2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınlar!!
iş yerinde son 2 günüm..haftasonu eşimin abisi ve eltim bizdeydiler. bebek şekerlerini hazırlamışlar sepetliyle birlikte her şeyini kendileri yapmışlar. acaip beğendim, odasına koydum hemen prensesin. cuma günü kızımın halılarını da aldık. öyle figürlü bişey almadım, normal halı ama antibakteriyel. böylece tek eksiklerimiz telsiz,dönence ve ana kucağı kaldı. bir de kirli torbası bulamadım hiçbir yerde.
haftaya artık kızımın cicilerini yıkayıp ütülemeye başlıcam,hastane çantamı da hazırlıcam artık bu hafta kısmetse.
sizler nasılsınız?

günaydın..canım hastane çantan ve bebişin kıyafetlerını yıkamakta biraz geç kalmamışmısın???benmi aceleciyim yoksa...

günaydın..canım hastane çantan ve bebişin kıyafetlerını yıkamakta biraz geç kalmamışmısın???benmi aceleciyim yoksa...

canım haklısın aslında ama biz ev taşıdığımız için geçen hafta şimdiye kadar yapamadım. taşındıktan sonra bi daha yıkamam gerekecekti. anca başlıyorum o yüzden.
sen erken hallederek iyi yapmışsın yerimseniben

aa tabii çok haklısın ozaman..neyse bebişin acele etmemiş...bazen bende diyorum bunları yıkadım ütüledim ama daha bir ay var.tekrar tozlanacak..iyice sardım çarşaflarla ama.keşke ne olacagını bılsekte bir kaç gün önce yapsak dimii

bu gün tekrar oglumu görmeye gidcem 1 haftada ne kadar buyumuş kasılmalar nasıl olmuş bakalım zaman yaklaştıkca heyecan artıyor..

gunaydın bayanlar
bısey sorcam
sabah kalktıgınızda karnınızın ıcı acıyormu
benım acıyor
sola agırlık yattıysam sol karnımın ıcı acıyor bebek baskı yapıyor ondanmı
ben bırıne sordum bana magnezyum ve kalsıyum takvıyesı alıyormus onadan dru onermıs ozaman gecmıs sızdede oyle oldumu
ben vıtamın almıyorum dr alma bebek ırı olacak yoksa dedı acaba vıtamın eksıklıgımı oluyor bol bol sutmu ıcmek lazım acaba

canım ben sabah kalktığmda olsun,namaza kalktığmda olsun gece yatmadan önce olsun hep açlık hissediyorum
bende mi, anormallik var siz de çok acıkıyomusunuz

ama karnının içinin acıması magnezyumla ilgisi yoktur bence
belki yatış pozisyonundandır
dr a ben de geceleri haberim olmadan sırt üstüö yatıyorum zararı olur mu bebeğe dedim,bebeği rahatsız etmiyo ki öyle yatabiliyosun demişti..etse yatamazmışım

vitamin konusuna gelince ben elevit almamarağmen doktor muhakkak 2 bardak süt demişti sen sakın ihmal etme canım

hadi hayırlsı ama bebeğin kıyafetlerini biran önce yıka hazır et bence..

ben dün hastane çantasını da hazırladım çok şükür..

froya bebek şekerlerini hastanede mi dağıtacaksn evde mi?

foto koyarsanız fikir olur ben de yaptırıcam ama karar veremedim..

Papatyacım
sen de fotokoyarsan bebek şekerlerini bana fikir olur..

froya bebek şekerlerini hastanede mi dağıtacaksn evde mi?

foto koyarsanız fikir olur ben de yaptırıcam ama karar veremedim..

Papatyacım
sen de fotokoyarsan bebek şekerlerini bana fikir olur..

hastane dağıtıcam canım. zaten 50 tane, fazla değil. fotoğrafını çekip eklerim.
evde de badem şekeri vericem gelenlere.

günaydııııııııııııın........
evet benim de karnımın içi acıyor tüm karnım mideden başlayıp sağa ve sola doğru sabah uyandığımda genelde ağrısı ile uyanıyorum ve kalkamıyorum. bebek hızlı büyüdüğü için mi acaba diye düşünüyorum. valla erkenden doğuranları görünce de biraz korkuyorum eyvahedigeldismile iki bardak süt içiyorum ve vitamin ilacı da içiyorum haftaya pazartesi randevum var hem de nst ye giricem bakalım o zaman doktora sorucam. cevabını yazarım. sen öğrenirsen bana da bildir canım. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...

selam kızlar.. açlık hissi bendede var çok sık acıkır oldum bugünlerde. sabahları kalktığımda hem karnımın içi hemde karnımın dışı acıyor. hemde ne acımak...

bebek şekerlerim benimde 36 tane pembe biberon şeklinde.. ben az aldım çünkü ben ne hastanede ne de mevlütte vericem.. bizim buralarda bilmezler öyle mevlütte bebek şekerini. elindekinin ne olduğunu bile anlamazlar kaydirigubbakcemile3 ben sadece bebek şekerlerimizi birebir ziyarete gelen eşimin ve benim arkadaşlarıma vericem yani anlayana

odamızıda 2 gündür havalandırdım içini de bi ben sildim bide eşim sildi. ama şans bizim odamız kokmuyor biz çok korkmuştuk koku kolay kolay çıkmaz diye ama kokusu yok. çekmece ve dolapların içine de örtü diktircektim inemiyorumki çarşıya. bende yapışkanlı kağıt aldırdım onları serdim dolapların içine. ama yetmedi. 4 metresi sadece dolaba gitti. bu işimde yarım kaldı. biran önce halledip yerleştirmek istiyorum..

bu arada benim en büyük problemim foto ekleyemem biliyorsunuz bu eve taşınalı daha 20 gün oluyor. diğer evde çok hızlıydı ama bu evde felaket yavaş internetimiz. burdan eklenti ekledende deniyorum, hizli resimdende denedim yaklaşık yarım saat yükleniyor diye ondan sonra işlem başarısız diyor. yoksa ne fotolar eklicektim başta göbişim olmak üzere oda şeker eşyalar fln ama yapamıyorum :gitme:

kizlar herkese merhaba,
nihayet izine ayrildim, kalktim kahvaltimi yaptim bilgisayarin basina oturdum annemde yanimda hicbir is yaptimiyor bana ohhh cok rahat, darisi sizin basiniza en kisa zamanda izne ayrilirsiniz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…