır mutluluk ve huzurla büyütürsünüz inşallah

unutmadan söliyim belki çoğunuz aman artık doğum yapsamda su kocaman göbişimden kurtulsam,ah bi rahatlasam,sağ sola rahat dönerek uyusam diyosunuz ama lmaz:
asıl maraton o minicik bebişler dünya ya gelince başlıyo...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…