günaydınlar!!
iş yerinde son 2 günüm..haftasonu eşimin abisi ve eltim bizdeydiler. bebek şekerlerini hazırlamışlar sepetliyle birlikte her şeyini kendileri yapmışlar. acaip beğendim, odasına koydum hemen prensesin. cuma günü kızımın halılarını da aldık. öyle figürlü bişey almadım, normal halı ama antibakteriyel. böylece tek eksiklerimiz telsiz,dönence ve ana kucağı kaldı. bir de kirli torbası bulamadım hiçbir yerde.
haftaya artık kızımın cicilerini yıkayıp ütülemeye başlıcam,hastane çantamı da hazırlıcam artık bu hafta kısmetse.
sizler nasılsınız?
günaydın..canım hastane çantan ve bebişin kıyafetlerını yıkamakta biraz geç kalmamışmısın???benmi aceleciyim yoksa...
canım haklısın aslında ama biz ev taşıdığımız için geçen hafta şimdiye kadar yapamadım. taşındıktan sonra bi daha yıkamam gerekecekti. anca başlıyorum o yüzden.
sen erken hallederek iyi yapmışsın yerimseniben
gunaydın bayanlar
bısey sorcam
sabah kalktıgınızda karnınızın ıcı acıyormu
benım acıyor
sola agırlık yattıysam sol karnımın ıcı acıyor bebek baskı yapıyor ondanmı
ben bırıne sordum bana magnezyum ve kalsıyum takvıyesı alıyormus onadan dru onermıs ozaman gecmıs sızdede oyle oldumu
ben vıtamın almıyorum dr alma bebek ırı olacak yoksa dedı acaba vıtamın eksıklıgımı oluyor bol bol sutmu ıcmek lazım acaba
bu gün tekrar oglumu görmeye gidcem 1 haftada ne kadar buyumuş kasılmalar nasıl olmuş bakalım zaman yaklaştıkca heyecan artıyor..
yaa benim dr sadece haftada 1 nst ye çağırıyo
ultrason son bi defa daha olcak tamam her dr farklı uyguluyo galiba
günaydınlar!!
iş yerinde son 2 günüm..haftasonu eşimin abisi ve eltim bizdeydiler. bebek şekerlerini hazırlamışlar sepetliyle birlikte her şeyini kendileri yapmışlar. acaip beğendim, odasına koydum hemen prensesin. cuma günü kızımın halılarını da aldık. öyle figürlü bişey almadım, normal halı ama antibakteriyel. böylece tek eksiklerimiz telsiz,dönence ve ana kucağı kaldı. bir de kirli torbası bulamadım hiçbir yerde.
haftaya artık kızımın cicilerini yıkayıp ütülemeye başlıcam,hastane çantamı da hazırlıcam artık bu hafta kısmetse.
sizler nasılsınız?
froya bebek şekerlerini hastanede mi dağıtacaksn evde mi?
foto koyarsanız fikir olur ben de yaptırıcam ama karar veremedim..
Papatyacım sen de fotokoyarsan bebek şekerlerini bana fikir olur..
gunaydın bayanlar
bısey sorcam
sabah kalktıgınızda karnınızın ıcı acıyormu
benım acıyor
sola agırlık yattıysam sol karnımın ıcı acıyor bebek baskı yapıyor ondanmı
ben bırıne sordum bana magnezyum ve kalsıyum takvıyesı alıyormus onadan dru onermıs ozaman gecmıs sızdede oyle oldumu
ben vıtamın almıyorum dr alma bebek ırı olacak yoksa dedı acaba vıtamın eksıklıgımı oluyor bol bol sutmu ıcmek lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?